Uzak dur bence şuan. Bekle öyle yada böyle seni her yere götüren araban var. Zaten arabasız değilsin böyle düşün. Üretim bu kadar durmuşken, piyasanın ne olacağı belli değilken pek akıllıca gelmiyor. Pandemi bitsin ekonomi toparlasin daha uygun alırsın.
Uzak dur bence şuan. Bekle öyle yada böyle seni her yere götüren araban var. Zaten arabasız değilsin böyle düşün. Üretim bu kadar durmuşken, piyasanın ne olacağı belli değilken pek akıllıca gelmiyor. Pandemi bitsin ekonomi toparlasin daha uygun alırsın.
aynen bakmamak gerek hep uzun vade alıyorum. Çeyrek 300-400 ken aldığım altınlar var. Annemde sürekli ev al diyor bilmiyorum bozdurup ev almak mantıklı mı
aynen bakmamak gerek hep uzun vade alıyorum. Çeyrek 300-400 ken aldığım altınlar var. Annemde sürekli ev al diyor bilmiyorum bozdurup ev almak mantıklı mı
Ailemle oturuyorum, kiraya çıkıcaz evimizde var ama tayin sebebiyle başka şehire gidiyoruz. Annem kendine ev al diyor yatırım amaçlı. Kendi evimizi de kiraya vermek istiyoruz bakalım tutulur inşallah. 300 bine yakın çıkar. Üzerine kredi gerekir muhtemelen
Nasıl düştü bu kadar
535 ten almıştım 4 çeyrek çok pişmanım ilk defa böyle zarar ettim
Tabi 300-400 e aldığım çeyreklerde duruyor onlarla avunuyorum :))
Ekonomi iyi olsunda.