Siz hazır mama alın pet shoplardan. Gidince seslenip çağırırsınız. Mamayı da aralıklı olarak birkaç yere koyarsınız. Ondan sonra sizden iyisi olmaz zaten . Saldırgan köpekler varsa, sizi korumaya bile alır.Arkadaşlar merhaba, biliyorum çok stresli bir yere konu açtım şu an öncelikle"bu mı derdin yahu?" gibi cümlelerle derdimi küçümsemezseniz çok mutlu olurum.
Ben günlük sıkıntılarımı unutmak, kendimi rahatlatmak ve arınmak için günlük yürüyüşlere çıkıyorum. Ve gittiğim o parkta yaşayan köpekleri görüyorum, hepsi suratıma "gel beni sev" diye bakıyor ve içim gidiyor. Yani eve gelince bile bakışlarını unutamıyorum. Sorunum şu ki, ben lisedeyken sabah 6:30da evden resim dosyamla çıktığımda sokaktaki 4 köpeğin bana saldırısına uğradım(muhtemelen resim dosyamı sallaya sallaya yürüdüğüm için bana sinir oldular) böyle nefeslerini burnumda hissettim. Ama ben şimdi bu parktaki minnoşlara sevgimi vermek, hatta her gün oraya gidiyorken onları beslemek istiyorum. Hem bana hem onlara iyi geleceğine inanıyorum.
Sorularıma gelirsek;
Parkta yaşayan hafif tembel köpeklere nasıl yaklaşmalıyım.( bu arada parktaki diğer insanlara kendilerini sevdiriyorlar)
Bir de onlara yemek olarak ekmek vs mi yoksa paket mama mı götürmeliyim? Vaktini ayırıp okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
İnşallah
Paket mama göt0rebilirsin cnm bi iki kere besleyince kendileri yaklaşıp sevdirirler zaten çok güzel bişey yapıyosunnbu arada o hayvanları besleyerek
Dostluk mamaları var Migroslarda. Ucuz da hem. Onlardan verebilirsin canım.
Siz hazır mama alın pet shoplardan. Gidince seslenip çağırırsınız. Mamayı da aralıklı olarak birkaç yere koyarsınız. Ondan sonra sizden iyisi olmaz zaten . Saldırgan köpekler varsa, sizi korumaya bile alır.
Çok kiloluk ucuz mamalar var onlardan alıp uzun süre besleyebilirsiniz her seferinde yeteri kadar götürerek.. ayrıca evdeki kalan yemekleri dökmeyip içine ekmek doğrayıp onları da götürebilirsinizKeşke herkes sizin gibi olsa onları besledikçe onlar mutlu oldukça emin olun siz de çok mutlu olacaksınız, çok iyi dost olacaksınız :) Allah razı olsun sizden
Ben de çocukluk travması olarak çok korkardım köpeklerden. Olduğu sokaktan bile geçemezdim. Ama sevmemek değil yine seviyordum birşey olsa kıyamam çok üzülürüm ama çok da korkuyordum. Zamanla aştım çok şükür artık korkmuyorum
Bu arada internette 15 kiloluk mamalar oluyo piyasaya göre daha uygun ben ordan alıyorum çokda güzel yiyolar bilgin olsun.
Kardeşim daha 9 yaşındayken köpeğin saldırısına maruz kalmıştı
Kurtarana kadar yavrum bir sürü yara almıştı
İnadına korkusunun üzerine gitti
Şimdi iki köpeği var
Migrosda uygun mamalar var onlardan al
Kemik suyuna ekmek doğrayıp koyabilirsin
Zamanla seni benimserler zaten
Yinede temkinli olmakta fayda var
Sokak köpeklerine zarar veren caniler yüzünden korkup kendilerini savunmaya çalışıyorlar
Onlara mama su verdikçe sizi hergün beklemeye başlarlar ve sizden ürkmezler sevginize inanırlar temizmama sitesinde kedi köpek mamaları var ben kedi maması alıyorum sokak hayvanları için 15 kg hem uyguna geliyo hem bereketli oluyor tavsiye edrim
Paket mamalardan alıp verirseniz size hemen alışacaklardır :)
Köpeklri vahşileştirenlerde biz insanlarız ne yazık ki..
Su koymayı unutmayın :)
haşlama tavuk paket mama salamli sosisli yada et sulu makarna onları çok mutlu eder ablası. Yollarını gozlerler sana eşlik bile ederler. lütfen çekinmeden sevin çünkü sevgiyı en çok hakeden canlılar onlar
Sizin gibi insanların oldugunu bilmek çok güzel .Yapmayı düşündüğünüz iyiliği ben sokak kedileri için yapıyorum. Temiz mama dan 15 kg'luk mama alıyorum. Buzdolabı posetine doldurup çantama atıyorum. Gördüğüm her kediye veriyorum. Kediler artık beni görür görmez koşmaya başlıyor bana. Benim günlük mutluluğum bu. Tavsiye ederim. Allah razı olsun sizden
Ekmek yemezlerArkadaşlar merhaba, biliyorum çok stresli bir yere konu açtım şu an öncelikle"bu mı derdin yahu?" gibi cümlelerle derdimi küçümsemezseniz çok mutlu olurum.
Ben günlük sıkıntılarımı unutmak, kendimi rahatlatmak ve arınmak için günlük yürüyüşlere çıkıyorum. Ve gittiğim o parkta yaşayan köpekleri görüyorum, hepsi suratıma "gel beni sev" diye bakıyor ve içim gidiyor. Yani eve gelince bile bakışlarını unutamıyorum. Sorunum şu ki, ben lisedeyken sabah 6:30da evden resim dosyamla çıktığımda sokaktaki 4 köpeğin bana saldırısına uğradım(muhtemelen resim dosyamı sallaya sallaya yürüdüğüm için bana sinir oldular) böyle nefeslerini burnumda hissettim. Ama ben şimdi bu parktaki minnoşlara sevgimi vermek, hatta her gün oraya gidiyorken onları beslemek istiyorum. Hem bana hem onlara iyi geleceğine inanıyorum.
Sorularıma gelirsek;
Parkta yaşayan hafif tembel köpeklere nasıl yaklaşmalıyım.( bu arada parktaki diğer insanlara kendilerini sevdiriyorlar)
Bir de onlara yemek olarak ekmek vs mi yoksa paket mama mı götürmeliyim? Vaktini ayırıp okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, biliyorum çok stresli bir yere konu açtım şu an öncelikle"bu mı derdin yahu?" gibi cümlelerle derdimi küçümsemezseniz çok mutlu olurum.
Sorularıma gelirsek;
Arkadaşlar merhaba, biliyorum çok stresli bir yere konu açtım şu an öncelikle"bu mı derdin yahu?" gibi cümlelerle derdimi küçümsemezseniz çok mutlu olurum.
Sorularıma gelirsek;
Heycaninizi onlara hissettrmeyin ama:) olabildiğiniz en sakin halinizle gidin yanlarına ve sanki hergün rutin yaptığınız bişey gibi verin yemeklerini.Arkadaşlar cevaplarınız ilginiz için çok çok teşekkür ederim bana çok büyük cesaret verdiniz muhtemelen bu akşam mamalarımı suyumu alıp yanlarına gideceğim çooook heyecanlıyım... İnanın eve gelince vicdanım beni rahatsız ediyordu kendime kızıyordum, bakışlarına kurban olduklarım hiç aklımdan çıkmıyordu kendime kızdığım için yürüdüğünden bir şey anlamıyordum bugün gidip onlarla tanışacağım çok çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?