Hazımsızlık ve siskinlik...cok bunaldım..

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
Arkadaslar gebelik boyunca cok kilo almadım..daha yeni bir kilo aldım..ama asırı hazımsızlık var..ne yesem karnım sisiyor...gaviskon surup aldım ..pekte faydasını gormedim...şimdiden boyle olursam kalan 3 ay ne olcak bilmiyorum...yuruyuste yapan bir insanım.daha fazla hareketli olmak istiyorum ama yapamıyorum..sizler nasılsınız...

Arkadaslar gebelik boyunca cok kilo almadım..daha yeni bir kilo aldım..ama asırı hazımsızlık var..ne yesem karnım sisiyor...gaviskon surup aldım ..pekte faydasını gormedim...şimdiden boyle olursam kalan 3 ay ne olcak bilmiyorum...yuruyuste yapan bir insanım.daha fazla hareketli olmak istiyorum ama yapamıyorum..sizler nasılsınız...

bendede aynı sorun var tavsiyem active ye inanki yarıyor ve sürekli yoğurt yemeye çalış (günde on kaşık olsun)ben yoğurda dut pekmezi katıp yiyorumm ve işe yarıyor hem kan değerlerini dengeler hemde hazmı kolaylaştırır..

bende aynı senin gibiyim gaviscon içiyordum işe yaramıyordu doktoruma söyledim ben bu hazımsızlık ve şişkinlikten yemem gerekenleri yiyemiyorum diye bana lonsor 15 mg verdi sabah akşam 1 tane iç dedi ama sabah içinçe yetiyor rahatlıyorum diye akşamları içmiyorum

bende de var hatta su anda bıle var şişkinlikk bırde kabızlık cekıyorum benn ufffffff gavıscon ıcıyorum bende ama anlık rahatlatyor.

kızlar malesef bende de var.doktoruma soylemıstım sureklı doluluk hıssı yasıyorum dıye ee normal cunku oylesın dedı bana:1:mıde yanmalarım devam edıyor.onun ıcın rennie tablet kullanıyorum.o bıraz rahatlatıyor.bır de cok ozur dıleyerek soyluyorum kı cok gazım var.sızde de vardır herhalde

kızlar malesef bende de var.doktoruma soylemıstım sureklı doluluk hıssı yasıyorum dıye ee normal cunku oylesın dedı bana:1:mıde yanmalarım devam edıyor.onun ıcın rennie tablet kullanıyorum.o bıraz rahatlatıyor.bır de cok ozur dıleyerek soyluyorum kı cok gazım var.sızde de vardır herhalde

şişlikten hareket edemez oldum, daha 6. ayda böyleyim ne olacak bilmem.
sanki hiç bi yere sığamıyorum gibi... direk yatağıma atmak istiyorum kendimi.
sürekli şişim, yoğurt, süt içemez oldum meyve de hem gaz hem şişlik yapıyor.
sürekli soda tüketiyorum bu nedenle.:56:
bir de midem için sabahları aç karnına pulcet alıyorum 1 adet.
bu aralar müthiş de gaz var, felaketim :1::50:

cnm bendede siskinlik arttı..cok fazla birşeyde yemiyorum ..şimdiye kadarda sadece bir kilo aldım...ilerde ne olcam bilmiyorum..şimdiden işe zor gidiyorum..bende kaviskon alıyorum..su yogurtlar var ya hani hazımsızlıga onlar acaba gebelikte kullanılıyormu bilmiyorum faydası olurmu

kızlar kan ilacı kullanıyorsanız bir hafta ara verin sonra devam edin geçiyor şişlik ve kabızlık...

Back
X