hayvanları bende çooook seviyorum. bizdede şu an 2 kaplumbağa ve 2 tane tavşan var. kaplumbağalar tangır ile tungur, tavşanlar ise ponpon ile duman. onları ailece çok seviyoruz. mümkün olduğu kadar kızıma da hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyorum. ve şuna bende inanıyorum hayvanlar insanların en iyi dostlarıdır. ayrıca hayvan sevmeyen bence insanlarıda sevemez. bunula ilgilide bi şey anlatmak istiyorum. benim bir komşum var. ilginç bir insan. bizim buralarda çok fazla kırlangıç var. en üst katta oturanların balkonlarına yuva yapıyolar. bizim evin balkonlarındada var yuvalar. yavrularda yumurtadan çıktı.çok şekerler. kızımla gözlemliyoruz. hatta çepeçevre bütün evinüst köşelerinde birer yuva var. ama karşı komşum bütün yuvaları kırıp koparmış. gelipte yuva yapamasınlar diyede pencerelerine poşet bağlamış ki poşet hışırdadıkça kırlangıçlr korkup gelemsin diye. neymiş camları kirletiyolarmış. olsun. o kadar güzeller ki. ama komşumu bu davranışından dolayı çok kınadım. nasıl kıydında o yuvaları bozabildin hayret bir şey. işte böle. hayvanları sevmeyen ve onlara zarar verenleri kınıyorum....