Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım konunu görünce yazmak istedim. Bende bu ay başladım ve 6. Günüm pcosum ve klomen tedavisi oluyorum . Geçen ay negatifti bugünde kontrolüm vardı cumaya gel dedi. Bende kistler de herhangi bir değişiklik varmı dedim yok dedi. Yani bana fayda etmedi gibi . Ama faydasını gören çok var inşallah sende ise yarar
Benim fsh 20 amh 0.8 di 15 gun kullandim hayig cayo gunde 1 bardak 1 bardakda testere disli aslan kullandim bugun test sonucum fsh 12 amh 1.39 bende cok cokk ose yaradi ama lekelenmem oldu hayittan olduvini dusunuyorum
Benim fsh 20 amh 0.8 di 15 gun kullandim hayig cayo gunde 1 bardak 1 bardakda testere disli aslan kullandim bugun test sonucum fsh 12 amh 1.39 bende cok cokk ose yaradi ama lekelenmem oldu hayittan olduvini dusunuyorum
Canım adetimin dördüncü günü doktora gittim doktor ultarsonla baktı ve klomen verdi adetin 5.günü sabah akşam 5 gün kullandım zaten içinde 10 tane var 5 günde bitiyor.bittikten sonra 2 gün bekle ve bu aşırı ilişki önerdi dediği gibi yaptım canm inşallah sende sonuç alirsin