Düşünün ki, bir kız arkadaşınız var. Beraber bir zamanlar aynı ortamı paylaşmışsınız. Kıskanç, haset, laf sokan bir tip. Yeri gelmiş beraber eğlenmişiz, o ayrı. Çok hazetmem yine de kendisinden. Şimdilerde görüşmüyoruz. Sadece Face'ten takip ediyorum. Bu haftasonu düğünü vardı. Benim önceden görüştüğüm, ancak sevgili olmadan yolumu ayırdığım biriyle evleniyor. Evlendiği kişiyle face arkadaşıydık. Birgün bir baktım, çocuk beni faceden silmiş. Yani, kız sildirmiştir tabi. Onu kıskanıyor değilim çünkü ben isteseydim olurdu. Ben istemedim bıraktım. Konumuza gelince; şimdi sizce ben onu arayıp tebrik etmeli miyim? (Kızı tabi ki) İçimden bir ses diyor ki, bırak o ne yaparsa yapsın. Sen onu ara tebrik et. Sonuçta benim için hiç problem yok, problemi o yaratmış, kalkmış çocuğun face inden silmiş beni. Ne yapmalıyım sizce? Çok mu enayi görünürüm, Yoksa insanlık bende mi kalır bilemedim.
önce arkadaşlık mefhumunu bir araştırın. sonra tebrik edinDüşünün ki, bir kız arkadaşınız var. Beraber bir zamanlar aynı ortamı paylaşmışsınız. Kıskanç, haset, laf sokan bir tip. Yeri gelmiş beraber eğlenmişiz, o ayrı. Çok hazetmem yine de kendisinden. Şimdilerde görüşmüyoruz. Sadece Face'ten takip ediyorum. Bu haftasonu düğünü vardı. Benim önceden görüştüğüm, ancak sevgili olmadan yolumu ayırdığım biriyle evleniyor. Evlendiği kişiyle face arkadaşıydık. Birgün bir baktım, çocuk beni faceden silmiş. Yani, kız sildirmiştir tabi. Onu kıskanıyor değilim çünkü ben isteseydim olurdu. Ben istemedim bıraktım. Konumuza gelince; şimdi sizce ben onu arayıp tebrik etmeli miyim? (Kızı tabi ki) İçimden bir ses diyor ki, bırak o ne yaparsa yapsın. Sen onu ara tebrik et. Sonuçta benim için hiç problem yok, problemi o yaratmış, kalkmış çocuğun face inden silmiş beni. Ne yapmalıyım sizce? Çok mu enayi görünürüm, Yoksa insanlık bende mi kalır bilemedim.
Düşünün ki, bir kız arkadaşınız var. Beraber bir zamanlar aynı ortamı paylaşmışsınız. Kıskanç, haset, laf sokan bir tip. Yeri gelmiş beraber eğlenmişiz, o ayrı. Çok hazetmem yine de kendisinden. Şimdilerde görüşmüyoruz. Sadece Face'ten takip ediyorum. Bu haftasonu düğünü vardı. Benim önceden görüştüğüm, ancak sevgili olmadan yolumu ayırdığım biriyle evleniyor. Evlendiği kişiyle face arkadaşıydık. Birgün bir baktım, çocuk beni faceden silmiş. Yani, kız sildirmiştir tabi. Onu kıskanıyor değilim çünkü ben isteseydim olurdu. Ben istemedim bıraktım. Konumuza gelince; şimdi sizce ben onu arayıp tebrik etmeli miyim? (Kızı tabi ki) İçimden bir ses diyor ki, bırak o ne yaparsa yapsın. Sen onu ara tebrik et. Sonuçta benim için hiç problem yok, problemi o yaratmış, kalkmış çocuğun face inden silmiş beni. Ne yapmalıyım sizce? Çok mu enayi görünürüm, Yoksa insanlık bende mi kalır bilemedim.
içimden , dönde aynaya bak, demek geldi nedense
Arkadaşlığınız beni şaşırttı açıkçası. :26:
Arkadaşsınız ama aranızda laf sokmalar, hasetlik var...
Vakityşe yakınlaştığınız kişiyle çıkıyor sonra evleniyor demek ki sizin pek de takmıyor.
Ayrıca, sizin o yakınlaşmanızdan feci rahatsız ve sizi sildiriyor ama kendi facebookundan silmiyor.
Bu yapılan düpedüz 'baaak sen evlenemedin ama ben o kişiyle evlendim' caka satma durumu.
Tebrik de etmem o insanı, listemde de tutmam. Arkadaşlık değil sizinki. Bana ters.
Arkadaşlıktan kastım, hani mecburi arkadaşlıklar vardır insanın hayatında. Aynı sınıftaki insan arkadaşınızdır mesela. O anlamda bahsettim.
Bence de yaa aramak çok saçma. Ona iyi görünmeye mi çalışıyorum napıyorum. tamam kararımı verdim. Ortada aramaya değecek bir durum yok. İyi ki sizlerin fikirlerini almışım. Aslında çok basit bir mevzu ama insan takılıyor işte bir noktada. Sağolun
ortada "mecburiyet" de yok - yuzyuze mi bakiyorsunuz, ortak projede mi gorev aldiniz-? nedir mecburiyet??
bir zamanlar arkadas olabilme cabaniz mi mecbriyet?
bence sagligiyla alakali bir durum olmadigi surece gerek yok. caninizi da skmayin. dedginiz gibi kendinizi karsi tarafa "iyi" gostermeye calisiyorsunuz bence...
ben tebrık ederdım..
benım arkadasım sandıgım o kadar kişi ne dugunume geldı ne tebrık etme zahmetınde bulundu ınsan kırılıyor kımseye de bır zararım olmamıstır ama boyle gunde anlıyorsun kımın ne oldugunu .. sızınde sonucta bır donem arkadaslıgınız olmus tebrık etmen gerekır bnce
2 yıl aynı projede yer aldık. Birbirimizden uzak kalmaya çalışsak ta, yeri gelince bir otel odasını ortak paylaşmak zorunda kaldık. Mecburi bir arkadaşlık oldu işte bizimkisi de, onu kasdetmeye çalıştım "mecburi" derken. Ha asla da çok kötü bir insandı demiyorum, sadece kendini biraz fazla beğeniyordu. uzun uzun yazamıyoruz tabi burda herşeyi. kısaca anlatmaya çalıştım. Ama artık önemli değil. Herkes arama demiş, bende vazgeçtim zaten o yüzden, siz haklısınız.
Kendimi "iyi" göstermekten ziyade. "Bak, sen evlendin, ama ben bunu hiç takmıyorum, seni arayıp tebrik ediyorum. İkinizi de takmıyorum" demeye çalışıyorum. Gerçekte de takmıyorum elbet, iyi de bunu niye ona ispat etmeye çalışıyorum ki... Gereksiz bir şey, siz haklısınız, aramaya değer birşey yok. Kendimi bunun için kötü de hissetmiyorum artık.
Düşünün ki, bir kız arkadaşınız var. Beraber bir zamanlar aynı ortamı paylaşmışsınız. Kıskanç, haset, laf sokan bir tip. Yeri gelmiş beraber eğlenmişiz, o ayrı. Çok hazetmem yine de kendisinden. Şimdilerde görüşmüyoruz. Sadece Face'ten takip ediyorum. Bu haftasonu düğünü vardı. Benim önceden görüştüğüm, ancak sevgili olmadan yolumu ayırdığım biriyle evleniyor. Konumuza gelince; şimdi sizce ben onu arayıp tebrik etmeli miyim? (Kızı tabi ki) İçimden bir ses diyor ki, bırak o ne yaparsa yapsın. Sen onu ara tebrik et. Ne yapmalıyım sizce? Çok mu enayi görünürüm, Yoksa insanlık bende mi kalır bilemedim.
Düğüne çağırdı mı çağırdıysa tebrik et, çağırmadıysa salla gitsin zaten bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?