• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba kızlar
Cumartesi diyetisyen kontrolüm vardı cuma tartım 78.8 bir haftada 2.950 gr almış görünüyorum diyetisyende 79.5 çıktım orda bir ayda 1.5 kilo artışı vardı aşırı morelim bozuldu
Takviye yazdı henüz alamadım her eczanede yok yarın yakindaki olan eczanelere bakacağım

Cumartesi menüm

11:30 iki yumurta sahanda peynir yeşillik bir dilim tm buğday ekmeği

Öğlen bir bardak kefir

15:30 yaprak sarması 10 küçük

20:30
Firinda somon salata

Listeye uygun olmadi yine
espressoc espressoc

Merhaba kızlar
Cumartesi diyetisyen kontrolüm vardı cuma tartım 78.8 bir haftada 2.950 gr almış görünüyorum diyetisyende 79.5 çıktım orda bir ayda 1.5 kilo artışı vardı aşırı morelim bozuldu
Takviye yazdı henüz alamadım her eczanede yok yarın yakindaki olan eczanelere bakacağım
Merhaba Pembe moralini bozma inis çıkış olabiliyor 1 aydır bende cikistaydim artık canıma tak etti 80. İ görünce takviye ne alacaksın krom mu

Merhaba kızlar menü yorumluyor musunuz ? Spor şuan yapamıyorum ben fırsat olmuyor belki ilerleyen zamanlarda olur, hem yenidoğan bir bebek hem de birinci sınıf annesiyim 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20251123-222142.webp
    Screenshot_20251123-222142.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 1
Yaptım bitti süper oldu bu ama ya böyle birbirimizi gaza getirsek iyi olur🤩🤩öncesinde Türk kahvesi içtim
Tebrik ederim seni çok iyi iş çıkardın 😍 afiyet olsun arada yazalım motive olalım bende lazer yapıyorum bitsin yapacağım

Back
X