• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bu hafta 3 gün menü göndermemişim. 1 uyarım var. Artık dikkatli olacağım. Çünkü regl haftamdı ve beslenmeme dikkat edememiştim. Etkilememek adına yazmak istemedim. Artık yazacağım.
@TheDandelion 3 gün menü gelmemiş 1 uyarı var
@yiitee 3 gün menü gelmemiş. 4. Gün 3 gün toplu yazıldığı için 1 uyarı var
@asliogretmen aynı sebepten 2 uyarı var.
Arrietty_ Arrietty_ bu hafta sadece salı çarşamba menüleri var. 2 uyarı var.
@Berrfeelinda aynı şekilde 2 gün bildirim var. Toplam 2 uyarı var.
@espressoc geçen Aylık sonuçtan + 1 uyarı vardı, bu haftada tartıdan toplam 2 uyarı var.

3. Uyarı liste dışıdır
Beslenme programına dikkat ederek,
Yüzdeler de ilk 3 e girerek
Aylık sonuçta -2 kg vererek sildirebiliriz
Ben bunlari buldum chocom
Yinede yazmadigim gunler de var. Daha dikkatli olurum
Sali bildirimi

Ilk ogun
200 gr balik
200 gr salata
25 gr köy ekmegi

Son ogun
1 tavuk but
200gr salata
1 muz

Su 1,5 L
1 bardak badem sutlu soguk kahve
30 dk hulahoop
Adim 8652

Chocolita Chocolita

Gunaydin
Uyuya kalmisim,menumu yazayim

Carsamba menusu

Ogle
Balik ekmek(marul,yesilsogan,koy ekmegi ve biraz mayonez)

Ara
1 Elma
1 protein bar

Aksam
Tavuklu,sebzeli noodle

Su 1,5L
Adim 10800
Chocolita Chocolita

Gunaydin
Persembe menumu yazmamisim

Ilk ogun
Kiymali borek

Ara
Protein bar

Aksam
200 gr Kuzu sis
200 gr Salata
1bardak ayran

Su 1 L maalesef
Adim 7488

Chocolita Chocolita

Annemdeyim 1,5 saate eve gececegim. Tartimi ozaman atacagim

Iyi geceler

Ilk ogun
Eki Görüntüle 3667365

Ikinci ogun
Makarna salatasi. Diyet listemde vardi

Sabah 30dk spor
Adim 9396

Chocolita Chocolita

Günaydın kızlar 🥲
Artış olmuş ama beklediğimden az olmuş açıkçası ona çok sevindim😂😂😂

Geçen hafta 78.1
Bu hafta 78.5
Fark +400
Chocolita Chocolita
Ya bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekilde 😅 çünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız

Artı dayım yine ben bu işi beceremeyecegim
Çoğumuz + ydık bu hafta canım. Ama ne dedik yeni ay yeni başlangıç. Dünkü menünde gayet güzel. İyi başladın. Sen olumluyu çağır canım düşmesin enerjin ❤️

Bu hafta çok fazla diyet dışına çıkmıştım dün de berbat geçmişti sonucu böyle bekliyordum zaten o.O

+950 gr bir de regl sürecine girdim
:bicak:
Eki Görüntüle 3667115
Önceki kilo 91.50
Güncel 92.45 o.O
Chocolita Chocolita @espressoc
Bu ödem canım. Ama bu haftada bırakırsan yağ olarak sabitlenecek. O yüzden emeklerini düşün. Yapınca çok güzel yapıyorsun diyetini. Bırakma.

Kızlar çok çok üzgünüm buraya güzel haber vermeye gelecektim nasip olmadı galiba kimyasal gebelik geçiriyorum
Ah Noram 😞 Rabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda hayırla sonuçlandırsın. Müjdeli haberler almak nasip olsun. Yanındayız canım ❤️

Günaydın :KK68: :KK68: :KK68:
💠Bu hafta pazar hariç günde en az 20 dk da olsa spor yapacağım.
💠Lokma da olsa hamur işi yok . Çünkü bana hiç bi şekilde gelmiyor hamur işi.
💠günde bir bardak yeşilçay mutlaka içeceğim
💠 tek öğün diye yaptığım günlerde kefir dışında ara öğün yapmayıp açlığı sürdüreceğim yani arada acıktım muz yedim elma yedim yok . Akşama kadar sürecek o açlık.
💠sadece sofraya oturduğum zaman yemek yiyeceğim duygusal açlık hissettiğim an bitki çayı yada su ile kandıracağım kendimi
Süpersin 💥 sen yaparsın biliyorum.

Dutum öyle diyet olmaz ara öğün yap mutlaka🙃bende iki aydır diyetisyene gidiyorum 10kg verdim 🙏
Yaa minnoş çok iyi vermişsin️ maşallah 🌸
Daim olsun

Günaydın delficim nasılsın?

:KK72: elimdekini ayva hayal et
:KK53:
Leslie de yapabilirsin canım 20 dk

Ya bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekilde 😅 çünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız

Çoğumuz + ydık bu hafta canım. Ama ne dedik yeni ay yeni başlangıç. Dünkü menünde gayet güzel. İyi başladın. Sen olumluyu çağır canım düşmesin enerjin ❤️

Bu ödem canım. Ama bu haftada bırakırsan yağ olarak sabitlenecek. O yüzden emeklerini düşün. Yapınca çok güzel yapıyorsun diyetini. Bırakma.

Ah Noram 😞 Rabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda hayırla sonuçlandırsın. Müjdeli haberler almak nasip olsun. Yanındayız canım ❤️

Daim olsun

Tamam canım haklısın çok teşekkür ederim inşallah elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım

Dün ki spor yuzunden pertim ben. Bizim wc alt kacda. 1 defa indim suan yukari katda esirim.
Butun kaslarimi hissediyorum. Ne kadar hamladigimi belli etti boylece.

Kahvaltim bile yataga geldi 🥹

Daim olsun

Leslie yaparsam nasıl olacak benim saatim yok o.O

Ben regl dönemi gelince bayağı ödem topluyorum bir de bu hafta suyu da çok içmediğim için o yüzden kendimden umudum yoktu ama artı da olsam tartıya çok sevindim😂

Bu haftaki egzersiz yine kendi belirlediğimiz olsun. Bir egzersizin fayda vermesi için devamlı yapılması gerekiyor. Karın kol tek tek verdiğimiz zaman evet hiç yoktan iyidir ama sonraki hafta devamı olmazsa pek bir fayda da göremiyoruz. Kas gelişimi istiyorsak eğer ya üstüne koyarak devam etmek lazım ya da herkes en sevdiği egzersiz programını düzenli yapsın diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Back
X