• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çikoo naber kiz degişik değişik başlıkta diyet konuların var ya da değiştiriyormusun başliklari :)) bende istiyorum başlamak poww bu tatlı matlı isteği ne olcak yaw sürekli zayıf olanlar nerdeeee biz hep tombiş zayıf 😁😁 günaydın herkeseee 🌅🌺🌿
Ooo kimleri görüyorum 👀

Olsun çokom yarın yeni bi gün daha var tartıya toparlarsın. Hamur işi olduğu gün kabak yiyom ben 🤣🤣
Bi de bi kaç gündür chatcpt den destek alıyorum ne yedim ne yaktım ne eksik ne tam çok motive edici oluyor
Bende işte bozulmayana kadar sormuş oluyorum chatgpt ye 😂 neyse şimdi güzelce yürüyüşümü yaptım. Aç karnına. Detayı atlamayalım 😏

Olsun canım vermişsin ya önemli olan o bak ben hayatımda bu kadar kilo vermedim hiç 🤣 bana altmış yetmiş kilo o kadar uzak ve o kadar imkansız geliyo ki 🥹 hani sekseni görsem takla atacağım. Allahım hepimize hedef kilomuza ulaşmamızı nasip etsin 🤩 Allah nasip ederse çizme giymek en büyük hayallerim arasında🤣🤣🤣
Yaptıkça mutlu oluyorsun canım sayılara takılma. Farka odaklanırsan mutlu olursun. Kendini de şartlamamış olursun

Öenmli olan vazgeçmemen hayatım boyunca hiç 60 lı kiloları görmemiştim ben . Ben bile şok oldum inanamadım. Sonra gevşeyince bi kereden bişey olmazların sonu gelmedi . Şimdi hedefime insem bile koruma amaçlı burda kalıcam
İşte biz hiç es vermedik. Bir bozduk mu sınır tanımadık. 1 hafta dikkat edemedik diyelim canımız ne çektiyse yedik. Eee koskoca 1 hafta bize yetmedi, diğer haftada devam ettik. O hafta toparlayıp 2 hafta sonra kendimize yine izin verebilirdik. İşte bu da böyle yıllar süren bir tecrübe oldu.

Çikoo naber kiz degişik değişik başlıkta diyet konuların var ya da değiştiriyormusun başliklari :)) bende istiyorum başlamak poww bu tatlı matlı isteği ne olcak yaw sürekli zayıf olanlar nerdeeee biz hep tombiş zayıf 😁😁 günaydın herkeseee 🌅🌺🌿
Oo hoş geldin beybi nasılsın 😘❤️
Bu topik bayağıdır var canım ama başlık değişti evet. Gel sende tartı günümüz cuma

Back
X