Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aşşırı heyecan yaptım uzun zamandır kk ya girmiyodum dahası takımlarda bulunmuyordum ciddili anlamda 😂
Bende bulunmuyordum 😂 hatta bundan önceki diyet konumu o yüzden açmıştım. Zorunlu topikler de yapamıyorum ben baskıya gelemiyorum serbest birakmak lazım motive olsak yeter vs. Sonuç benimle beraber herkes kilo alıp dağıldı 😂 burayi açtık açalı rayına oturduk
Ben gidiyorum herkese iyi geceler yarın 22.20 de burda olurum inşallah
İyi geceler canım 🌺

Bende bulunmuyordum 😂 hatta bundan önceki diyet konumu o yüzden açmıştım. Zorunlu topikler de yapamıyorum ben baskıya gelemiyorum serbest birakmak lazım motive olsak yeter vs. Sonuç benimle beraber herkes kilo alıp dağıldı 😂 burayi açtık açalı rayına oturduk

İyi geceler canım 🌺
Evet topige 90 girdim 95 çıkmıştım 😂😂😂

İyi geceler canım 🌺
İlk sayfada okudum öyle bi maceran olmuş 😊 bu sefer zayıflayıp bitiririz macerayi umarım ☺

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita 2 litre su

Screenshot_20231009_175601_Samsung Health.webp

İyi geceler canım 🌺
Merak ettim bu topigi açali ne kadar oldu ve kaç kilo verdin?

Back
X