Hayvanseverler anlayanlar bir bakın acil

Kedi muhtemelen dogum yapiyor. Etrafinda fazla dolasmayin. Belki bi tane falan dogum yapmistir gordugunuz odur. Ben bu konuda tecrubeliyim. Yanina su ve mama koyun yalniz birakin. Eger dogumsa gun icinde biter emzirmeye baslar. Yavrulara da asla dokunmayin. Kendisi kuytuya tasir. Koli falan gibi bisey koyarsaniz rahat eder. Sormak istediginiz bisey olursa yardimci olurum.

Canim kedicik uyudu şu an. Yalancı sancı miydi acaba o_O bir daha kan görmedim poposunda. Gerçek doğum anında da yazabilir miyim sana

Tabiki yazabilirsin canim. Gozlerin kedicigi uzerinde olsun. Dis etkenlerden tehlikeden koru yeter. Anne o gerekeni yapacak. Dogumun baslamasi bazen 4 saati buluyor. En son dogum yapan kedimde yasamistim bunu.

Kızlar az önce baktım saatlerdir bişey yoktu şimdi yine kan var ve gitti bahçeden kaçtı nereye gitti bilmiyorum. Ona yardım edemiyorum diye kötü hissediyorum. Doğum sancısı falan değil mi acaba

Kızlar az önce baktım saatlerdir bişey yoktu şimdi yine kan var ve gitti bahçeden kaçtı nereye gitti bilmiyorum. Ona yardım edemiyorum diye kötü hissediyorum. Doğum sancısı falan değil mi acaba
Nefes alması nasıldı, dilini dışarı çıkarıyor muydu, kan nasıldı. balon gibi bi uç mu çıkmıştı yoksa normal kan mı? Miyavlıyor muydu?

Kızlar dili dışarda değil kedi geri geldi. Kanama hala var açık veteriner yok arkadaşlar aracılığıyla bir veteriner aradım muhtemelen düşük yapıyor doğumda kanama olmaz dedi. Kusma halsizlik var mı dedi yok. Kanama dışında Baska bir sıkıntı yok iyi gözüküyor ama damla damla kan var hala

Damla damla kan. Nefes normal.
Nefes normal dili dışarda değilse doğum değilmiş evet, doğumda kahverengi bir sıvı geliyor kan olmuyor tam.İnş bişey olmaz şuan elden ne gelir bilmiyorum veterinerle görüşmüşsünüz. Geçmiş olsun diyelim.

Nefes normal dili dışarda değilse doğum değilmiş evet, doğumda kahverengi bir sıvı geliyor kan olmuyor tam.İnş bişey olmaz şuan elden ne gelir bilmiyorum veterinerle görüşmüşsünüz. Geçmiş olsun diyelim.
Canim goturduk veterinere arkadaşın tanıdığı açtı muayenehaneyi ultrasonda 2 minik kedi gördük. Bi sıkıntı yok doğum basliycak dedi içim rahatladı. Çok teşekkür ederim herkese

Kızlar 1 saat önce suyu geldi bebeğin başı ya da poposu çıktı emin değilim ama tam cikamadi ve anne onu yedi ne yapıcam ben neden yedi yavrusunu aglamamak için zor tutuyorum kendimi 2 tane yavru görmüştü veteriner. Poposunda yavruyu biraz çekmeye çalıştım anne izin vermiyor. Ama hala bi parça gözüküyor orda ne yapıcam ben

yediği şey yavrusu değildir belki, Bi kesenin içinde doğuyor kediler, keseyi annenin yiyip yavruyu temizlemesi gerekiyor. başını okşayın, dizinize yatırın karnını severek aşağıya doğru bastırın, (kadınlardaki gibi ) başka yapacak bişey yok.

Kızlar 1 saat önce suyu geldi bebeğin başı ya da poposu çıktı emin değilim ama tam cikamadi ve anne onu yedi ne yapıcam ben neden yedi yavrusunu aglamamak için zor tutuyorum kendimi 2 tane yavru görmüştü veteriner. Poposunda yavruyu biraz çekmeye çalıştım anne izin vermiyor. Ama hala bi parça gözüküyor orda ne yapıcam ben

yavrular ölü doğarsa - sakat iseler - vaktinden önce doğarlarsa - annenin ilk hamileliğiyse yavruları doğururken yer. üzülmeyin mutlaka sakat olacaklardır yada ölüdürler... anne güzelce beslenmiş olur protein almış olur... onlar sağlıklı yavru değildirler....

Back
X