- 8 Mart 2020
- 5.616
- 27.541
- 548
Nice mutlu sağlıklı yaşlarıniz olsunTeşekkür ederim canımbu sene pek hatırlayan olmadı bende söylemedim. İyi geldi mesajlarınız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice mutlu sağlıklı yaşlarıniz olsunTeşekkür ederim canımbu sene pek hatırlayan olmadı bende söylemedim. İyi geldi mesajlarınız
![]()
Süpersinİyi geceler hanımlar
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta, bir tane tam buğday ekmek, bir tane domates, bir tane kapya biber, 1 tane uzun şerit peynir ,1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 6-7 tane yeşil zeytin
Ara öğün
3 parça bitter çikolata Bir de oğlumun yemediği iki tane bisküvi yedim
Akşam
Bir tane patlıcanla bir tane kapya biberi fırınladım Sarımsaklı yoğurtla onu yedim
Adım 9.5 k
Şu miktarı 1.5 lt
Chocolita
Dünün Acısını çıkarttım bugün sporumu yaptım aslında biraz daha Spor yapmak istiyordum ama ayaklarımın altı acıyor artık biraz Fazla yüklendim galiba![]()
Süpersinbayağı hıncını almışsın kendinden
yediğinden fazlasını yakmışsın
Maşallah harikasın canımGecen hafta 54.20
Bu hafta 52.60
Fark -1600
Oran -2.952
Yanlıs hesaplamadıysamChocolita
İnşallah bir kaç hafta korurum bunu ne zaman bu kilolara insem vucut direniyor
Bana da ödem atmak için şey yazdıGerçekten kendimden hıncımı aldımBugün de spor yapacağım bakalım akşam bir de chatgptye ödem çayı yazdırdım. Onu içtim o kadar bu aralar bayağı ara öğünlerim tatlıya yoğunlaşınca tartıdan önce biraz ödem atayım diye çakallık yapmaya çalıştım ama bakalım neler olacak
![]()
Doğum günü kutlu olsun arrim birlikte nice sağlıklı hayırlı mutlu günlereGunaydin
Dun oglumun dogum gunuydu. Diyet disiyim
Adim fotosu almistim . Bildirince yapmadan uyuya kalmisim
Chocolita