- 2 Temmuz 2024
- 4.645
- 9.955
- 78
Geçmiş olsun canım bolca dinlenKızlar ben çok rahatsızım. Tartı günü geçti hala güncellemeleri yapamadım. Beni idare edin. Hiç ekrana bakamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım bolca dinlenKızlar ben çok rahatsızım. Tartı günü geçti hala güncellemeleri yapamadım. Beni idare edin. Hiç ekrana bakamıyorum
İniş çıkış olacaktır çok normal ben de yapamıyorum ne zamandır düzenim bozuldu küçük bir ara verip yeniden başlamak iyi oluyorBiraz motivasyonum düşük bi yanım izin al hedefe yaklaştın dedi ama pes etmicem . Devam edicem . İlla ki olacak her zaman istediğimiz gibi olmuyor . Bu hafta veremediysem önümüzdeki hafta vericem . 100 gr da olsa gidicek her zaman 1 kilo olarak eksilmicek ya
İzin almak istemiyorum başa dönüyorum o dönemlerdeİniş çıkış olacaktır çok normal ben de yapamıyorum ne zamandır düzenim bozuldu küçük bir ara verip yeniden başlamak iyi oluyor
Evet çok iyi oluyor. Bu hafta bende içmedim . Başlayacağım yarınEki Görüntüle 3677105
Kızlar hindiba kahvesine başladım yeniden. Bir dönem kullanmıştım iştahımı çok kapatmıştı
Chocom sen iyi ol .Kızlar ben çok rahatsızım. Tartı günü geçti hala güncellemeleri yapamadım. Beni idare edin. Hiç ekrana bakamıyorum
Çok geçmiş olsun çokomKızlar ben çok rahatsızım. Tartı günü geçti hala güncellemeleri yapamadım. Beni idare edin. Hiç ekrana bakamıyorum
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorumKızlar ben çok rahatsızım. Tartı günü geçti hala güncellemeleri yapamadım. Beni idare edin. Hiç ekrana bakamıyorum
Hoş geldin canımMerhabalar arkadaşlar, beni hatırladınız mi ? En son şok bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ve kilolarimla geri geldimgrupta bana da yer var mı
Çok geçmiş olsun çokom, dikkat et kendine. Sağlığın her şeyden önemli.Kızlar ben çok rahatsızım. Tartı günü geçti hala güncellemeleri yapamadım. Beni idare edin. Hiç ekrana bakamıyorum
Hoş buldum canımHoş geldin canım
Çok geçmiş olsun çokom, dikkat et kendine. Sağlığın her şeyden önemli.![]()
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarKızlar ben çok rahatsızım. Tartı günü geçti hala güncellemeleri yapamadım. Beni idare edin. Hiç ekrana bakamıyorum