Hayıt tohumu

Denedim ama faydasini gormedim kur yapacaksan bal tarcin corek otunu yap esinle beraber ye ben bu ay onunla kaldim insallah sende kalirsin

Hayıt otunu içmek yerine ilacını alın derim.
Bitkisel ilaç ve eczanelerde var.
Kadın doğuma danışıp yazdirabilirsiniz 🥰
-ben kullandım hayıt otu ilacını şuan hamileyim

Ben de kullandım ve kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Pcos da vardı bende. Rahim duvarını sağlamlaştırıp yumurta kalitesini de arttırdığını dinlemiştim elhamdülillah 2 ay sonra gebe kaldım ve hiç düşük riskim olmadı ağır kaldırmak durumunda da kalmıştım uzanmak durumunda da kalmıştım. Bunlarda hayıt tohumunun da faydası olduğunu düşünüyorum çünkü adetim düzensizleştiğinde de düzenlemişti.

Ben hayıt sirkesini hormonlarım düzene girsin reglim düzenli olsun vücuttaki pis kanım regl ile atılsın diye kullandım ama rastgele kullanılmaması lazım diye biliyorum 🤷‍♀️ gebelik konusunda bir fikrim yok

Ben de kullandım ve kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Pcos da vardı bende. Rahim duvarını sağlamlaştırıp yumurta kalitesini de arttırdığını dinlemiştim elhamdülillah 2 ay sonra gebe kaldım ve hiç düşük riskim olmadı ağır kaldırmak durumunda da kalmıştım uzanmak durumunda da kalmıştım. Bunlarda hayıt tohumunun da faydası olduğunu düşünüyorum çünkü adetim düzensizleştiğinde de düzenlemişti.
Merhaba ne kullandınız acaba adini yazabilir misiniz bana

Ekstra inositol nasil kullandınız ben inofolic asit combi kullanıyorum icinde inositol yaziyir o mu acaba
İnositolum bu,doktorumun bana verdiği vitamin cok pahaliydi içerik olarak birebir aynısını bulup daha uyguna aldim(trendyol)

Eklentiler

• IMG_20241012_084908.jpg
    IMG_20241012_084908.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 39
Canım Allah senden razı olsun bak bende bunu kullanıyorum içerikler aynı benzer dur senin kini araştırıp seninkinden alırım sen hamilesin bana dua eder misin adım harika hiç bebegim yok yaşım.34

Eklentiler

• 20240926_172346.jpg
    20240926_172346.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 38
2 ay kullandım 2.ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim
Ama bende pcos var
Ekstra inositol kullaniyordum
pco pcos yok bende ama yumurta kalitene iyi gelir destekler dedi bunun yanınd inovitol,d vit demir, folik asit, omega kullanıyorum inşallah faydasını görürüm. Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🌸

pco pcos yok bende ama yumurta kalitene iyi gelir destekler dedi bunun yanınd inovitol,d vit demir, folik asit, omega kullanıyorum inşallah faydasını görürüm. Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🌸
Kullan canım takviyenin vucuda hicbir zarari yok
Hepsi destekleyici inanarak kullan inşallah pozitiflikler gelir♥️

X