hayyydii eller calışsın bimere hücum edelim..en az 3 çocuk..

nevbaharmina

acimak yok rocky.....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
4.173
74
363
44
Bursa
selam arkadaşlar cok düşündüm çok tAŞINDIM BU KONUYTU AÇMAYA KARAR VERDİM BUNDAN 1 YIL ÖNCE CUMHURBAŞKANLIĞINA MESAJ YAZDIM ANCAK CEVABI GELMEDİ.
ŞİMDİDE BİR İNFERTİL KADIN HAREKETİ BAŞLATARAK DURUMUMUZU BİREYSEL BAŞVURU HALİNDE YAZMAYA NE DERSİNİZ..
BU AKŞAM İŞTEN ÇIKINCA KENDİ EVİMDE BİMERE DURUMUMU ANLATAN BİR BAŞVURU YAPICAM HADİ SİZDE..

Teşekkürler Fatmacım ben varım arkadaşım hem en az 3 çocuk yapın deniliyor hem de bizim durumumuzdaki insanların neler yaşadığı bir bebeğe sahip olmak için ne mücadeleler verdiğini kimse umursamıyor..Umursmadıkları gibi işimizi zorlaştırmaktan başka maalesef hiç bir şey yapılmıyor...Sesimizi duyurmamız lazım

kesinlikle katılıyorum bende yapıcam hep bir elden hep birlikte tek yürek olursak kocaman bir kadın birliliğinin neler yapabileceğini gösterelim haklarımızı elimizden almasınlar anne olmak biizmde hakkımız seller gibi akalım bugün bimere..............

eee hani bu kadarmi cocuk sahibi olmayan kadinlar
kimse cuval dolusu para vermeyi cektigi acilari onemsemiyor galibba..

Merhaba yeni gördüm sayfanı bende geçen gün düşünmüştüm hem 3 çocuk isteniyor ama bizim gibi zor şartlarda çocuk sahibi olmak isteyenler için hiiç bir kolaylık yok.
Geçen sen Zeynep Kamil hastanesinde rapor çıkartmak gibi bir düşüncem olduda zaten normal olmayan psikolojim dahada bozuldu ağlayarak zor çıktım hastaneden.
Bu benim 5. denemem olucak ve hiç birinde devlet yardımı almadan yaptırdım. Başvurunu nasıl yaptın biraz anlatırsan ve bu bölümü başlara taşırsak belki bişeyler yapmış oluruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…