Hazır mıyım bilemiyorum :(

eyikurefe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
1.021
1.572
48
32
Genç ve 2 çocuklu anneler bana bi umut aşılayın. İçimi dökmeye geldim.

24 yaşındayım. 3 buçuk yaşında bir oğlum var eşim 27 yaşında.
Eşim 2. çocuğu istiyor bu ara. Ama ben isteyemıyor gibiyim kararsızım.
Kpss ye girdim alım olursa yerleşicem ama eş druumu falan çok karısık mevzular. Ama şuan çalışmıyorum bu durum benım için yeterınce can sıkıcı zaten.

Sorun şu ki ben kendımı 24 yaşında 2 çoccuklu ev hanımı olarak görmek istemıyorum. Belkı atansaydım bu kadar sorun yapmazdım kendıme ama şuan ıyıce işe yaramaz hissedıcem sankı kendımı. Hayallerımden daha da uzaklasıcam gıbı. Aslında belkıde tam zamanı. Oğlum eylulde 4 yasında olucak. Yani ben şimdi çocuk için korunmayı bıraksam, oldum ettim diyinceye kadar en az 1 yıl yanı aralarında 4.5 5 yaş olucak. Yaş aralığı iyi ama ben hazır değilim sanki.

Etrafımda var iki çocuklu arkadaşlarım ben onları öyle ezik paspal görmüyorum. Ama sanki insanlar beni öyle görücek gibi hissediyorum bak bak hemen 2 çocuk yaptı oturdu eve gibi.

Sanki yorgunum mutsuzum. Bu kpss, atama , umutlar üçlüsü benı mahvetti. Önce bi piskolojık yardım almayı dusunuyorum. Etrafımdakı herkes tarafından beğenlirim , özgüvenıme bayılırlar. Ama içimde bastırdığım öyle bir özgüvensızlık varkı.

Aynı yaştayız evli bile değilim daha ben.Bence çok erken evlenip anne olmuşsun zaten şu an meslek anlamında biseyler yapman daha mantıklı.Yani ne bileyim benle yaşıt ama iki üç çocuklu kadınları görünce üzülüyorum ben yalan değil haddim de değil belki ama.Bence çocuk isini ertele dilerim de atanırsın

Yok estağfurullah. Evet planlamıyoduk oğlumu nasıpte varmış oldu. Büüyüdü zaten ama 2. çocuk bana da erken gelıyo yanı en azından sadece kendı adıma konusursak. Umuyorum atanırım. Sıralamam falan çok iyi herşey belirsizlik içerisinde sanki.

Aynı yaştayız evli bile değilim daha ben.Bence çok erken evlenip anne olmuşsun zaten şu an meslek anlamında biseyler yapman daha mantıklı.Yani ne bileyim benle yaşıt ama iki üç çocuklu kadınları görünce üzülüyorum ben yalan değil haddim de değil belki ama.Bence çocuk isini ertele dilerim de atanırsın

sizde kadına yardımcı olacağınıza ateşe körükle gitmişsiniz bence.
eğer gerçekten çalışmaya ihtiyacınız yoksa farklı aktivitelere yönelmeni tavsiye ederim. hem iş hem çocuk hem ev sorumluluğu daha ağır. yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak gibi olmasın bence. sadece biraz farklılığa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum

eğer gerçekten çalışmaya ihtiyacınız yoksa farklı aktivitelere yönelmeni tavsiye ederim. hem iş hem çocuk hem ev sorumluluğu daha ağır. yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak gibi olmasın bence. sadece biraz farklılığa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum
Yok yok körükle gitmedi. Hayatım da eşimde maddiyatım da sıkıntı yok. Evet bu ara cok bunaldım. 2. çocuk meselesı benı bunalttı. Belkı bundan 2 ay sonra boyle dusunmıcem ama suan bi buhran donemındeyım. Sadece merak edıyorum var mı bu şekılde durum basından gecen yasayan.

Kız nereye körükle gittim çocuk yapma daha çok gencsin işe konsantre ol dedim ne var bunda?Okuyup algılama sorununuz falan mı vardır nedir

Kendinizi hazır hissetmiyorsanız çocuk yapmayın. Annenin Iyi bir psikolojide olması 2 çocuk için de gerekli. Hazır hissetmeden dogurursanız ilerde yaşanabilecek olumsuzluklarda çocuğunuzu suclayabilirsiniz. Ayrıca yaşınız daha genç ilerleyen zamanda da çocuk sahibi olabilirsiniz.

Kendinizi hazır hissetmiyorsanız çocuk yapmayın. Annenin Iyi bir psikolojide olması 2 çocuk için de gerekli. Hazır hissetmeden dogurursanız ilerde yaşanabilecek olumsuzluklarda çocuğunuzu suclayabilirsiniz. Ayrıca yaşınız daha genç ilerleyen zamanda da çocuk sahibi olabilirsiniz.
Teşekkur ederım. Etrafımdakı herkes oh evdesın durumun ıyı senın yerınde olsam hemen 2. çocuguda yaparım modunda.
Tamam da bunu ben istemıyorum. İşim yok gucum yok kendımı ıyıce işe yaramaz hıssedıyorum çünki. Atanmadan hemen aradan cıkar dıyolar.
Çocuk dediğin aradan cıkcak şey mi ya ?
Eşimde tüm samimiyetiyle söyledi falan çok karışığım.

Kpss uzun ve yorucu bir maraton yüksek puanlılar bile atama bekliyo.Benim sana tavsiyem güzelce sınava hazırlan kursa yazıl çalış puanını al eğer puanın çok yüksek değilse ikinci çocuğu çok bekleme.Puanın yüksekse atandıktan sonra ikinciyi yapman senin açından daha iyi olur

Ayy sen geç kalmıssın cıkar aradan hemen :KK70:
Hadi sizinki normal benimkine noluyosa yaptık birini ikinci hemen ne alaka.

Annem yeni vefat etti biz evliliğimiz sen bir şey anlamadikki canım ya bende istiyorum da o sorumluluğa girmek şuan çok ağır geliyor annemin hastalığı beni çok yıprattı.
Ama eşim diyor benim yaşımda olanların 2 çocuğu var diye :lülülü:

normalde 2 çocuk düşünenlere hep arayı çok açmayın derim ama siz çok erken evlenip anne olmuşsunuz,
atanmadan düşünmeyin bence, 2 çocukla sınava girmek de yeni bir düzen kurmak da çok zor olur.

Yakın yaş aralıklı iki kardeş çok mantıklı ama siz atama bekliyorsunuz, neresi olacak belli değil, düzen kurmayacak olsanız bile işe alışmanız var.

Çok gençsiniz, önce işiniz belli olsun.

Kpss uzun ve yorucu bir maraton yüksek puanlılar bile atama bekliyo.Benim sana tavsiyem güzelce sınava hazırlan kursa yazıl çalış puanını al eğer puanın çok yüksek değilse ikinci çocuğu çok bekleme.Puanın yüksekse atandıktan sonra ikinciyi yapman senin açından daha iyi olur
Puanım 87 alan sıralamam 6 :) çok çalısarak aldım bu puanı. sağlık bakn alımı var şimdi bölümüz 10 15 kişi alıyo zaten normalde. Ama bakanlığa belli olmuyor işte. Kısmet diyorum bakalım neler olucak. Eşimle konusup söylıcem kendımı hazır hıssetmıyorum dıye.

Annem yeni vefat etti biz evliliğimiz sen bir şey anlamadikki canım ya bende istiyorum da o sorumluluğa girmek şuan çok ağır geliyor annemin hastalığı beni çok yıprattı.
Ama eşim diyor benim yaşımda olanların 2 çocuğu var diye :lülülü:
Yok benım kı espiriydı zaten :D

Yakın yaş aralıklı iki kardeş çok mantıklı ama siz atama bekliyorsunuz, neresi olacak belli değil, düzen kurmayacak olsanız bile işe alışmanız var.

Çok gençsiniz, önce işiniz belli olsun.
Evet birde elin memlekeetın de 2 çocukla kalmak var.

Back
X