- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- Konu Sahibi egeninhamsisi
Doğacak bebeğim için Hazel ismini düşünüyorum, ilk ismi Asya olacak.. Hazel ismi nasıl sizce?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazel isyerinden tanidigim var. İlk defa duydum bende onu duyana kadar. Cok guzel ve az bulunan isim. Hazal a gore de kibar soyleniyor. Asya hosuma gitmiyor. Ahsen de guzel isim. Ama az bulunan ve güzel isim istiyorsaniz Hazel derim . Bence baska isim aramayin. Hazel Asya uyumluysa koyabilirsiniz
Samimiyetim yok ne yazikki o yeni baslayinca ben dogum ismine ayrildim. Guzel ve naif bir kizdi.Bence uyumlu. Iş Arkadasiniz isminin anlamını benden daha iyi arastirmistir, anlamını biliyordur eminim . Samimiyetiniz varsa kendisinden de internetteki anlamları konusunda teyit alabilir miyiz acaba?. Farsça Türkçe Arapça ingilizce birçok dilde anlami varmış diye yazıyor nette. Çok teşekkür ederim..
http://www.isimarsivi.com/kiz-isimleri/arapca/hazel
Yazilan yorumlar var yorumlari okuyun denk geldimi merak ettim baktim bende@ozlemim
Arapça anlamı banada uyduruk geldi , tdk sözlüğünde geçiyor. Ingilizce hazelnut fındık, hazel ela anlamında geçiyor . Yanlissam düzeltin yine lütfen.. Isim konusunda en başından itibaren düşüncelerinizi paylaştiginiz için çok teşekkür ederim. Karar verirken daha içimize siniyor. sevgiler.Hazel ismi gayet güzel bence. Hazal'dan daha güzel.
Arapçadaki anlamı doğru değil sanırım ama Türkçede (veya Azericede?) sonbahardaki yaprak gibi bir anlamı vardı galiba.
Bi de Ingilizcede hazel kelimesi var tabi; fındık/fındık rengi demek.
Arapça anlamı banada uyduruk geldi , tdk sözlüğünde geçiyor. Ingilizce hazelnut fındık, hazel ela anlamında geçiyor . Yanlissam düzeltin yine lütfen.. Isim konusunda en başından itibaren düşüncelerinizi paylaştiginiz için çok teşekkür ederim. Karar verirken daha içimize siniyor. sevgiler.
Sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun size Allah kavuştursun Hazel Asya bebekleBugün Bebek kurabiyelerimiz e isimleri yazıyoruz Hazel Asya .. ismine karar verdik bebeğimiz için sonunda .. Perşembe günüde hastaneye yatış yapacağım. Çok heyecanlıyım.
Sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun size Allah kavuştursun Hazel Asya bebekle
Bugün Bebek kurabiyelerimiz e isimleri yazıyoruz Hazel Asya .. ismine karar verdik bebeğimiz için sonunda .. Perşembe günüde hastaneye yatış yapacağım. Çok heyecanlıyım.
Bebeğime sağlıkla kavuştum arkadaşlar..