Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Denizin metabolizmasi topikteki herkesin metabolizmasinin toplam hizindan daha hizlidir🤣sen bakma taskinlik falan dedigine bak gör pazartesi yine 1 kilo eksi gelir 🤣eskiden takimdayken de sasirirdim ben ne yerse yesin mutlaka ekside😅aman nazar degmesin masallah diye🧿
Merakla pazartesiyi bekliyorum bende bu deniz ne yapıyor bizi mi kandiriyo diye düşünmedim değil 😂
İyi iyi kilo versin de cezasını da çeksin napalim alışıcaz 🙈

Çok da kalın değil aslında eşim ilk defa elimi tuttuğunda şey demişti çocuk eli gibi ellerin var :KK70:

Çok şeyler :süslü:

Hep gülelim inşallah

Teşekkür ederim

Bunu dün dikmistim bugün yakasını yaptım bugün de pijama takımı diktim ama bitmedi az kaldı onu da yarın akşam atarım Eki Görüntüle 3316746
Ellerine sağlık çiçeğim çok beğendim 😍
İyi akşamlar uçanım kaçanım ❤️

Sabah kahvaltı edemedim. Oğlum biraz rahatsızdı doktora gittik

Kahve de icemedim

Akşam şükürler olsun balık yedim. Ekmek 2 dilim.

Suyum tamamlanacak. Egzersiz aşağıdaki gibi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-12-20-07-16-591_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2023-10-12-20-07-16-591_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 37
Merakla pazartesiyi bekliyorum bende bu deniz ne yapıyor bizi mi kandiriyo diye düşünmedim değil 😂
İyi iyi kilo versin de cezasını da çeksin napalim alışıcaz 🙈
Bu arada Cemoos Cemoos ben hangi takimdayim?çünkü ilk sayfadaki listede bi degisiklik görünmüyor grup Alfadayim

Ufukta birincilik mi görünüyor ben daha tartilmadim sürpriz olsun istiyorum ama en son artidaydim😅ödemden tabiiki
Yani şuan sanki 100 gram bile veremedim 🙈
Baltasar hasta yoksa kesin şampiyon olurdu 😬
Bilirin durumu benden iyi değil yine de bir umut var bakalım 😂

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita kızlar ben ne zaman kadrolu olucam yedeklerden boyle duzenli gelince bende yarışa dahil olmak istiyom he heyecanlı 😁
İlk diskalifiye yada kilo veren gittiğinde grupta yer olduğunda sen Olcan işte yada en kötü grupları 8 kişilik yaparız
Bakalım pazartesi bı olsun da 🙄

Back
X