Hayvan hastalığı

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ?ben çok iyiyim hepiniz de iyi olun.
Arkadaşlar ben hayvanları çok ama çok seviyorum küçüklükten bu yana hep
Allaha dua ederdim "Allahım olurda cennete gidersem ben sadece hayvnları yanımda istiyorum derdim
Bütün hayvanlar alemini çoj iyi okur .herhangibir hayvanka ilgili bir görsel bi haber yada duysam gözlerim fal taşı kulaklarım kurt gibi dikilir.
En büyük hayalim bitane adam var adını unuttum richard mıdır nedir adam aslan kaplan sırtlan çita leopar puma ne varsa aralarında yatıyor otnuyor falan.ben böyle olmak çok isterdim elimden gelse ormanda yaşarım .
Böcek dışında hiçbir hayvandan iğrenme jorkma gibi durumum yok .aksine çok ilgim var
Yolda hangi hayvanı görsem elimden geldğince ilgileniyorum elimde değil hele o civcivler yokmu eşimin yolda elini bırakıp manevra yapıp hemen sevmeye gidiyorum
Sabahtan akşama belgesel izliyorum okuyorum araştırıyorum.seviyorum ama boşta değilim herhabgi bir hayvanın soyunu sopunu davranışını çok iyi bilirim barınaklara giderim kısacası hayvanlar benim bi tutkum
Ama çevrem ve ailem pek iyi bakmıyolar bu durumuma
Siz ne derce seviyorsunuz???

avatarına baktıkça korkuyorum,ama resimdeki yazı komiğime gitti : )
konuya gelince bende hayvanları severimde,vahşi hayvanların yanında yatacak kadar da değil
canıma susamadım daha : )
kedileri çok severim,kedi ve kuş besledim,balıkta baktık
civciv kuzu bu tarz hayvanların hepsini severim
köpekleride severim fakat korkuyorum,küçüklükten beri fobim var
birde büyük hayvanların yanına gidemem at inek gibi,korkarım.

Ben de çok severim.
Timsahlara bayılırım.İleride safariye çıkmayı düşünüyorum bir daha da dönmem belki

Bende hayvanları severım hemde çok severim.Sadece evimdekini değil özellikle sokak hayvanlarını severim.Sokakta gördüğüm hayvanlara verebilceğim varsa veririm yoksa özür dileyip Allaha emanet edip biraz sever bırakırım.Bırakırkende gözüm arkada kalır sokaklar tehlike dolu onlar için çünkü.Hep derim keşke dünya daha adil insanlar merhametli olsaydı keşke gücüm yetsede hepsine yetişebilseydim.
Hayvanlar denilince aklıma hiç sevimli güzel suratlar yaptıkları şirinlikler gelmez yaşadıkları çile gördükleri zulüm aklıma gelir üzülürüm..İnsana değer verilmeyen dünyada hayvana değer veren insanların hala varolması sevindiriyor beni.
Güzel yürekli insanlar iyiki varlar merhametde insan hayvan ayrımı yapmayan insanlar iyiki varlar.Olmasaydı şayet dünya ne derece yaşanırdı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…