Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Dün gardrobumu düzenledim. Giyilmeyecekleri ayırdım. Bazı elbiselerim hiç olmadı. Çünkü onları aldığımda 52 kilo idim. 😭😭😭 Şimdi azim ettim onları giyeceğim. Sabah ilk defa yulaf yedim. Hiç de sevmem. Bakalım. Öğlende az yiyeyim. Zaten bugün midem de kötü. Bu arada bugün 2 hafta önce beni sıkan pantolonu giydim, beni hiç rahatsız etmedi. Şükür.. Çabalayıp yapacağız. Sürekli kendime az ye bol hareket et diyorum.

Eki Görüntüle 3622864

Yüzde 0.18

Chocolita Chocolita

Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.

Nice 8 ağustoslara dilediğin kiloda girersin inşalah.

İnşallah

Maşallah süper eksin var🥰tebrikler😍😍

Tebrikler

Ödemdir bence.

İzinden dönen biri için iyi bence

Aynen. İzinde iken 57 58 59 arası gidip geliyorum. İzinden döndüm 56 55 arası gidip gelmem lazım. İnşallah 52 leri de görürürz

Akşam kaçırmasan kesin ekside olurdun. +150 de ödemdir bence vermişsindir.
Tek mesajla herkese cevap verilmiş yiitee🥰😍🥰😍🥰 teşekür ediyorum inşallah istediğim kiloya ulaşırım

Dün gardrobumu düzenledim. Giyilmeyecekleri ayırdım. Bazı elbiselerim hiç olmadı. Çünkü onları aldığımda 52 kilo idim. 😭😭😭 Şimdi azim ettim onları giyeceğim. Sabah ilk defa yulaf yedim. Hiç de sevmem. Bakalım. Öğlende az yiyeyim. Zaten bugün midem de kötü. Bu arada bugün 2 hafta önce beni sıkan pantolonu giydim, beni hiç rahatsız etmedi. Şükür.. Çabalayıp yapacağız. Sürekli kendime az ye bol hareket et diyorum.
Ya Olacak ya olacak başka çaresi yok

Ahahah . Bu ben. Ben de öyleydim. Azmettim hedef 53. Hatta diyete başladığımda bir şortum vardı kapanmayan 2 hafta sonra o kapandı. Tünelin sonunda ışık var yani. O kıyafetleri verme kimseye. Sen giyersin

Merhabalar
Chocolita Chocolita
28 Temmuz,Pazartesi günü
Kilom:103,75
(Geçen hafta kilom:103,8 idi. -50 gr 🥲 )
Yüzdem:0,048
1000114446.webp

Chocolita Chocolita mümkünse Ağustos ayı için izin almak istiyorum kaptanım. 🌸💕Burada diyete uymam çok zor oluyor.
Denizkenarında yediğim ürünler güvenilir olsun diye, bu ara kaşarlı tost yemeyi tercih etsem iyi olacak. (Kalabalıklaştı buralar, salata vs. iyi yıkanır mı, köftesi iyi olur mu çok emin olamıyorum sahilde yerken.)
Doğumgünüm de Ağustos ortasına doğru, 50. yaşgünümde diyetdışı olacağım.🤭🍰
Akşamları da misafirlikte dondurma vs ikramı oluyor. Yesem bi türlü, yemesem bi türlü.🥲
Yüzerek egzersizime ve yerken porsiyonlarıma dikkat edeceğim elimden geldiğince.🥰🙏
Ağustos'un ortasında tekrar iğne olacağım,menopoz öncesi 20şer gün süren adetlerim sonrası, bu iğneyi vermeleri gerekti.15 Mayıs'tan bu yana regl olmadığım için de çok şişim. Tartı da çok sağlıklı sonuç vermiyor bu nedenle diye düşünüyorum.
🤗💕💐

Chocolita Chocolita mümkünse Ağustos ayı için izin almak istiyorum kaptanım. 🌸💕Burada diyete uymam çok zor oluyor.
Denizkenarında yediğim ürünler güvenilir olsun diye, bu ara kaşarlı tost yemeyi tercih etsem iyi olacak. (Kalabalıklaştı buralar, salata vs. iyi yıkanır mı, köftesi iyi olur mu çok emin olamıyorum sahilde yerken.)
Doğumgünüm de Ağustos ortasına doğru, 50. yaşgünümde diyetdışı olacağım.🤭🍰
Akşamları da misafirlikte dondurma vs ikramı oluyor. Yesem bi türlü, yemesem bi türlü.🥲
Yüzerek egzersizime ve yerken porsiyonlarıma dikkat edeceğim elimden geldiğince.🥰🙏
Ağustos'un ortasında tekrar iğne olacağım,menopoz öncesi 20şer gün süren adetlerim sonrası, bu iğneyi vermeleri gerekti.15 Mayıs'tan bu yana regl olmadığım için de çok şişim. Tartı da çok sağlıklı sonuç vermiyor bu nedenle diye düşünüyorum.
🤗💕💐
Tamamdır canım ❤️
Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu ömürlere 🎀🌷

Ahahah . Bu ben. Ben de öyleydim. Azmettim hedef 53. Hatta diyete başladığımda bir şortum vardı kapanmayan 2 hafta sonra o kapandı. Tünelin sonunda ışık var yani. O kıyafetleri verme kimseye. Sen giyersin
Bende aksi gibi hiç ara beden pantolonum yok. Hepsi 32 beden zayıfladığım zaman aldıklarım. Kilolu halime göre almak istemedim mecbur kalayım diye. Beli lastikli pantolonlardan 2 tane almışım nasıl bir inat. Şimdi eskilerin birine girip mutlu olamıyorum 😅

Yaparsın canım. O kadar yılın içinden 2 ayı ayırsan tamamsın be. Sen yaparsın.
Yulafı bana süt ve kakao sevdirdi. Kakaoyu yarım çay kaşığı koyuyorum. Tarçında olur aslında. Tarçınlı suyla zayıflayanlar da var. Şeker isteğini bitiriyormuş

Oğlumun beklerken güncellemeleri de yapmış oldum.

Haftalık Denge Egzersizi

Ben
armin83 armin83
M madambitter
3 gün 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersiz yapalım kızlar

Ağustosa girişimiz muhteşem olsun
Bu hafta atağa geçelim 💪

Aylık Sonuç

Pembe Lotus Pembe Lotus -3.75 🔥
Ben adım atayım yarın başlasam bugün misafirlerim var baya kalabalık

Kahvaltı: 3 yumurtadan omlet ve 1 yk labne
Akşam : 200 gram somon ve airfry biber

Spor yok ama belki akşam eliptik yaparım bilmiyorum

Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000271571.webp
    1000271571.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000271473.webp
    1000271473.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 2
Tek mesajla herkese cevap verilmiş yiitee🥰😍🥰😍🥰 teşekür ediyorum inşallah istediğim kiloya ulaşırım
İnşallah.
Ya Olacak ya olacak başka çaresi yok
Çabaladıktan sonra olur tabi.
Aynı benim gibisin. Vermedim. Ben giyeceğim. 👍
Bazen duraksama olur sıkma canını
İzne çıkmasam böyle olmazdı da. İnsan bazı yerlerde yemek zorunda. Çünkü otel ev gibi değil. Doymazsan ne yiyeceksin. Yine abur cubura saracaksın. En iyi diyet evde yapılıyor sahiden.
Bende aksi gibi hiç ara beden pantolonum yok. Hepsi 32 beden zayıfladığım zaman aldıklarım. Kilolu halime göre almak istemedim mecbur kalayım diye. Beli lastikli pantolonlardan 2 tane almışım nasıl bir inat. Şimdi eskilerin birine girip mutlu olamıyorum 😅
Bende lastikli ile idare ediyorum şimdi. Onun dışında da 1 tane var. Lastiklinin Lastiği eskidi artık eskileri giymem lazım. Bence doğru düşünüyorsun. Farkedemezsek hiç zayıflayamayız.
Yaparsın canım. O kadar yılın içinden 2 ayı ayırsan tamamsın be. Sen yaparsın.
Yulafı bana süt ve kakao sevdirdi. Kakaoyu yarım çay kaşığı koyuyorum. Tarçında olur aslında. Tarçınlı suyla zayıflayanlar da var. Şeker isteğini bitiriyormuş
İnşallah yaparım. Bende kakao götürüp sabah deneyeyim bari. Birde içine bal koyanlar varmış. Koysak nasıl olurki. Böyle de yenmiyor çünkü. Birde kaç kaşık yiyeceğimi de bilemedim. Ben 1 su bardağının yarısına yulaf tamamına süt koydum. Çok mu yemişim. Sabah erkenden işe geliyorum. Kimse görmeden yulafımı hazırlayıp soranlara süt içiyorum diyorum. Çünkü bazen diyetimi sabote etmek isteyenler oluyor.

🎉 4 Ağustos Yıldızlar Ligi 🎉

⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus (-1.600) ⭐
⚔️
⭐@TheDandelion (0.750) ⭐

Bu hafta parlayanlarımız ✨🎀
Tebrik ederim çok iyisiniz
Baktım hiç uyarınız yok

3. en yüksek yüzdeninde varsa 1 uyarısı silinir. yiitee yiitee silindi canım. Az çok eksinin her türlüsü makbuldür. Tebrikler 😘
Tebrikler kızlar. Bende 2.uyarım geliyor bugün demiştim ki silindiğini gördüm. Şimdi ben bu hafta çok çalışıp çok iyi eksi ile gelirsem ilk 3 e girersem diğer uyarım da gider değilmi
yiitee yiitee uyarı silinmişti canım ama Aylık sonuçtan tekrar geldi
🤣🤣🤣🤣 Kader kısmet diyelim

Back
X