Hayvan fobimi yenmek istiyorum

Hafifrimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
2
0
36
Eskişehir
Merhaba kızlar
18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri hastalık derecesinde hayvan fobim var. Yaşım ilerledikçe bu sosyal hayatımda problem olmaya başladı. Bir çok kez sokaktaki hayvanlardan kaçmaya çalışırken kaza tehlikesi atlattım. Ben de artık kaçmak yerine bunu yenmeye karar verdim. Oldukça da ilerlemiş durumdayım. Artık sokaktaki hayvanlardan kaçmıyorum ve evcil hayvanlara da sahibinin kucağındayken dokunabiliyorum. Erkek arkadaşım sırf alışabilmem için evine bir köpek alacak. Bu yeni dostumuzun az hareket eden sakin, çok havlamayan ve küçük bir köpek olmasını istiyorum. Bu özelliklere uygun bir köpek cinsi tavsiye ederseniz çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ilkokulda bi arkadasimda cok korkuyordu ben onun yaninda hayvanlari sevdikce alismisti oda..

hayvandan değil 2 ayaklı insanlardan kork..oğlum bir sibirya kurdu aldı 50 günlük daha..aşılarını vs herşeyini yaptırdık..maviş maviş gözleri varki sorma..kız üstelik..hayvanlardan zarar gelmez..

Bu şekilde hayvan sahibi olunmaz, oyuncak alır gibi hayvan ırkı seçip almayın. Havlamasın, ısırmasın, hareketli olmasın, sakin olsun, uslu dursun, bir gidin, sipariş mi veriyorsunuz? Zamanla zaten ilerleme kaydetmişsiniz, astarını istemeyin. Önce sokaktaki kedi ve köpeklere dokunabilmeyi öğrenin, bu durumunuz tümden geçtikten sonra bir hayvan sahibi olun. Duyguları var o hayvanların, saçma sapan davranmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…