Genç ve 2 çocuklu anneler bana bi umut aşılayın. İçimi dökmeye geldim.
24 yaşındayım. 3 buçuk yaşında bir oğlum var eşim 27 yaşında.
Eşim 2. çocuğu istiyor bu ara. Ama ben isteyemıyor gibiyim kararsızım.
Kpss ye girdim alım olursa yerleşicem ama eş druumu falan çok karısık mevzular. Ama şuan çalışmıyorum bu durum benım için yeterınce can sıkıcı zaten.
Sorun şu ki ben kendımı 24 yaşında 2 çoccuklu ev hanımı olarak görmek istemıyorum. Belkı atansaydım bu kadar sorun yapmazdım kendıme ama şuan ıyıce işe yaramaz hissedıcem sankı kendımı. Hayallerımden daha da uzaklasıcam gıbı. Aslında belkıde tam zamanı. Oğlum eylulde 4 yasında olucak. Yani ben şimdi çocuk için korunmayı bıraksam, oldum ettim diyinceye kadar en az 1 yıl yanı aralarında 4.5 5 yaş olucak. Yaş aralığı iyi ama ben hazır değilim sanki.
Etrafımda var iki çocuklu arkadaşlarım ben onları öyle ezik paspal görmüyorum. Ama sanki insanlar beni öyle görücek gibi hissediyorum bak bak hemen 2 çocuk yaptı oturdu eve gibi.
Sanki yorgunum mutsuzum. Bu kpss, atama , umutlar üçlüsü benı mahvetti. Önce bi piskolojık yardım almayı dusunuyorum. Etrafımdakı herkes tarafından beğenlirim , özgüvenıme bayılırlar. Ama içimde bastırdığım öyle bir özgüvensızlık varkı.