evimde beslediğim bir kedim var evimiz müstakil müştemilatta da baktığımız bir köpeğimiz köpek 10 yaşından büyük sadece ayağı sakatlandı yaşlı sokakta yapamaz barınaktada yaşayamaz diye uyutulma kararı alınan bir köpek.köpek karşı komşumuzun çatısında baktığı 10 yıl boyunca sadece kuru ekmekle beslediği hiç gezdirmeden o kadar sene zincire bağlı yaşattığı bir köpek,buraya taşınınca haberdar olduk durumdan ve köpek sakatlandığı gün belediye tarafından gelip alındı sahibi unuttu gitti,eşimle arayıp durumunu kontrol ettiğimiz gidip ilgilendiğimiz için bizi arayıp haber verdiler eşim beni aradı uyutulacakmış napalım diye ,bir köpeğe bakmakla iflas etmeyiz,Allahın verdiği canı Allah alır al getir dedim. Özel veterinere götürdük borçlu zamanımızda düğün altınlarını bozdurup tedavi ettirdim. Şimdi eşimle bana aşık,topallasa da tamamen iyileşmiş,gezintilerde koşup oynayan bir köpeğimiz var dün çıkardığımda eski sahibi tanıyamadı o olduğunu söylediğimde sevmeye çalıştı ama o arkasına bakmadan bana koşup bacaklarıma sarıldı,en güzel hediyeyi verdi bana

ayrıca sokakta beslediğim 3 te kedim var evimiz müstakil olmasına rağmen yan evdeki insanlar rahatsız olmuşlar tüyleri uçuyormuş kediler benim camımda yemek beklerken. Kendileri aile içinde gecenin 3ü 4ü demeden kavga eden,birbirlerine bıçakla saldıran bütün mahallenin yaka silktiği,durmadan sokaklarda kavga edip karakolluk olan insanlar defalarca kapıma geldiler düzgün bir şekilde konuştum anlatamadım şimdi pisiciklerim de saati öğrendiler sabah 6 da kapımdalar eve girer yemeklerini yer çıkarlar,öğleden sonra 16:00 da tekrar gelirler çok yağışlı soğuklarda evimde misafir ettim bu kış,şimdiki tek korkum dişi zilli kızlarımın hamile olup kocaman aileleriyle kapıma dayanmaları naparım bilmiyorum

hayvanları seven insanlardan kimseye zarar gelmez,merhamet insana en çok yakışan özelliğidir