• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın canım kadınlar🌸🌸Üzmeyin kendinizi bazen kısır döngüye giriyoruz.Stres , duygusal baskılanma herşeyi içimize atıpta güçlü kalabilme çabası bizi yeme ataklarına itebiliyor.Ama unutmayınki bizler gerçekten güçlü ve istedigi herşeyi yapabilecek kadınlarız.Şöyle bir düşünün nelerin nelerin üstesinden geliyoruz bunların yanında kilonun lafımı olur 😊Hallederiz el birligiyle .Ben her birinize çook güveniyorum 🌸🌸
🤗🩷🌸💐💕 Denp Denp
🥰🙏🍀🧿

9 aralik 76.90 12 Aralık tartı sonucum çok bisey gitmemiş. Üzüldüm 😔
20251212_091323.webp

Günaydın🩷🌸💐
12 Aralık 2025 tarihli tartı sonucum: 99,1 kg
Başlangıç kilom: 99,1 🙋‍♀️💕
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Eki Görüntüle 3684690
Delfikom boy ve hedef de alayım canım
Eki Görüntüle 3684707
Kendimi + ya hazırlamistim ama regl olduğum için ödemim gitti heralde görünce mutlu oldum 700 gram gitmiş
Yüzde -0,856

Chocolita Chocolita
Ay harika 😍 aranan motivasyona ulaşıldı🎉
9 aralik 76.90 12 Aralık tartı sonucum çok bisey gitmemiş. Üzüldüm 😔
Eki Görüntüle 3684730
Üzülme 🩷 eksinin her türlüsü güçtür 💪 an oluyor sabit gelebilmek için çaba sarf ediyoruz.
Yüzdeni de yazar mısın

Günaydın canım kadınlar🌸🌸Üzmeyin kendinizi bazen kısır döngüye giriyoruz.Stres , duygusal baskılanma herşeyi içimize atıpta güçlü kalabilme çabası bizi yeme ataklarına itebiliyor.Ama unutmayınki bizler gerçekten güçlü ve istedigi herşeyi yapabilecek kadınlarız.Şöyle bir düşünün nelerin nelerin üstesinden geliyoruz bunların yanında kilonun lafımı olur 😊Hallederiz el birligiyle .Ben her birinize çook güveniyorum 🌸🌸
Denpcim ne güzel yazdın 🩷 bende hepimize çok güveniyorum. Üstesinden geleceğiz

Gecen hafta 53.05
Bu hafta 52.50
Fark -550
Oran -1.036

Eklentiler

• 1000221011.webp
    1000221011.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 0
Back
X