Hayıt ve Preseed kullananlar buraya.Gelsin kuzucuklarımız:)

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Merhaba anne olmak isteyen arkadaşlarım birçok arkadaş son zamanlarımda takip ettiğim kadarıyla hayıt ve preseed vesilesiyle hamiş kaldı biz 5. yılımıza girdik ve bunları bende denemeye karar verdim hayıt suyunu içemediğim için eczenede satılan hayıt bitkisel hayıt hapından alıp adetin 1.günü başladım dünde preseed ve ovülasyon testlerimi aldım ovülasyon günlerini kaçırmamak için ovulasyon testi şart oldu.Bundan sonra anne olabilmek için mantıklı olan herşeyi denemeye karar verdim.Hayıt prolaktini düşüren adeti ve yumurtlamayı düzenleyen hormon düzenleyici bitkisel bir ot.Preseed ise spermleri ölmeden zarar görmeden rahime kadar ulaştıran bir jel umarım bunlar vesilemiz olur.Ben ayrıyetten sorun olmamasına rağmen eşimede keçi boynuzu yedirmeye başladım.İnşallah bebek sahibi olmak isteyenlere vesile olur preseedla hamiş kalanlar varsa bizi bilgilendirebilirlerse çok mutlu olurum.:38:yıllarca çocuk sahibi olamayıp preseedla hamiş kalanlar var :nazar:Umarım işe yarar ve bizlerde bebek sahibi oluruz:emir_bebek:Allah yardımcımız olsun bakalım bu ay ilk kullanımım olacak hayırlısı hakkımızda.Başka preseed kullanan arkadaşlar var mı acaba?:16::16::16::16:

:46::46::46:YAŞASIN HAYIT VE PRESEED KARDEŞLİĞİİİİİ:46::46::46:

kızlarrr bugün doktora gittim bende herzaman yumurtlama olmazdı hayıt hapını içiyorum vee kendiliğinden şuanda 13 mmlik bir yumurtam oluşuyormuşşşş çok mutluyumm çok hayırlısı inşallah bu bana hayıtın bir mucizesi inşallah hep böyle devam eder ve birgün bebeklerimiz gelir Allahın izniyle:21:

ya arkadaşlar hayıt prolaktini yükseltiyomuş deniliyo?????bilgisi olan var mı????

ya arkadaşlar hayıt prolaktini yükseltiyomuş deniliyo?????bilgisi olan var mı????
ben hayıtı kullandım 7 8 ay evet prolaktınımı yükseltmişti ama bana çooook ıyı geldı bu bıtkı reglılerımı kalıcı olarak düzeltti şükür

Back
X