Hayit tohumu

Iyi aksamlar arkadaslar ...aranizda hayit tohumunla hamile kalan varmi varsa nasil kullanacaz bu tohumu bilgi verirseniz sevinirim tskler..
Ben civanperçemi hayıt tohumu karışımlı bir çay kullanmıştım. Aktarda sallama çay olarak satılıyordu. Adet bitiminden itibaren günde 2 fincan 21 gün süresince kullanmak gerekliymiş aslında. Ben sadece 3 gün kullanabildim. Düzenim şaşınca sonraki ay devam ederim demiştim. Artık nedenini bilmiyorum ama o ay hamile olduğumu öğrendim.

Tadi nasil peki...o cay fiyatini hatirliyormusunz peki suan kac ayliksiniz...
Süper bi tadı var diyemem. Ben bazen limon sıktım bazen az bişey bal attım içine. 40 tane vardı pakette 20 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi 19 haftalığız. Ama o ara eşime de çörekotlu bi karışım yedirmiştim düzenli olmasa da bayağı çabalamıştı. Onun görüntüsü ve tadı iğrençti. Sıkı bir ilişki ve ovulasyon takibi de yapmıştım. Bunların hangisi etkili oldu bilmiyorum belki de psikolojik olarak rahattım o ay bu kadar şeye rağmen çünkü 2 ay içinde tüp bebek planlıyorduk. Bu arada görünürde bebek sahibi olmamıza engel bir durum yoktu. Ben sadece içim rahat etsin diye yapmıştım

Bilgi icin tsk ederim ...bende dediklerinizi uygulucam ben gecen ay sogan kuru yaptim bu ayda corekotu tarcin ve bal macunu yaptim yiyom esimede keciboynuzu yedircem kismet olursa bide bu caydan alayim bare...tekrar tskler allah sizi bi avazda kurtarsin insallah zamani geldimi...

Pcos luyum. Bir dusugum oldu. Su anda testosteron hormonum yuksek sadece diger degerlerim normal. Bununla ilgili bir kitapta okudum hayıt tohumunu. Doktorum da hayit önerdi. Diger hastalarina da onermis.ilacla kullanmanın bir sakincasi yokmus. Hergun kullanmam gerektigini soyledi. Bazi gunler icilip birakilmasi gereken şey sogan kürü. Hayit ile ilgili çalışmaları okursaniz emziren annelere bile onerildigini görebilirsiniz.

Back
X