- Konu Sahibi Fotosentez
-
Arkadaşlar merhaba,
Nişanlımla ev yaptırıyoruz ve içine hazır mutfak yapacağız. Ancak model olarak çok kararsız kaldım. Eski tip olmasın istiyorum ada mutfaklar hoşuma gidiyor ancak linea da gördüğüm bir mutfak beni çok etkiledi ama sizce bu tarz bir mutfağın kullanışsız yönleri var mıdır?
Eki Görüntüle 245554 Eki Görüntüle 245553
Baktım onlarada :) Kitap koyulacak yerin iç kısmında zaten büyük tencere dolapları var, sadece bunu alırsam o sandalye ile masa olan yeri de dolap yaptırayım diyorum. Gene de yetmez mi sizce mutfak eşyaları için? 1. nin daha kullanışlı olacağını ne kadar bilsem de 2. çok hoşuma gitti ama kullanışsız bişiye de bi ton para vermek istemiyorum
O kadar verimli bir yorum yaptınız ki!
Öncelikle bahsettiğiniz firmalara da bakacağım bu firmanın da fiyatları öyle aman aman uyun değil, tasarıma para alıyorlar eğer aralarında çok fazla bir fark yoksa onları da tercih edebilirim.
Annemle biz bu konuda bir türlü uyuşamadık, ona göre mutfakta ne kadar çok dolap olursa iyidir. Aslında bu bana da doğru geliyor ancak ben o kadar çok dolaplı, özellikle başımın üstünde boyumun yetmediği yerlerden birşeyler almaktan nefret ediyorum. az önceki tartışmamız sonucunda açtık baktık 9 tane tavamız 9 çelik 5 de teflon tenceremiz 2 de çok büyük boy tencere ve 1 de büyük boy tavamız var. Ben asla ve asla hayatımın hiçbir döneminde bu kadar şeyi mutfağımda barındıracağımı düşünmüyorum.
Temizliğe gelince, pek anlamam açıkcası :) Dediğiniz gibi leke yapma temizlik sorunlarını söyleyen çok insan oldu hak da veriyorum ancak o lake tipi parlak dolap kapakları sanırım cam diyorlar çok hoşuma gidiyor. Yakın zamanda gidip kendimde deneyeceğim.
Beyaz eşyalara karar veremedim ama siyah olanları genel olarak beyazların yarısı kadar daha pahalı :/ Temizliği parmak izi bırakma durumlarını hiç araştırmadım. Evlenmemize 1 seneden daha fazla var ancak biz şimdiden evi yaptırıp eşyalarımızı aldığımız ,için karar vermek için baya uzun bir süre var önümde.
ayrıca mutfaktaki renk durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siyah beyaz veya gri gibi tonları kullanmak istiyorum sizce kullanışlı olurlar mı? Mutfakta ahşap pek hoşuma gitmiyor :/
Ayrıca 2. mutfağı seçmemdeki en büyük sebep yemek yaparken yada mutfakla ilgilenirken birilerine arkam dönük konuşmaktan nefret ediyorum. Televizyonda bişiy olduğunda dönüp dönüp bakmak zorunda kalıyorum. Sanki bu şekilde daha rahat olacak gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?