• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanlara tecavüz! Lütfen imzalayın..

Bu ne haysiyetsiz insan müsfeddesi yaratıkmış. İğrenç ötesi sapık. Önce bu zihniyetteki mahlukları öldüreceksin ki ağızlarından sıçmasınlar.

Ben bunu önceden görüp imzalamıştım. Hala bu konuda bir şeyler yapılmadıysa bu çok üzücü.

Bu sabah benzer bir konuyla ilgili bir başlık gördüm ekşi sözlükte. Yavru kedinin gözünü çıkartan ve bunu pişkince savunan cani bir kızla ilgili. Onunla ilgili de kampanya başlatılmış, imzalarsanız sevinirim:

Konuyla ilgili resimlerin olduğu link (Dikkat vahşet içeriyor!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yayınlarlar bunu, inanamıyorum.... okumaya midem el vermedi. Allahın belası yazar.
Bu yayından bir tek kitap alırsam ne olayım. Size de böyle bir konuya dikkat çektiğiniz için teşekkür ederim. İmzaladım, umarım etkili bir kampanya olur. Benzeri konularda yardıma ihtiyaç duyarsanız yardım ederim.

Ben bunu önceden görüp imzalamıştım. Hala bu konuda bir şeyler yapılmadıysa bu çok üzücü.

Bu sabah benzer bir konuyla ilgili bir başlık gördüm ekşi sözlükte. Yavru kedinin gözünü çıkartan ve bunu pişkince savunan cani bir kızla ilgili. Onunla ilgili de kampanya başlatılmış, imzalarsanız sevinirim:

Konuyla ilgili resimlerin olduğu link (Dikkat vahşet içeriyor!)
Bende aynısını yazdım az önce buraya. İnşallah gereken yapılır.

Yaaa bunu yazan ne amacla yazdi.Igrenccc.Yazarlik bu mu yaa insan olan utanir ben okumaya utandimm.Kimseye gonderemem bilee.

Hayvana Tecavüzü Özendiren Yayınlar Kaldırılsın, Suçlular Cezasız Kalmasın
DGQaZeNFpjFcWAv-800x450-noPad.jpg

Yayınları aracılığıyla yayınlanan, isimli şahsın kaleme aldığı "..." isimli kitap, hayvanlara nasıl tecavüz edileceğini detaylı olarak anlatmaktadır. Bu sebeple hayvana tecavüzün yani zoofilinin meşrulaştırılmasını, özendirilmesi sağlanmaktadır.

Böyle olayların zoofili ve takriben pedofilinin yaygınlaşmasında ön ayak olduğunun tüm aklı başında merhamet sahibi insanlar farkında. Toplumun huzuru, güveni, bizim ve çocuklarımızın güvenliği için bu ve bunun gibi yayınların toplatılıp yok edilmesi ve bunları yazan, basan, dağıtan kişi ve kurumların gerekli cezayı alması sağlanmalıdır. Bügün bir hayvana tecavüz eden veya bunu özendiren yarın size bize ve dahi çocuğumuza tecavüz edebilir. En başından önlem alınmalıdır.

Siz de sessiz kalmayın bu zulme, sapkınlığa karşı durun. Onlar bize muhtaç, bi çığlıklarını duyup duyurmazsak onların ve bizim acımız katlanarak artar. Bir olalım zalimliği, sapkınlığı yeryüzünden silelim.
Nasıl bi yayındır bu ya :oha:

İmzaladım da Bu nasıl bi kitapmış, ne maksatla yazılmış, nasıl yayınlanmış. Gerçekmi bu ya Allah aciiilllll cezalarını versin, körlenesi pislikler.

Bugün kanımı donduran 2. Haber. Biri öz yeğeniyle ilişki Yaşar biri böyle iğrenç bir kitap yazar. Bu dünyanın işlerini mideler kaldırmıyor artık sonu gelsede kurtulsak.

Bana da bugun mail geldi bu imza kampanyasi. Yayinevi bir de savunmus kitabi. Saka gibi. Tabi savunurlar. Sanirim yazar musveddesi ayni zamanda is adamiymis. Cok kotu icerikli imza kampanyalari geldi bu gune kadar ama en igrenci sanirim buydu. Allah kahretsin boyle mahlukatlari.

Kitabı okumadım sadece bir kısmıyla değerlendirmek belki de doğru değil ama yine de rahatsız edici bir bölüm olduğu tartışmasız ortada

Bu özendirmek midir bilmiyorum adım adım cinayeti anlatan kitaplarda okudum
Onlara cinayete özendiriryor demek aklıma gelmedi

Bilemiyorum yani belki detay vermeseydi daha iyi olurdu ama yine de bu tur sapıklıklara düşen insanların çok kitap okuduğunu düşünmüyorum, tabi kitap birden yükselişe geçip bazı kesitler gündeme oturmadıysa..

Bu ne iğrençliktir yahu , nasıl bir zihniyettir !!!
Böylesi bir düşünce yapısında olan insan bu konu hakkında işi daha da abartıp birde konuyu ballandırarak kitap yazmış kahrolasıca pislik!

Back
X