Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Öyle tabi kendimizden uzaklastirmamamiz lazım ki başka yerlerde aradıklarını bulduklarını sanmasınlar.

Ben kaçmadım ama 17 imde evlendim derdime neyse .🤭 sanki evde kalacaktım . Hayırlısı buymuş tabi de şimdiki ben 17 yaşındaki kıza evlenme derdim🤐

Şükür bugunumuze dediğin gibi 🤗
sonradan mı okudun bebiş
öğretmendin sanırım

merhaba canikolar:KK36:
çoluk çocuk çocuğu kreşe bırak iş güç
şimdi de küçüğü uyuttum uyanmazsa evi toparlıcam
Allah rutinimizi aratmasın ama nefes alacak vaktim yok ya hu. bugün mümkün mertebe az yemeye çalışmayı düşünüyorum inşallah midem de aynı fikirde olur. 3 gün aşırı beslendim. beslenme değil bence tıkınma o. Allah gözünü doyursun seansı gibi bi şeydi. gören 1 hafta dövüp aç bırakmışlar sanır. öyle bir pis boğazlık yani:KK22:

Allah rutinimizi aratmasın ama nefes alacak vaktim yok ya hu. bugün mümkün mertebe az yemeye çalışmayı düşünüyorum inşallah midem de aynı fikirde olur. 3 gün aşırı beslendim. beslenme değil bence tıkınma o. Allah gözünü doyursun seansı gibi bi şeydi. gören 1 hafta dövüp aç bırakmışlar sanır. öyle bir pis boğazlık yani:KK22:
Merhabalar 🌺 kolay gelsin
Şöyle ki pazartesi yeni bir kuralimiz olacak. Bu vesileyle duyurmuş da olayım

Artık haftada 2 kere taşkınlık cezası alınabilecek kızlar. Yoksa kilo falan veremeyiz 😅 3. Taşkınlık ceza yerine uyarı olacak

Merhabalar 🌺 kolay gelsin
Şöyle ki pazartesi yeni bir kuralimiz olacak. Bu vesileyle duyurmuş da olayım

Artık haftada 2 kere taşkınlık cezası alınabilecek kızlar. Yoksa kilo falan veremeyiz 😅 3. Taşkınlık ceza yerine uyarı olacak
çarp ağzımıza :KK11:

Sen yap böyle deniz senin sayende nerede açık kapı var öğreniyoruz ahshdhdh
Hayır diğer kızlarda bizi öldürmek mi isyiyosun diyolar 🙄
Yeme artık diyorum yeme

Netten baktım kabakları rendeleyip iyice suyunu sıkın yazıyo.
Azıcık yağla soteleyin,soğuyunca süzme yoğurtla birleştirin
Üzerine yağ yakın ceviz diyor
Böyle dimi mantık.
Et tavuk şuan çok zor geliyo ama bı bakayım.
aynen aynen rendelemeyi yazmayi unutmusum aynisi canim

Sen yap böyle deniz senin sayende nerede açık kapı var öğreniyoruz ahshdhdh
Hayır diğer kızlarda bizi öldürmek mi isyiyosun diyolar 🙄
Yeme artık diyorum yeme
Faydalı aslında bir yerde. Hani antivirüs programları vardır ya hatalı yerleri bulur yoksa sistem düzgün çalışmaz. Bizim sistemimizde bu şekilde düzgün çalışacak 🤗😂

Selam millet
Ben bugün 10 gibi çıktım evden.
Normalde tek öğünümu geç yiyordum.
Bugün yoruldum simit çay yaptım
Muhtemelen iki öğün olacak
Şerefinize...
20231012_132251.webp

Kızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek 😔
Çok geçmiş olsun. Patoloji yolu beklemek nedir bilirim Rabbim sabır versin inşallah temiz çıkar sonucu 🤲 raporu göstermediniz mi doktora nedir ne değildir açıklardi aslında

Kızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek 😔
İnşallah temiz çıkar evet kanlı leke olabilir ama iyi huylu var kötü huylu var hemen üzmeyin kendinizi.
Rabbim şifa versin güç versin 🙏

İnşallah temiz çıkar evet kanlı leke olabilir ama iyi huylu var kötü huylu var hemen üzmeyin kendinizi.
Rabbim şifa versin güç versin 🙏
Bu sonuçları beklemek gerçekten zor. Bende karaciğer biyopsisi beklemiştim. Allah razı olsun o sıralar C Calcifer in desteğini asla unutamam. Rabbim sağlık şifa ferahlık olarak döndürsün kendisine

Bu sonuçları beklemek gerçekten zor. Bende karaciğer biyopsisi beklemiştim. Allah razı olsun o sıralar C Calcifer in desteğini asla unutamam. Rabbim sağlık şifa ferahlık olarak döndürsün kendisine
Ahh chocum hastane işleri gerçekten zor helenbirde şüpheyle bekliyorsan geçmiyor bitmiyor
Allah tüm hastalara şifa versin güç versin 😔
Benim annemden de 6 ayda bir parça alınıyor rahim kanseri olma riski var hep bekliyoruz 5 yıl oldu.
Ocakta yine alınacak 🥺

Ahh chocum hastane işleri gerçekten zor helenbirde şüpheyle bekliyorsan geçmiyor bitmiyor
Benim annemden de 6 ayda bir parça alınıyor rahim kanseri olma riski var hep bekliyoruz 5 yıl oldu.
Ocakta yine alınacak 🥺
Aminnn 🤲 Rabbim korktuğunuza ugratmasin. Surekli kontrol olması iyi bir şey cemosum

Günaydın hanımlar. :KK68: gerçi öğlen oldu:-)
bugün hurma + yogurt detoksu yapıcam kısmetse :kk77:tabi umarım bu sefer araya bişey girmez.:bicak:
sabah
filtre kahve içtim 2 kupa

şimdi 2 adet hurma yedim daha tıkadımı ne yaptı daha bişey yiyemedim.:KK43:

birazdan dışarı çıkıcam gelince 250 gr yoğurdum var yanımda onu yerim yine hurma ile:KK51:
birazda yürürüm şimdi gelsin 10.000 adımlar :21::21:
Ben o hurma diyetini hic yapamadim ya asiri kan sekeri dalgalanmasi yapti aksama dogru hep saldirdim hadi insAllah sana yarar canim
Ne dikmiyor ki. Nur Yerlitaşin ikinci şubesi maşallah minikime
Hay maşAllah 👏
Kızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Hiperemik kanli demek 😔
Hayırlı sonuc al insAllah canim beklemek cok zor boylr durumlarda gercekten insAllah guzel sonhclar alirsin
Ocakta yine alınacak 🥺
Rabbim göstermesin insAllah canim rahim kanseri olma riski nerden anlasiliyo canim iyi huylu hücre var kontrol altinda mi ilerliyorsunuz

Back
X