Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şu az içtiğim için mi bilmem önceki gibi eksilmiyorimBu hafta tek öğün değil iki öğün yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için![]()
Bi ara vücut duruyor miniğim . Eksilen yapın yerine su tutuyor hücre küçülmemek için . Geçen iki hafta verdim ben bu hafta o kadar şişim ki anlatamam . Ellerim ayaklarım yüzüm . Yarın artı gelicem büyük ihtimalle ama biliyorum ki diyet dışına çıkmadım sporum iyi o ödem . Sende öyle bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta illaki eksilecek gidecek . Sakın olmuyor zaten diye pes etme kendine inancını kaybetmeBen şu az içtiğim için mi bilmem önceki gibi eksilmiyorim
Ay ben bir haftadır çok kötüyüm ya assslllaaa 81 den aşağı inmiyor inat etti duruyor orda buda motivasyonumu düşürüyor. Yılbaşına kadar 80- olsa süper olur da olmuyorBi ara vücut duruyor miniğim . Eksilen yapın yerine su tutuyor hücre küçülmemek için . Geçen iki hafta verdim ben bu hafta o kadar şişim ki anlatamam . Ellerim ayaklarım yüzüm . Yarın artı gelicem büyük ihtimalle ama biliyorum ki diyet dışına çıkmadım sporum iyi o ödem . Sende öyle bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta illaki eksilecek gidecek . Sakın olmuyor zaten diye pes etme kendine inancını kaybetme
Bende öyle günlerdir 74 üstüyüm . Ama biliyorum ki 1 haftada 1,5 kg alınmazAy ben bir haftadır çok kötüyüm ya assslllaaa 81 den aşağı inmiyor inat etti duruyor orda buda motivasyonumu düşürüyor. Yılbaşına kadar 80- olsa süper olur da olmuyor
Yok yok böyle devam edeceğim vazgecmeyecegim inşallahBi ara vücut duruyor miniğim . Eksilen yapın yerine su tutuyor hücre küçülmemek için . Geçen iki hafta verdim ben bu hafta o kadar şişim ki anlatamam . Ellerim ayaklarım yüzüm . Yarın artı gelicem büyük ihtimalle ama biliyorum ki diyet dışına çıkmadım sporum iyi o ödem . Sende öyle bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta illaki eksilecek gidecek . Sakın olmuyor zaten diye pes etme kendine inancını kaybetme
Tabiki miniğimYok yok böyle devam edeceğim vazgecmeyecegim inşallah
İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın? Tamamdır not aldımCanım nasılsın iyisin inşallah. Ben bir hafta izinli olabilir miyim? Haftaya cuma günü tartı ile gelirim. Hem şuan reglim hemde fiziki açıdan biraz kötü hissediyorum. Bu süre zarfında diyetime dikkat etmeye çalışacam. Salmayı düşünmüyorum ama sadece bir hafta izin istiyorumChocolita
Ah esmusum çokkk yoğun geçiyor. Stresli konular ayrı, kına düğün merasimi ayrı. 4 gün daha aktif olamayacağım. Listede de izinliyim. Salıdan itibaren diyetle beraber girerim inşallah Şu an her gün bir durum var. Rabbim feraha çıkarsınKimse Yok mu kızlar yarın tartı günü aktif olalım![]()