Hayvan Sahipleri Yardım Eder Misinizzz??

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Arkadaşlar merhaba..
Benim kedimi çoğunuz biliyorsunuz eski açtığım konudan.
Şimdi kedimle ilgili daha büyük bir derdim var..
15 günlüğüne ailecek dedemi görmeye gideceğiz, ancak kediyi götürme gibi bir şansım yok..
Türkiye'nin diğer ucuna gideceğim..
Kediler için otel kedi pansiyonları varmış, daha önce hayvanlarını bu tarz yerlere bırakanlar var mı..
Fiyatı ve içeriği hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

canım öyle yerler biraz pahalıya gelir ben de hayvan besledim 40 50 lira tek gecelik için istiyolar.

ben 4 kedi besledim..şehir dışına da cok gittimbu sürede ..kimseye bırakmadım ..ne mi yaptım.
evimin anahatrını samimi bir arkadaşa teslim ettim..kedim için evin bazı yerlerine su mama koydum.camları kapattım..prizleri kapattım..kedimin topunu oyuncaklarını ortalığa koydum oynasın sıkılmasın diye..arkadaşımı tembihlemiştim..saolsun hergün gidip baktı..suyu maması ne durumda kontrol etti.4 gün sonra geldim..kedicim gayet iydi.zaten dışarıya çıkan bi kedi değil..bütün gün evdeydi minnoşum..

bide veterinerlerde bi çok kedi oluyor öyle yerlerde hastalık kapma riski de var.üstelik sürekli minnoşum kafeste olucaktı..güvenemedim acıkcası

canım öyle yerler biraz pahalıya gelir ben de hayvan besledim 40 50 lira tek gecelik için istiyolar.

ben 4 kedi besledim..şehir dışına da cok gittimbu sürede ..kimseye bırakmadım ..ne mi yaptım.
evimin anahatrını samimi bir arkadaşa teslim ettim..kedim için evin bazı yerlerine su mama koydum.camları kapattım..prizleri kapattım..kedimin topunu oyuncaklarını ortalığa koydum oynasın sıkılmasın diye..arkadaşımı tembihlemiştim..saolsun hergün gidip baktı..suyu maması ne durumda kontrol etti.4 gün sonra geldim..kedicim gayet iydi.zaten dışarıya çıkan bi kedi değil..bütün gün evdeydi minnoşum..

bide veterinerlerde bi çok kedi oluyor öyle yerlerde hastalık kapma riski de var.üstelik sürekli minnoşum kafeste olucaktı..güvenemedim acıkcası

haklısın canım da gelip bakacak kimsede yok etrafımızda.. :((
15 gün bir de..
Samimi olduğum bir kaç kişiye haber verdim onlarında kedisi var ama benim kedim dominant bir kedi, başka kedilere asla tahammülü yok.
Direkt saldırıyor..
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :((

nerde oturuyorsun canım benim eski erkek arkadaşım veteriner..senin için konuşup uygun fiyat çıkartayım mı..düşünürsen .ben İstanbul fathteyim sen nerdesin ..yardımcı olmak isterim

nerde oturuyorsun canım benim eski erkek arkadaşım veteriner..senin için konuşup uygun fiyat çıkartayım mı..düşünürsen .ben İstanbul fathteyim sen nerdesin ..yardımcı olmak isterim

Bursadayım canım malesef..
Arkadaşlarla konuşuyorum şimdi, kedileri birleştirelim yan yana gelsinler dedi..
Ama benim umudum yok benim kediden yana, sitenin içine başka kediler girince bile camdan atlayıp onları kovalayıp eve geri geliyor..
Öyle bir kedi.

Arkadaşım bizim de 1 köpeğimiz 4 kedimiz 1 horozumuz 5 de tavuğumuz var :1: Biz bir yere giderken tanıdıklara emanet ediyoruz sıkıntı olmuyor da bildiğim kadarıyla bazı veterınerler de cüzi bir rakama bakıyorlar bir araştır istersen günlüğü 15 sanırım ... Ya da Ankaradaysan getir ben bakarım :)

bizde bir kez 4gülügüne şehir dışına gitmiştik iki tane kedim vardı ozamanlar bir pansiyon ile görüşmüştüm 30tl demişti günlük (2011de)artı kalacakları gün kadar mamayı benden istediler bunlar her neyse de hayvanlar kafeste tutuluyormuş bunu duyunca zaten pansiyon fikrini tamamen kafamdan attım. Ne mi yaptık apartman görevlisinden rica ettik anahtarı ona bıraktık.Tuvaletleri için yedek bir tane daha ayarladım(çok büyük bir leğen) yani iki tane kum kabı koydum ikişer paket kristal kum boşalttım her birine. Görevli sadece sabah aksam mamalarını verdi sularını tazeledi evi havalndırdı kum kaplarını temızlemesini rica etmeye yüzüm olmadı:).Eve geldiğimizde herşey yolundaydı bir tek bizi özlemişlerdi.

Son düzenleme:
Arkadaşım bizim de 1 köpeğimiz 4 kedimiz 1 horozumuz 5 de tavuğumuz var :1: Biz bir yere giderken tanıdıklara emanet ediyoruz sıkıntı olmuyor da bildiğim kadarıyla bazı veterınerler de cüzi bir rakama bakıyorlar bir araştır istersen günlüğü 15 sanırım ... Ya da Ankaradaysan getir ben bakarım :)

Teeşkkür ederim canım ama bursadayım :)) Evet çok pahalı cidden 50 den aşağı bulamadım günlük..
bizde bir kez 4gülügüne şehir dışına gitmiştik iki tane kedim vardı ozamanlar bir pansiyon ile görüşmüştüm 30tl demişti günlük (2011de)artı kalacakları gün kadar mamayı benden istediler bunlar her neyse de hayvanlar kafeste tutuluyormuş bunu duyunca zaten pansiyon fikrini tamamen kafamdan attım. Ne mi yaptık apartman görevlisinden rica ettik anahtarı ona bıraktık.Tuvaletleri için yedek bir tane daha ayarladım(çok büyük bir leğen) yani iki tane kum kabı koydum ikişer paket kristal kum boşalttım her birine. Görevli sadece sabah aksam mamalarını verdi sularını tazeledi evi havalndırdı kum kaplarını temızlemesini rica etmeye yüzüm olmadı:).Eve geldiğimizde herşey yolundaydı bir tek bizi özlemişlerdi.
Canım evet kafeste tutuluyormuş, 15 günde az değil ki.. 1 gün olsa neyse hadi dersin..
50 tl den aşağısını bulamadım ben.
2 tane arkadaşım çıktı alacak; birisinde 1 köpek, 1 sakat kedi var.. Benim kedi hırçın olduğundan ve köpekle anlaşamadığından ona bıraksam kedişim ayrı bir oda da tek kalacak..
Diğer arkadaşımında benim kedimle aynı yaşta aynı cinste bir kedisi var, orada kalsa birbirlerini yerler diye düşünüyorum.. tosun dominant erkek kedi.. İnsanların huzurunu da bozmak istemiyorum..
Dediğim gibi üst kat komşumuz var, yaşlı kadın zor oturup kalkıyor o bakarım demiş anneme ama kadıncağıza eziyet olacak her gün in aşağı yemini suyunu ver camları aç havalansın tekrar çık yukarı..
Çok kararsız kaldım.. :ssz::ssz:

Ben şubatta gttim esimin isi icin seminere 1o gun ewde kaldı.Annem 2 günde bir baktı.Nisanda gttm 5 gün tekti.Heryere mama kabı su koydum.Ama gene anahtarı ew sahbme werdm.We geldgmde üzüntüden bir gram mama yememisti.Resmen ustme atladı bni gorunce.smdi agustosta yazlgmza gdcez 2o gün asla evde brakmam.Yanımda gotrcem.Pskljsi bozulmasn daha fazla.Sende biri warsa wer anahtarı. Arada bi gelp bksa yeterli.

Canim en iyisi veteriner. Iyi bi veteriner bulursan emin olursan iyi bakcagindan biseycik olmaz. Benim hem kopegim hem kedim var. Guvendigimde bi veterinerimiz :) ne zaman basim sıkışsa oraya birakiyorum. Ve ozellikle kopegim kuyrugunu sallaya sallaya mutlu bi sekilde gidiyo. Kopegimin veterineri gorunce mutlu olmasi ona iyi bakildigini gosteriyo ondan aklim kalmiyo. Sende guvencegin biyer bul ve oraya birak. Hergun arayip sorabilirsin durumunu

Dış kapının yakınlarına iki üç tane yem ve su kapı hazırlayın, bir komşunuzdan rica edin 2 günde bir uğrayıp tazelesin. Kedi otellerinin daha iyi bir bakım sağlayabileceğine inanmıyorum ben.

Allah artirsin dicem ama artirmis artiracagi kadar masallah :)

Dış kapının yakınlarına iki üç tane yem ve su kapı hazırlayın, bir komşunuzdan rica edin 2 günde bir uğrayıp tazelesin. Kedi otellerinin daha iyi bir bakım sağlayabileceğine inanmıyorum ben.

Kedim kronik hasta degilken bu sekilde yapiyorduk.2 tane tuvalet kabi ,mama,cesmenin altina da su kabini cok az aciyorduk damliyordu cesme taze su icsin diye.2 3 gunde bir komsu geliyordu.Ama konu sahibinin birakacagi gun cok fazla.Kedinin psikolojisi alt ust olacak :(

Kedim kronik hasta degilken bu sekilde yapiyorduk.2 tane tuvalet kabi ,mama,cesmenin altina da su kabini cok az aciyorduk damliyordu cesme taze su icsin diye.2 3 gunde bir komsu geliyordu.Ama konu sahibinin birakacagi gun cok fazla.Kedinin psikolojisi alt ust olacak :KK43:

Evet ama yabancı kediyle hiç yapamaz belli, benimki de çok asabiydi, sosyalleştirmek için komşuya indirirdik, onun kedileri birşey yapmazdı bizimkisi onların mamasına suyuna gittiği halde, bu üstüne saldırırdı hayvanların :)

Back
X