Evet çok iyi olur :-(İstanbuldayım ama duyarlılığın için teşekkür ederim kendi adıma
Konuyu güncel tutalım
Oradaki esnaf yavru kedi getirmis ama emzirmemis:-( ilan mantıklı peki belediye ne yapabilir bu konuda?Face hesabiniz varsa kedi manyaklari grubuna ilan acabilirsiniz süt anne arayanlar ilgilenecektir, bir sekilde yakalanir.
Canakkale belediyesine de bildirmek lazim ama su anda calisiyorlar midir bilmiyorum...
Çok üzüldüm ya. Hayvan dokunsan aglayacak gibiydi :-(Çocuklar yavruları alıyorlar. Hayvanlar da depresyona giriyor. Başka yavru istemez tabi. İnsan kendi yavrusu kaçırılsa başka yavru emzirir mi hayır. Yazık ya
Bir şey yapamamak daha sinir bozucu oluyor bir de:-(Niye hayvanların yavrularını kaçırıyor gibi alıyorlar ya of.
Aaa annesi bırakmış bunları deyip yelteniyorlar bir de.
Bir rahat bırakın, belki annesi gitti geri dönecek
Oradaki esnaf yavru kedi getirmis ama emzirmemis:-( ilan mantıklı peki belediye ne yapabilir bu konuda?
Çocuklar yavruları alıyorlar. Hayvanlar da depresyona giriyor. Başka yavru istemez tabi. İnsan kendi yavrusu kaçırılsa başka yavru emzirir mi hayır. Yazık ya
Offf:-(Ayy uzuldum ya bi anne olarak,cok kötü birsey .
yazık kıyamam ya
anneyi yavrusundan ayırmak nedir...
Ss aldım deneyeceğim iki grubu da. Teşekkür ederim. :-(duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.
esnafta çok duyarlıymış demek ki.sağolsunlar.
+1
facebookta süt annesi olanlar benzeri gibi gruplarda var.yalnız emzirmiyormuş ya.
pet arkadaş diye bir forum syfası var orayada yazabilirsiniz.
Yazdığın mesajın fotosunu cektim. Grup adını unutmayayim diye. Screenshot diyorlar ya onu kısaltip ss yazılıyor. ;-)pardon ss almak ne demek
Yazdığın mesajın fotosunu cektim. Grup adını unutmayayim diye. Screenshot diyorlar ya onu kısaltip ss yazılıyor. ;-)
Ne demek. Asıl ben çok teşekkür ederim yardımın için.teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?