- 22 Ağustos 2015
- 29.785
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.969
- 798
Valla 2 gun sora kayinvalideme gidicez eve sebze alsam kalacak ben orada başlayayım diye düşünüyorum ama bakalımYap yap hadi başla sende diyete![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla 2 gun sora kayinvalideme gidicez eve sebze alsam kalacak ben orada başlayayım diye düşünüyorum ama bakalımYap yap hadi başla sende diyete![]()
Ben açken kimsenin tok gezmeye hakkı yokValla 2 gun sora kayinvalideme gidicez eve sebze alsam kalacak ben orada başlayayım diye düşünüyorum ama bakalım![]()
He kız neler yerler heeeBen açken kimsenin tok gezmeye hakkı yok
Ben açken kimsenin tok gezmeye hakkı yok![]()
YemeyinHe kız neler yerler heee![]()
Ooo kimleri görüyorumÇikoo naber kiz degişik değişik başlıkta diyet konuların var ya da değiştiriyormusun başliklari :)) bende istiyorum başlamak poww bu tatlı matlı isteği ne olcak yaw sürekli zayıf olanlar nerdeeee biz hep tombiş zayıfgünaydın herkeseee
![]()
Kilolarımdan şikayetçiyim ya minik görünce esinlendim))Ooo kimleri görüyorum![]()
Bende işte bozulmayana kadar sormuş oluyorum chatgpt yeOlsun çokom yarın yeni bi gün daha var tartıya toparlarsın. Hamur işi olduğu gün kabak yiyom ben
Bi de bi kaç gündür chatcpt den destek alıyorum ne yedim ne yaktım ne eksik ne tam çok motive edici oluyor
Sorma o koku ölüyü diriltir ya. Soğuk halde önüme gelse yemezdimOlsun sen halledersin canım insan sevmese bile sıcak hamur işi kokusu vs insan dayanamıyor
Yaptıkça mutlu oluyorsun canım sayılara takılma. Farka odaklanırsan mutlu olursun. Kendini de şartlamamış olursunOlsun canım vermişsin ya önemli olan o bak ben hayatımda bu kadar kilo vermedim hiçbana altmış yetmiş kilo o kadar uzak ve o kadar imkansız geliyo ki
hani sekseni görsem takla atacağım. Allahım hepimize hedef kilomuza ulaşmamızı nasip etsin
Allah nasip ederse çizme giymek en büyük hayallerim arasında
![]()
İşte biz hiç es vermedik. Bir bozduk mu sınır tanımadık. 1 hafta dikkat edemedik diyelim canımız ne çektiyse yedik. Eee koskoca 1 hafta bize yetmedi, diğer haftada devam ettik. O hafta toparlayıp 2 hafta sonra kendimize yine izin verebilirdik. İşte bu da böyle yıllar süren bir tecrübe oldu.Öenmli olan vazgeçmemen hayatım boyunca hiç 60 lı kiloları görmemiştim ben . Ben bile şok oldum inanamadım. Sonra gevşeyince bi kereden bişey olmazların sonu gelmedi . Şimdi hedefime insem bile koruma amaçlı burda kalıcam
Oo hoş geldin beybi nasılsınÇikoo naber kiz degişik değişik başlıkta diyet konuların var ya da değiştiriyormusun başliklari :)) bende istiyorum başlamak poww bu tatlı matlı isteği ne olcak yaw sürekli zayıf olanlar nerdeeee biz hep tombiş zayıfgünaydın herkeseee
![]()
Beraber eriyelim ben şuan açtım roman havası oynuyorumKilolarımdan şikayetçiyim ya minik görünce esinlendim))
Ahahaha işte bu beBeraber eriyelim ben şuan açtım roman havası oynuyorum![]()
Dün bende oynadım15 dk oynadım![]()
Şuan canbay cikti tempolu yürüyüşe geçtimDün bende oynadımsonu öyle bitmeyeydi iyiydi. Bayağıdır tempolu yürümemişim bacaklarım ağrıdı. Yoruldum
Bu hafta yine şok edecek misin tartıdaŞuan canbay cikti tempolu yürüyüşe geçtim![]()
Bu hafta hiç tartilmadimBu hafta yine şok edecek misin tartıda![]()