- 8 Mart 2020
- 6.150
- 29.578
- 548
Tşk ederimGünaydınne tatlı fincanmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederimGünaydınne tatlı fincanmış
Adımın ekran görüntüsünü atar mısın canım
Girersin inşallah biraz düzenimizi oturtmaya başladık birkaç detoxla hizlandirabilirsinAylık dengede egzersiz süresi 30 dk canım. Haftalık yapacağın 3 gün 6.000 adımı da 8.000 olarak atmış oluyorsun
1. Denge egzersizi dutum
Ayağına sağlık. Bugün çok güzel açık vermişsin
Tam da bu kafadayımyeni yıla 69 kg girmek istiyorum
Ay bende mi yeni yıl hedefi koysam şuan 36 gün falan varAylık dengede egzersiz süresi 30 dk canım. Haftalık yapacağın 3 gün 6.000 adımı da 8.000 olarak atmış oluyorsun
1. Denge egzersizi dutum
Ayağına sağlık. Bugün çok güzel açık vermişsin
Tam da bu kafadayımyeni yıla 69 kg girmek istiyorum
Geçmiş olsun canım zaten geldi mi her şey üst üste geliyor neyse reglle ödemlerini de atarsınBen dün nasıl beslendim anlamadım ama açtım. Çünkü akşam çeyrek porsiyon yedim nerdeyse. Gece misafire hazırlık yaptım. Diyet dışı bir şeyden az yedim.
Sabah komşum çağırdı. Orada 1 dilim diyet dışı
Neyse diyet dışı diyelim banaespressoc
Regl de oldum
Yapmadım chco ama diyete tam anlamıyla dün başladımMinik Duduklu Tencere denge egzersizlerine başlayacak mısın minikom
Dizi zorlamadan sadece yüzme olabilir sanırım, dizin kötüyse zorlama daha kötü olmasınKızlar dizim çok feci agriyo Spor da yapmak istiyorum ne yapabilirim önerisi olan var mı diz bukmeden yapılabilecek olması gerek
Yüzme de zor ya hem bilmiyorum hem de cok soğuk hasta olmaktan da korkuyorum 4 de çocuk var bana sıra gelmez onlardanDizi zorlamadan sadece yüzme olabilir sanırım, dizin kötüyse zorlama daha kötü olmasın
Teşekkür ederim canım önerin için yazın dusunebilirimDizi zorlamadan sadece yüzme olabilir sanırım, dizin kötüyse zorlama daha kötü olmasın
Evet ya yüzme için ekstra zaman ayırmak gerekiyor keşke yapabilsek çocuklardan, benim küçük biraz büyüsün istiyorumYüzme de zor ya hem bilmiyorum hem de cok soğuk hasta olmaktan da korkuyorum 4 de çocuk var bana sıra gelmez onlardan