Hazır mıyım bilemiyorum :(

Güzel bir meslegin varmış bence biraz kas cocugu ertele tabi bu senin kararin olacak düşün tasin. Meslek sadece para kazanmak icin değil bence. Cocuklarinin da gurur duyabilecegi ayaklarinin yere basabilecegi duruma gelmek daha önemli bana göre. Mesela benim annemin bir meslegi yok çalışmış ama hep zor şartlarda.isterdim güzel bir meslegi olmasini. Babamla ayrilar zaten uzun yillardir. Zor hayat zor şartlar. Bunlari da düşünmek gerek hayat bu karşımıza ne çıkaracağı belli olmaz. Allah hayirlisini en guzelini versin.

Ben de anne olacak yaşa gelmiş ama hala bencilliklerinden ve egolarindan kurtulup hayatı biriyle paylasamayan, bir çocuğun sorumluluğunu almaya yanasmayan kadinlara üzülüyorum. Nasıl?

Herkes anne olmak evlenmek zorunda değil ne alaka bu yorum??

Konu sahibi daha çok gençsin o puanı da almışsın önceliği işine ver, atan derim.. Sonra ikinciyi yaparsınız elbet

Ben de anne olacak yaşa gelmiş ama hala bencilliklerinden ve egolarindan kurtulup hayatı biriyle paylasamayan, bir çocuğun sorumluluğunu almaya yanasmayan kadinlara üzülüyorum. Nasıl?
Ben de sizi anlayamadım? Bu tam olarakta arkadadın seçimi değil mi ? isterse 24 değil 44 yaşında olsun kime ne ? Herkes evlenip çocuk doğurmak zorundamı ?

Kadınların belli bi yaşa gelince evlenip anne olması ve eş,evlilik sorumluluğunu alması gerektiğini düşünen biri için gayet iyi bi fikir.Ben böyle düşünmüyorum o yüzden size katılamayacağım ne yazık ki

Herkes anne olmak evlenmek zorunda değil ne alaka bu yorum??

Konu sahibi daha çok gençsin o puanı da almışsın önceliği işine ver, atan derim.. Sonra ikinciyi yaparsınız elbet

Herkes evlenip anne olmak zorunda olmadığı gibi, herkes kariyer yapıp 40 yaşında bekar olmak zorunda da değil. Evlenip cocuk doguranlara üzülüyorum diyen birine yazdığım cevaptır bu.

Ben de sizi anlayamadım? Bu tam olarakta arkadadın seçimi değil mi ? isterse 24 değil 44 yaşında olsun kime ne ? Herkes evlenip çocuk doğurmak zorundamı ?

Heh ben de onu diyorum :) konu sahibi evlenmeyi ve cocuk sahibi olmayı seçmiş. Eşinden ve evliliginden de gayet memnun. Biri çıkıp, ayy ben de seninle yasitim ama okuyorum yazik sanaaa üzülüyorum diyemez.. şahsi tercihtir

Kadınların belli bi yaşa gelince evlenip anne olması ve eş,evlilik sorumluluğunu alması gerektiğini düşünen biri için gayet iyi bi fikir.Ben böyle düşünmüyorum o yüzden size katılamayacağım ne yazık ki

Hanımefendi bana katılmak zorunda değilsiniz. Ama evlenip cocuk doguranlara üzülüyorum demek neden? Konu sahibi evliliğinden veya çocuk sahibi olmasından pişman değil ki ;) kadın mutlu, Allah artirsin, çocuğuna güzel ömürler versin. Siz de 40 sene sonra kedilerinizle yaslanirsiniz, bu da bi secenek, kim karışabilir

Herkes evlenip anne olmak zorunda olmadığı gibi, herkes kariyer yapıp 40 yaşında bekar olmak zorunda da değil. Evlenip cocuk doguranlara üzülüyorum diyen birine yazdığım cevaptır bu.

Hanımefendiciğim sanırım okuduğunuzu anlayamadınız.Benimle yaşıt olup 2 3 çocuklu olan ve mesleği olmayan kişiler adına üzülüyorum dedim ben,üzülmekten kastım da endişe aslında.İstiyorum ki her genç kadının hayatta bi dayanağı bi işi olsun.Zaten konu sahibide anladı beni gayet,vay neden evlendin de çocuk yaptın diyen olmadı.Komplekslerinizden arının bence siz.

Hanımefendi bana katılmak zorunda değilsiniz. Ama evlenip cocuk doguranlara üzülüyorum demek neden? Konu sahibi evliliğinden veya çocuk sahibi olmasından pişman değil ki :KK66: kadın mutlu, Allah artirsin, çocuğuna güzel ömürler versin. Siz de 40 sene sonra kedilerinizle yaslanirsiniz, bu da bi secenek, kim karışabilir

Bana yazdığınız cevabı alıntılamamışım buna da cevap vereyim isterim.

Yahu kadın mutlu ve çocuklu buna karışan yok zaten.Diyorum ki iki çocuğun olursa iş durumu kalır oysa çok gencsin.Önce işin olsun sonra çocuğu yaparsın diyorum.Kendi adıma da üzülüyorum işsiz çocuklu kadınlara diyorum.İş diyorum iş kariyer demiyorum.Herkes kariyer yapmak zorunda değil ama her kadının mesleği olmak zorunda kusura bakmayın.Konu sahibinin de buna fırsatı var kaçırmasın istiyorum sadece.

Ben muhtemelen seneye falan evleneceğim allah kısmet ederse.Mesleğim var işim var sevgilim var.Yani bana göre evlenmek için gerekli şartlar hazır, bunlar hazır olmadan evlenen her kadın için de üzülüyorum.Siz de böyle bi kadınsanız sizin içinde üzüldüm

Ah bu arada o kedileriyle yaşlanır dediğiniz kariyer sahibi kadınlarda emin olun genç yaşta evlenip eş kahrı çeken kadınlardan binlerce kat mutlu.Kendilerine hayranım selam olsun hepsine :))

Back
X