Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım kadınlarÜzmeyin kendinizi bazen kısır döngüye giriyoruz.Stres , duygusal baskılanma herşeyi içimize atıpta güçlü kalabilme çabası bizi yeme ataklarına itebiliyor.Ama unutmayınki bizler gerçekten güçlü ve istedigi herşeyi yapabilecek kadınlarız.Şöyle bir düşünün nelerin nelerin üstesinden geliyoruz bunların yanında kilonun lafımı olur
Hallederiz el birligiyle .Ben her birinize çook güveniyorum
![]()
Evet regl olunca ödem attım heraldeTeşekkür ederim canımsenin ki de çok iyi regl e rağmen
Afiyet olsun canımÖğlen annem gelecek onunla öğle yemeği yerim ben bişeyler yapar getiririm dedi
Akşam hafif beslenirim
Olsun korumussun en azından ,350 gram hiç bişeyEki Görüntüle 3684708
Artı 350gr
Hoşgeldin delfinaGünaydın
12 Aralık 2025 tarihli tartı sonucum: 99,1 kg
Başlangıç kilom: 99,1
Chocolita
espressoc
Eki Görüntüle 3684690
Kız daha dur yeni başlıyoruz
Delfikom boy ve hedef de alayım canımGünaydın
12 Aralık 2025 tarihli tartı sonucum: 99,1 kg
Başlangıç kilom: 99,1
Chocolita
espressoc
Eki Görüntüle 3684690
Ay harikaEki Görüntüle 3684707
Kendimi + ya hazırlamistim ama regl olduğum için ödemim gitti heralde görünce mutlu oldum 700 gram gitmiş
Yüzde -0,856
Chocolita
Üzülme
Denpcim ne güzel yazdınGünaydın canım kadınlarÜzmeyin kendinizi bazen kısır döngüye giriyoruz.Stres , duygusal baskılanma herşeyi içimize atıpta güçlü kalabilme çabası bizi yeme ataklarına itebiliyor.Ama unutmayınki bizler gerçekten güçlü ve istedigi herşeyi yapabilecek kadınlarız.Şöyle bir düşünün nelerin nelerin üstesinden geliyoruz bunların yanında kilonun lafımı olur
Hallederiz el birligiyle .Ben her birinize çook güveniyorum
![]()