- 4 Kasım 2018
- 26.764
- 110.267
- 598
Ben kendi adimlarimdan bahsediyorum.Samsung healt haftalık göstermiyor ya beni cıkar adım yarısından canım![]()
Hesap yapmissin sen.
Yeni telden de usendim gidip postlarima bakmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendi adimlarimdan bahsediyorum.Samsung healt haftalık göstermiyor ya beni cıkar adım yarısından canım![]()
Biliyorum cnm bende hesaplama kısmından bahsediyorumBen kendi adimlarimdan bahsediyorum.
Hesap yapmissin sen.
Yeni telden de usendim gidip postlarima bakmaya
20 dk egzersiz sayılır canım
Buda suresi20 dk egzersiz sayılır canım
Bayram koşturması canım oradan oraya geçtik çok yoğundu. Egzersiz yürüyüş yapamadım hiç.Neler yapiyorsunuz kizlar?
Ben crossfit i ne kadar ozledigimi fark ettim.
Salona yazilmistim, diyetisyen/coach dan spor ve yemek listeleri almistim.
Fakta sporundan cok skldigim icin ilk ay guzel yaptim sonra saldim.
Bosuna para saymissim.
Crossfit e versem daha iyiydi
Bu ay haftada 3 derse gidiyorum. Guzel olan ise sadece kadinlar icin.
Bu ay ki uyelik bitince devam ettirmeyi dusunuyorum
2 günlük bitmiş oldu 🏋Buda suresi
Ben simdi yuruyuse cikacagim. Saat 22 e geliyor ama gunes batmadi daha
Evet canimArrietty_ İskandinav ülkelerinden birinde yaşıyordunuz;değil mi canım? Nasıl, güzel mi oralar? Eminim doğası çoook güzeldir. Finlandiyalı mektup arkadaşlarım vardı ortaokuldayken, çok hoşuma giderdi onların paylaşımları. Ne güzeldi. Birbirimize hediye stickerlar, kurutulmuş çiçekten kitap ayıraçları vs hediye ederdik, mektuplarımızı güzel bir yazı ile özenerek yazar ve renkli kalemlerle süslerdik.
![]()
Finlandiyalı arkadaşlarla irtibatımız koptu maalesef. Ben ortaokuldayken internet kullanımı yoktu o senelerde, belki internet olsaydı ne güzel devam ederdi.Evet canim
Güzel,baska yerde yasayamamdogasini seviyorum,yesillik cok. Türkiyenin dogasi kadar güzel olmasada güzel. Sehir disina cikmak gerekmiyor temiz hava icin.
Ne güzel aniymis. Irtibatiniz koptu mu?
Evet internet olsa ozamanlar kesin baglantiniz kopmazdi.Finlandiyalı arkadaşlarla irtibatımız koptu maalesef. Ben ortaokuldayken internet kullanımı yoktu o senelerde, belki internet olsaydı ne güzel devam ederdi.
5 yıl süren ilkokul eğitimi bitince, yine sınavla Anadolu lisesine giriliyordu ve hazırlık sınıfında 1 yıl İngilizce öğreniyorduk.
Finlandiyalı,Avustralyalı mektup arkadaşlarım vardı o dönem. Suomi, Finlandiya merkezli bir İngilizce mektup arkadaşlığı uygulaması idi.
Arrietty_ Ne güzel, doğanın güzelliği benim için de yaşanılacak yeri vazgeçilmez kılan bir özellik.
![]()
Ay çok sevinirim gölün fotoğrafını paylaşırsan, iyi yürüyüşlerEvet internet olsa ozamanlar kesin baglantiniz kopmazdi.
Ya evet. Hani secenek cok. Bugun cocuklari alip göl etrafinda yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Eve 2 km uzakda. Göl diyince ufak bir yer degil. Foto atayim yuruyusumuzden insallah