- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür edrrim öncelikle..hayvanlara karşı olan korkunuzu yenmek istemeniz çok güzel, fakat eğer ki son anına kadar bakamayacak iseniz evinize bir evcil hayvan almamanızı rica ederim. evde biriki sene bakılıp sonra başka yere verilen, ya da sokağa salınan hayvanlar var ki bazıları sahiplerinden ayrıldıkları için yemek yemyor, su içmiyor bir nevi intihar ediyor. gülenleri duyar gibiyim, emin olun gerçketen var böyle şeyler.
şu olabilir, sakinliğinden emin olduğunuz bir evcili varsa bir tanıdığınızın, onunla ilgilenebilirsiniz. benim kedi çok yabanidir mesela, hiç sevdirmekten hoşlanmaz
sizin elinizden bir yudum su içtiğinde, bir lokma yediğinde alacağınız haz çok başka
bunun için konu açmanız da çok hoşuma gitti, elimde değil hayvanları sevenleri ben de seviyorum![]()
bende dokunamam hatta korkarım bi kedi görünce bile kaçarım yavru kediler genelde peşinden gelir Allahm bi bağırırımm:) ben unu yenmek istemiyorum çünkü biliyorum basaraamam asırı korkuorum birazda tiksniyorum
kızlar hayvanlara saygılı oluyorum ve uzaktan seviyorum.bunda bi problemim yok. ama ben kedinin basını okşamak kucagıma almak yada bi kuşu tutmak falan isytorum. arkadslarda görünce heves ediyorum. onlar ellerken severken imreniyorum. ama ben bi türlü yaklaşamıyorum.bu fobim nasıl yenebilrm. kızıma hayvan sevgsini kazandırmk istyorum. benm gbi fobisi olmasını hiç istemem. sadece evimde akvaryumda balık besleyebilyrum.kuş almak istyorum ama onu tutamıyacagım içn bakamıcamı düşünüyorum. kendimi kötüğ hissediyorum neden ben elime alıp sevemiyorum herkes yaparken. benm ne eksgm var. yada onlarda bnde olmayan ne var.nasıl basarabilrm bunu. benm gbi olupta basaranvarmı? uzaktan sevmek yetmio bna kediye köpeğe kuşa dokunmak istyorum.
Bende de bu fobi var ve bütün hayvanlara karşı malesef
Küçükken arkadaşlarımla oynarken, bir arkadaşım kediyi kucagıma verdi,
kedinin kemikleri elime batar batmaz, bıraktım ve bir daha hiç bir hayvana dokunamadım
Halbuki küçükken evimizde kuş, civciv, tavşan, balık besledik.
Onca hayvan arasında yine yenemedim bu korkuyu.
Yaş 32 oldu hala yenebilmiş degilim :)
Allah'tan bu konuda çocuklarım bana degil, babalarına çektiler :)