- 28 Mayıs 2025
- 197
- 346
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolasınÇok sağol delfinia çok geçmiş kötü bir şey yoktur inşallah
İyi bayramlar canım şimdiden iyi tatiller![]()
SağolasınHuMIsma
Kötü bir şey yok canım, çok şükür.
Hastaneye Zoladex iğne yazdırmaya gittim, raporum olduğu için devlet hastanesindeki aile hekimi de yazabildi. Çok sıcaktı hava, hastane çıkışı bir de sağlık ocağına uğradık Babamın ilaçlarını yazdırmak için.
Şu an 49 yaşındayım, yakında 50'ye basacağım. Menopoz öncesi adet düzensizliği, yoğunluğu durumları yaşamaya başladım. 20 günden fazla sürüyordu reglim bazen ve hangi tarihte regl olacağımı kestiremez duruma geldim, tarihleri şaştı. Miyomlar da mevcut. Mirena, hormonlu spiralin yoğun regl süreci yaşayan hanımlarda çoğunlukla azaltmakta faydalı oluyormuş, hatta regl olmayanlar da varmış. 1 sene önce doktorumun önerisiyle mirena takıldı. Mirenaya rağmen adetler uzun ve düzensiz olunca doktorum Zoladex 3.6 mg iğne ile hormonlarımı 3 ay boyunca baskılayacak ve regl olmayacağım.
Zoladex iğne olacağım bu 3 aylık süreçte şişlik, baş ağrısı, kilo alma durumları beklenen yan etkiler arasında maalesef.
Ama bir yandan da regl olmayacağıma seviniyorum. Demirim çok düşüktü kansızlıktan, alt sınırda idi. Biraz kendimi toparlayacağım.
Kızlar ben hasta oldum. Bakamadım dönücem
Çok teşekkür ederim canımİyi geceler, bayram öncesi yoğun geçiyor günler.delfinia
Chocolita çok geçmiş olsun.
Salı günü menüm;
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates biber, 2 dilim ekmek, bal
Kahve
Akşam; kuru fasülye, pilav ve cacık
Karpuz
Çarşamba günü
Kahvaltı; tereyağlı yumurta, 4 zeytin, domates biber, avokado, 2 dilim ekmek
Çay ve biraz kuruyemiş
Akşam; az pilav, taze fasülye
Karpuz
Yeşil çay yatmadan önce
Cok gecmis olsun chocomKızlar ben hasta oldum. Bakamadım dönücem
Selam
Pek bakamadim gibi hissediyorum buraya.
Yogun haftaydi. Hatta temmuzun ikinci haftasina kadarda yogun gececek gibi,simdilik.
Cocuklarin ikiside evde bugun. Yarin de bayram oldugu icin yollamayacagim okula kizi. Oglanin da 2 dersi var, onunki mecburi ama saat 10dan sonra anneme gececegim
Tesekkur ederim
Güzel geçiyor canım. Burası çok huzurlu, komşuluk ilişkileri samimi, insanlararası ilişkiler daha sıcak. Komşular birbirimize çaya kahveye gidiyoruz. Burada hanımların oluşturduğu bir grup var, devamlı burada yaşayanlar ve yazın uzun dönem kalanlar etkinliklerde buluşuyorlarmış. Onların etkinlik grubuna dahil oldum, akranlarımla tanışmak için katılmak istiyorum inşallah.Tesekkur ederim
Nasil geciyor yazlikda tatil?