Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın kızlar artı ile dönüş yapıyorum gruba

Eklentiler

• IMG_6423.webp
    IMG_6423.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 7
la canım + varsa yüzde almıyoruz. Canını sıkma. Tatilde ortama ister istemez uyuluyor dikkatli de olsan ödem tutmuş olabilirsin
Chocolita Chocolita evet canım, bir de havalar çok sıcak son günlerde, gün içinde öğlen evde olduğumda fazla hareket edemiyorum, denizde olursam da sıcak en saatlerde gölgede oturuyorum. O da ödem yapmış olabilir. Suyu da daha çok tüketeceğim bu hafta inşallah.🥰🙏Sağolasın💕

Günaydın kızlar 🌸🌸
Diyetisyen de Çarşamba akşamı 82.2 çıkmıştım ödem vardı galiba cumartesi günü tekrar diyetisyen kontrolüm var 80 görmek istiyorum artık 😊
İnşallah görürsün canım. İçtiğimiz ilaçlarda etkiliyor. Moral bozmaya hiç gerek yok. Bol su hareket. Diyet dışı yapılacaksa peşine uzun açlık yapmak iyi oluyor. Tartıya çok yansımıyor bunu fark ettim
Chocolita Chocolita
Merhabalar.izinden dönebilir miyim. Kilo aldım ama😭
Eki Görüntüle 3619872
Hoş geldin yitecim ❤️ Çözersin hiç gözünü korkutmasın

Kahvemi içtim çocukların karnını doyurup sporumu yapacağım sonra
Akşam yemeği hazirlama faslına geçerim
Yarında ailece denize gideceğiz bı macera beni bekliyor 😂

Merhabalar Chocolita Chocolita
✅🏊 Bu haftaki 3 günlük tartıda artı gelme cezamın 1. gününü tamamladım. 20 dakika denizde yüzdüm. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum.🙋‍♀️💕
Yüzdüğüm süre 20 dak. 850 m. yüzmüşüm, 403 kulaç atmışım, 202 kalori harcamışım.
(Denizden çıkınca akıllı bilekliğin egzersiz ekranını kapatmayı unutmuşum, egzersiz süresi 43 dak. görünüyor.)
1000113252.webp
1000113253.webp
1000113254.webp

Back
X