Hayvanseverler anlayanlar bir bakın acil

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Hayırlı bayramlar kızlar. Bahçede kediler olduğunu söylemiştim bir konumda. Az önce yemek indirdim bir kedininin poposunda kan var memelerine baktım galiba hamile. İnternetten baktığımda doğum anında akıntı olur ama kan veya koyu akintinın iyi olmadığını yazıyor. Bi fikri olan var mı ne yapabilirim ne olur bişey soyleyin

Bayram günü herkesin işi var heralde kızlar ya lütfen biriniz bişey söyleyin Yakınlarda veteriner de yok

Facebooktan haysev gibi gruplara yaz gizem, cok kısa sürede dönüş yaparlar. Hatta resimli koyabilirsin de

Hic bilmiyorum bi kedi dogumuna sahit olmadim ama,onu rahat edebilecegi bir yere tasiyip gozlem.altinda tutsaniz? Dogum yapacaksa eger yapamazsa yardmci olun.. mesela yavru cikarken tutup hafifce cekin karnini sivazlayin vb gibi birseyler okumustum.. vet.e goturseniz daha iyi ama bugun nerden bulacaksinz ki..normal.hastane acilinde de insani onemsemiyorlar kediye bakan hic olmaz..

Hic bilmiyorum bi kedi dogumuna sahit olmadim ama,onu rahat edebilecegi bir yere tasiyip gozlem.altinda tutsaniz? Dogum yapacaksa eger yapamazsa yardmci olun.. mesela yavru cikarken tutup hafifce cekin karnini sivazlayin vb gibi birseyler okumustum.. vet.e goturseniz daha iyi ama bugun nerden bulacaksinz ki..normal.hastane acilinde de insani onemsemiyorlar kediye bakan hic olmaz..
Çok huysuz ya bahçede iyi bi yere götürdüm daha kuytu. Kendine dokundurmuyor.

Çok huysuz ya bahçede iyi bi yere götürdüm daha kuytu. Kendine dokundurmuyor.
Uff. Yazik .. heralde doguracak.. bi kutu falan bulun buyukce,yanina goturun rahatsiz olursa icine girsin. Kutu olmazsa yogurt kovasi bile.olur. kendine biryer yapsin. Bagirip agliyor mu peki.. yazik doguramiyo bence. Ilik su getirip elinize eldven gecirip kanayan yerlere masaj yapsaniz rahatlar mi ki..uzuldum..

Kızlar doğum yapsa
Uff. Yazik .. heralde doguracak.. bi kutu falan bulun buyukce,yanina goturun rahatsiz olursa icine girsin. Kutu olmazsa yogurt kovasi bile.olur. kendine biryer yapsin. Bagirip agliyor mu peki.. yazik doguramiyo bence. Ilik su getirip elinize eldven gecirip kanayan yerlere masaj yapsaniz rahatlar mi ki..uzuldum..
Karton kutuya yumuşak havlu serdim karnını sivazladim zar zor bekliyorum yüzüne baktıkça miyavliyor sadece. Doğum yaparsa onları nasıl korurum şu an sanki ben dogurucam o kadar panik yaptım

Bi arkadas yalnız bırak dedi bıraktım kızlar balkonda izliyorum yatıyor kutuda

Doğru olanı yapmışsın canim uzaktan gözlemle. Yavrular dogunca sakin elleme. Birçok kedi dogurttum ne istersen sorabilirsin.
Canim kedicik uyudu şu an. Yalancı sancı miydi acaba o_O bir daha kan görmedim poposunda. Gerçek doğum anında da yazabilir miyim sana

Kedi kuytu kosede dogun yapmak ister her canli gibi ama zorlaniyorsa da yardimci olmak lazim. Kedi dogurttum diyen arkadas insallah yardimci olur sana..
Yavrular dogunca elleme.. ama anneyle birlkte kolacan et. Kopekti cocuktu arabaydi vs gelmesin,sut yiyecek koy yanlarina anne icin..
Tabi kedi dogurduktan sonra yavrusunu yiyebilir de.. uzucu ama olan bir durum.. benm kedim catir cutur yemis yavrularini. Dogurdu dye sevnrken bi baktik yavrular yok olmus :(

Doguracak olsa anlarsiniz az cok.
Karninda kasilmalar var mi, agir agir nefes aliyor mu?
Dogurdugunda popoda kan olur evet ama anne hemen yalar yer onu
ve damardan akar gibi kan kirmizisi degildir biraz daha afedersiniz sumuksu bir yapidadir.

Kedi kuytu kosede dogun yapmak ister her canli gibi ama zorlaniyorsa da yardimci olmak lazim. Kedi dogurttum diyen arkadas insallah yardimci olur sana..
Yavrular dogunca elleme.. ama anneyle birlkte kolacan et. Kopekti cocuktu arabaydi vs gelmesin,sut yiyecek koy yanlarina anne icin..
Tabi kedi dogurduktan sonra yavrusunu yiyebilir de.. uzucu ama olan bir durum.. benm kedim catir cutur yemis yavrularini. Dogurdu dye sevnrken bi baktik yavrular yok olmus :KK43:

güçsüz olanları mı yiyor?

güçsüz olanları mı yiyor?
Bilmiyorum ki neye gore yiyorsa.. cok sinir olmustum.kedime... daha dogrusu annem bakiyor ben degil. Miyavlamalari falan viyiik viyyik diyeydi minnacik tortop seyleri gozunu kirpmadan nasil yediyse cani kedi...
Ama netten bakinca hastaysa gucsuzse sakatsa yer falan yaziyordu.. belki de oyleydiler..

Dogum yapıyor olabilir eve alın bahçede kalmasın veterinere götürmeniz gerekebilir bazı kediler dogum yapamıyor zorlanınca makat yırtıgı oluyor ve zehirleniyor. 24 saat gözlemleyin

Bilmiyorum ki neye gore yiyorsa.. cok sinir olmustum.kedime... daha dogrusu annem bakiyor ben degil. Miyavlamalari falan viyiik viyyik diyeydi minnacik tortop seyleri gozunu kirpmadan nasil yediyse cani kedi...
Ama netten bakinca hastaysa gucsuzse sakatsa yer falan yaziyordu.. belki de oyleydiler..
Ölecek olan saglıksızları yiyorlar malesef

Kedi miyavlıyor, ve dilini çıkararak mı nefes alıyor. Karnında kasılmalar var mı?. Eğer bunlar var ve 1 saattir doğum yapamasıysa desteğe ihtiyaç duyabilir. bi bardak suya bi kaşık şeker atıp verin serum niyetine ve veteriner bulamaya çalışın. Benim kedim de 2 ay önce 3 saat sancı çekti normal sandım. Sonra aradım normal değilmiş o kadar süre doğuramaması. veteriner suni sancı falan verdi bekledik bi süre daha 6 saat sonunda ameliyata alındı. resim atarsanız doğumu yakınmı anlamaya çalışırız

Back
X