• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hoş buldum canım ☺️nasılsın baya oldu görüşmeyeli
Şükür canım iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl? Ben ASLInda bıraktığın gibi almalar, vermeler devam ediyor, 🙃 inşallah hedefimizi bir gün yakalayacağız. 💪
Var mı benimle spora gelen 😍🙈 hadi hadi kalkkkiinn artık ev temizliginden önce spora öncelik vereceğim eşim de nöbetçi
Sabah kızçemle 10 dakika kadar yürüdüm. 🌸
Eki Görüntüle 3677254
Midem kötü o yüzden hindibami sütlü yaptım inşallah iştah kapatma etkisi azalmaz 🪷
Geçmiş olsun canım, laktoz beni, midemi çok kötü etkiliyor. Süt kullanırken de dikkat et .

Günaydın kizlar gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah tartildim malum pazar kahvaltı geç bitti anca yazabildim
Tam 82 kiloyum 🥺🙄 bugün itibariyle başlıyorum bol su önceliğim olacak emzirme olduğu için Chocolita Chocolita
IMG_20251123_110613.webp

Şükür canım iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl? Ben ASLInda bıraktığın gibi almalar, vermeler devam ediyor, 🙃 inşallah hedefimizi bir gün yakalayacağız. 💪

Geçmiş olsun canım, laktoz beni, midemi çok kötü etkiliyor. Süt kullanırken de dikkat et .
Olsun canım en azindan çok fazla almamamissindir, kontrolü elden bırakmamak önemli, benim bebiş 3 aylık oldu kilo çok rahatsız etmeye başladı beni emzirmeden dolayı ciddi bir diyet yapamıyorum ama ne kadar dikkat edersem o kadar iyi

Laktozsuz süt alıyorum bende o yüzden arada

Var mı benimle spora gelen 😍🙈 hadi hadi kalkkkiinn artık ev temizliginden önce spora öncelik vereceğim eşim de nöbetçi
Ben dün sırf yürümek için dışarı çıktım. Be sefer de cebim boşaldı 😊
Bugün kalkabilirsem komple temizlik yapacağım. Ama senin kahveyi görünce canım çekti. 😋

Ben dün sırf yürümek için dışarı çıktım. Be sefer de cebim boşaldı 😊
Bugün kalkabilirsem komple temizlik yapacağım. Ama senin kahveyi görünce canım çekti. 😋
Dışarı çıkmak çok zor geliyor bana ya evde yürüyorum o yüzden 😂 kahveni yap iç o çok güzel bir keyif aracı 😂

Olsun canım en azindan çok fazla almamamissindir, kontrolü elden bırakmamak önemli, benim bebiş 3 aylık oldu kilo çok rahatsız etmeye başladı beni emzirmeden dolayı ciddi bir diyet yapamıyorum ama ne kadar dikkat edersem o kadar iyi
Aslında emzirme kilo yaktırıyor. Beslenmeyr dikkat etmek lazım sadece. Ben emzirirken soframa hep 1 sebze yemeyi, 1 et yemeği, yoğurt ve salata koyardım. Bize kilo aldıranlar abur cuburlar hep.

Back
X