Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 158 İstanbul 21 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Hic_Kes #21 qsd .!.: İyi güzel yöntem de zaten sağlıksız olan hazır çorbaları kaynatmak daha sağlıklı olmazmı? Genişletmek için tıkla... canayakın .!.: Pudingin bu şekilde hazırlanması çok iyi fakat çorba için acaba sağlıklı olur mu olmaz mı düşünmek lazım.Pratiklik çok işe yarıyor ama ağır ağır kaynaması bana daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... iyi de arkadaşlar çırptıktan sonra ateşte bırakılacak ki zaten, yani yine kaynayacak, değil mi? yoksa ben mi yanlış anladımfisfisfis
qsd .!.: İyi güzel yöntem de zaten sağlıksız olan hazır çorbaları kaynatmak daha sağlıklı olmazmı? Genişletmek için tıkla... canayakın .!.: Pudingin bu şekilde hazırlanması çok iyi fakat çorba için acaba sağlıklı olur mu olmaz mı düşünmek lazım.Pratiklik çok işe yarıyor ama ağır ağır kaynaması bana daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... iyi de arkadaşlar çırptıktan sonra ateşte bırakılacak ki zaten, yani yine kaynayacak, değil mi? yoksa ben mi yanlış anladımfisfisfis
Hic_Kes Probisim benim :) Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 653 7 116 İstanbul 23 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Hic_Kes #22 tabi ki, normal bi şekilde pişicek kaynayana kadar canım, dakikalarca karıştırmamıza gerek kalmıcak sadece..
tabi ki, normal bi şekilde pişicek kaynayana kadar canım, dakikalarca karıştırmamıza gerek kalmıcak sadece..
xuxzgxuxnkxixz bitanecik kızımmm Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 634 4 96 İstanbul 23 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Hic_Kes #23 gerçekten süpermiş...öğrendiğim iyi oldu...bende bundan sonra o şekilde yapacam..
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 18 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Hic_Kes #24 Hmmm süper bi yöntemmiş :)