Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bende 80 i cok zor kırdım sweet o zaman diyet topiklerindeydim 80 zor kırılıyor yüksek kilolardan:KK43:
Bu hafta daha çok sıkmaya çalışcam bakalım bişeyler yanlış oluyor çünkü. Biraz önce regl oldum onun etkisi de var ama işte

Bu hafta daha çok sıkmaya çalışcam bakalım bişeyler yanlış oluyor çünkü. Biraz önce regl oldum onun etkisi de var ama işte
Evet rahatlar vücudun pdemi de gider gör bak haftaya daha güzel olacak :KK68: tikınalım birlikte verelim 🤗🤗🤗

Mesajlari okuyamafim aksam gecmis yaparim tarti sonuclari jcin kizlar
Gecen hafta: 80.50
Bu hafta: 79.65
Fark: -850
Yüzde: ℅1.055 yüzdeyi dogru hesaplamisimdir aceleden inşAllah
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita etiket yapmamisim aslinda erken tartildim ama bi turlu hazirlik giyinip okula gidecem derken atamadim gec kaldıysa kusura bakmayin kizlar

Yapalım kız gösterelim gücümüzü❤️🥰🌸
Asla moralinizi bozmayın. Bu hafta böyle oldu geçtiğimiz haftalarda da biz böyleydik. Azar azar verenlerimiz var regl zamanına gelenler var. Modunuz düşmesin. Hızlı koşan atın 💩 seyrek düşermis. Yavaş olsun tam olsun. Haftaya çıkış yapacağınızı düşünüyorum

Asla moralinizi bozmayın. Bu hafta böyle oldu geçtiğimiz haftalarda da biz böyleydik. Azar azar verenlerimiz var regl zamanına gelenler var. Modunuz düşmesin. Hızlı koşan atın 💩 seyrek düşermis. Yavaş olsun tam olsun. Haftaya çıkış yapacağınızı düşünüyorum
O benim işte haftada 2.5 kilodan 150 gr düştüm seyrek düşüyor artık 😒

Şimdi ne olacak? 4.hafta tamamlandı. Kilo veremeseydik diskalifiye mi olacaktık🤔
1 ay geçti ama ben 54 kiloyum.. 52 ye nasıl düşcem. Kilom az diye düşünüyorum bi yandan da

Şimdi ne olacak? 4.hafta tamamlandı. Kilo veremeseydik diskalifiye mi olacaktık🤔
1 ay geçti ama ben 54 kiloyum.. 52 ye nasıl düşcem. Kilom az diye düşünüyorum bi yandan da
70 kg altındakiler 1 kilo 250 gram verse barajı geçmiş oluyor. Şimdi listeye yazicam kim ne yapmış genel sonuçlara bakicaz

Kizlar calisiyordum kusura bakmayin hemen atip kaciyorum ☺️❤️ Aksam gorusuruuuz

Eklentiler

• B6E9B757-4EAC-4739-8E50-BF67DF8EF0E1.webp
    B6E9B757-4EAC-4739-8E50-BF67DF8EF0E1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 31
Back
X