annemde bu vardı. benim köpegim var onunla annemi buluşturduk . korka korka elledi oda yanında durdu hiç birşey yapmadan. sonra benim köpek annemi elini yaladı ıyy mıyy oldu. ertesi guın annem sabah kalkıp bizimkinin yanına gitmiş. sevdikce alıştı. yumuşacıkda tüyleri. biz kalktıgımızda annem yere oturmuş benim köpek kucagında oynaşıyorladı.Benim senelerdir hayatimi etkileyen hayvanlara dokunamama fobim var. artik ciddi manada hayatimi etkilemeye basladi ve isin icinden cikamaz hale geldim kopek en buyuk fobim ama kus bile olsa dokunamiyorum. kendi kendime asamiyorum cok denedim. benim istedigim tedavi yontemlerini arastirdim bu konuda bildiginiz bir tedavi yontemi yada psikologu neye gore secmem gerektigi hakkinda bilginiz varsa benimle paylasmaniz simdiden tesekkur ederim
Benim senelerdir hayatimi etkileyen hayvanlara dokunamama fobim var. artik ciddi manada hayatimi etkilemeye basladi ve isin icinden cikamaz hale geldim kopek en buyuk fobim ama kus bile olsa dokunamiyorum. kendi kendime asamiyorum cok denedim. benim istedigim tedavi yontemlerini arastirdim bu konuda bildiginiz bir tedavi yontemi yada psikologu neye gore secmem gerektigi hakkinda bilginiz varsa benimle paylasmaniz simdiden tesekkur ederim
yani şu açık havada yemek yiyip kedi gelince lokantayı birbirine katan kişilerdensiniz
zavallı çocuklar da abla o sadece kedi derler
eve civciv vs gibi küçük hayvanlar alın
evinize bağırın çağırın yavaş yavaş alışın
uzman bulsanız o da olur tabii de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?