Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şampiyonluklara böyle devam edersen yaşatır çok kısa zamanda hiçç merak etmeAllahım bana da yakın zamanda 55 kilodan 56 ya çıkmanın üzüntüsünü yaşat Yarebbim![]()
Kesinlikle bende sürekli yürüyüş yapmaya vücudun alıştığını düşünüyorum bu hafta 1 gün yürüyüş 1 gün cardio şeklinde gideceğim.Diyetine ve spora çok dikkat ettiğini biliyorum. Ödem de olabilir bu. Yürüyüşe ek karın egzersizleri de yaparsın bu hafta istersen. Ben iki gün karın egzersizi yaptım bayağı işe yaradı o ödemde. Yoksa ben de artı çıkacaktım.
6 kg verip 50yi görmek istiyorum plsssOh bol yağ yakmalar
Oh ne güzel eksi
Bu kilolarda gel git normal sanki canım. Senin hedef kaçtı
Eksi eksidir canım tebrikler
Ay hadi ins yaaa![]()
Ben en son ilkokulda 56 kiloydum galiba50 li kilolar direnç kilolarıdır. bi ileri bi geri normaldir. vücudunu şaşırtabilirsin.2-3 gün
Tebrik ederim canım takımım bu hafta size destek olamadım üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakacağız inşşşYıkım ekibi
Herkesin emeğine sağlık kızlar tebrik ederim bu hafta da başarılı sonuçlar bekliyorum durmak yok basın gaza
grup birincisiDeenniizz zaten bu hafta şampiyon oldu ama yine grubu temsilen yarışacak
bu hafta hepinizden atak bekliyorum
Chocolita
L LADY VEGA
@UcanSupurge
@Pembe Lotus
@Sulukuleli
Deenniizz
@Brokilo
Grup alfa
Neredeyse hiç kilo almayan eksi gören grup olaraktan hepinizi tebrik ederim kızlar
Bu hafta daha çok asılmanız lazım
Grup birincisiFit mutlu anne oldu çok çok güzel sonuç
Sizi temsilen yarışacak başarılar diliyorum.
@yiitee
@delfinia
baltasar
Ucmelekannesi
prensesss016
Fit mutlu anne
Beyaz leylak
Söyle söyle kesin benimdirBu hafta yildiz savaṣlariDeenniizz @MissPeaceful ve
Fit mutlu anne arasinda olacak .Benim birincilik icin bir adayim var
ama haftaya soyleyeyim kendisini pek bir hirsli azimli görüyorumBakalim kim yildiz savaslarinin galibi olacak
![]()
Herkesi tebrik ederimArkadaşlar ilk sayfaya grup yüzdeleri eklendi.
Aylık eksileri de inceleyebilirsiniz
1. Grup, Grup Alfaoldu
Tebrik ederim
Grup yüzdesi 4.950
2. Grup Yıkım ekibi
Grup yüzdesi 4.723
3. Grup Sexual chocolates
Grup yüzdesi 0.827
Haftanın yıldızlarını da tebrik ediyorum
Deenniizz
Fit mutlu anne @MissPeaceful haftaya kim kazanacak bakalım
![]()
çok sağol canım inşAllahTebrik ederimFit mutlu anne Grup Alfa'mızın birincisi olmuşsun. Yıldız Savaşları'nda başarılar, bol eksili günler diliyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
İnsAllah canım hepimiz güzel eksiler gorelimFit mutlu anne
Beyaz leylak
prensesss016
baltasar @yiitee
Ucmelekannesi
Hepinize sevgiler, tebrikler.
![]()
![]()
Grup Alfa olarak birinci olmuşuz, şimdi gördüm, çok mutlu oldum.Bu hafta yüzdem düşük idi, o anlamda gruba çok katkıda bulunamadım;ama bu hafta elimden gelenin en iyisini yapacağım.
![]()
Selam canım iyi dinlenmelerSelamlar kızlar, işten geldim yemek hazırla vs şimdi yemek yedik masada oturuyorum, baya yoruldum mesajlarınıza baktım...kilo veren herkesi çok tebrik ediyorumdarısı başıma inşallah
![]()
kullanmayabilir miyim canım. kimseyi yerinden etmeyim şimdiDeenniizz karşı gruplardan istediğin birini kendi grubuna alıp, birini gönderme hakkına sahipsin. Bunu kullanmak istersen senin grubundan uçan süpürge bugün gruptan çıktı işlerinden dolayı, özelden konuştuk. Dönmek istediği zaman dönecek artık haber edecek bana
Cezanı cekmissin canım ama 2. Kaçamak olmamasi lazım bu hafta uyarı alıyoruz 2 . Olursa dikkat et olur muBen bugün diyet dışı beslendim maalesef cezam neyse çekmeye razıyım 30 dk hafif tempo koşu yaptım toplam adım sayım aşağıda![]()
İstersen kullan istemezsen kullanma zorunlu değilkullanmayabilir miyim canım. kimseyi yerinden etmeyim şimdi
gruba kişi almak güzel de birini göndermek için seçmek zor geldiİstersen kullan istemezsen kullanma zorunlu değil
Tamamdır canım dikkat edeceğim inşAllahCezanı cekmissin canım ama 2. Kaçamak olmamasi lazım bu hafta uyarı alıyoruz 2 . Olursa dikkat et olur mu
Bu hafta 2. Cezayı alma fit anneye de söyledim 2 kacamakta uyarı veriliyor
yok canım boyum 160 ama kemiklerim iri değil benim. boyum da çok uzun olmayınca minnacık kalıyorum. o yüzden min 55. onun altı olmuyor bana
yok canım boyum 160 ama kemiklerim iri değil benim. boyum da çok uzun olmayınca minnacık kalıyorum. o yüzden min 55. onun altı olmuyor bana
aslında mantıklı olan o ama işte her insana çok zayıflık yakışmıyor. ben de onlardan biriyimBenimde boyum 160 ama iste 53 olmak istiyorum aslinda benimde cok iyi durmucak. 55 olsam yeter ama 55 benim sinirim o yuzden biraz altinda olayimki 55 olunca tekrar dikkat edeyim
Ben de 163 üm ama 60 kilo istiyorum daha once 57 56 kilo oldum ama sevmedim o halimi çok zayiflik hosuma gitmiyor hayalim 60 olmak.amiiinnnnnBenimde boyum 160 ama iste 53 olmak istiyorum aslinda benimde cok iyi durmucak. 55 olsam yeter ama 55 benim sinirim o yuzden biraz altinda olayimki 55 olunca tekrar dikkat edeyim