• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Doğru diyorsun evet fırsatım olmamıştı yemek yapmaya ama yarınki menümü şimdiden hazırladım 🌸🌸
Ben de eşim nöbetteyken yemek yapmıyorum kendime üşeniyorum tek işi olduğum için ama tek kişi bile olsan yapmak lazım ya yoksa ne yediğin belli olmuyor

Bugğnkü menümm
Sabah activia bowl yedim
Öğlen sezar salata yedim
Akşam yine ızgara tavuk yedim 18:00 dı
Akşam 7 de sinemaya gidecektik o yüzden ufak kaçamağım oldu mısır yedim ve bir tane çikolata 🥹🥹

Sporumu normal yürüyüşle tamamladım dünkü spor sonrası sağ bacağın kalçaya birleşim kısmında baya acıma var zorlandı sanırım ondan zaten gün boyu da basarken zorladı ama ilaçları atıyorum yarına devam diğer leslie daha iyiydi 😅😅

Su 3 litre oldu 🌸🌸

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Ay evet sonra düzensiz yiyince birden başka şeylere (abur cuburlara) saldırış olabilir
Evet bu yüzden benim insülin direncim yükseldi biliyor musun düzensiz ve arada atıştırmakla oluyormuş galibaEvet bu yüzden benim insülin direncim yükseldi biliyor musun düzensiz ve arada atıştırmakla oluyormuş galiba

Bende 4. sınıf öğretmeniyim. Sınavdan kastettiği ne acaba zümremin? 4. Sınıfta sınav yok ama seneye hazırlık mı olsun demek istiyor. Evet temeli önemli gerçekten. Ama 5’e geçmeden okuma anlama ve dört işlemde çok iyi olursa yeterli.

Canım inan öğretmeni anlayamadım. Sınav ilkokulda kalktı. Deneme mi yapıyor ona göre mi diyor? Normalde nasıl bir öğrenci? Çekingen mi? Ona göre bir yol haritası çizelim.
Kendiside söyledi kalktığını ama hazırlık olsun 5.sinifta bocalamasinlar diye yapıyorum diyor
Çekingen ilk iki sene bir öğretmen okuttu 3.sinifta başka öğretmen 4 . sınıfta şimdi ki öğretmen sağolsun ilgili çocuklarda dikkatsizlik var diyor okuduğunu anlama fln yarı yıl tatilinden önce yapmak istedim toplantıyı dedi

Çarpım tablosunu karışık sorduğumda çoğu öğrenci bilmiyor diyor ezberletiyorum kızıma ertesi gün yine takılıyor heyecandan

Kızlar ben cuma il dışında olacağım yine hastane işlerim var tartımı perşembe kendi evimde tartılıp atsam olur mu 🌸🌸🐣 perşembe tartılayım ama cuma atayım nasıl olur öyle çünkü başkasının evinde tartılırken kıyafetsiz de olamam bir de yer farkı olabili bilemedim

Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
Evet canım bence de iyi olur

Kızlar ben cuma il dışında olacağım yine hastane işlerim var tartımı perşembe kendi evimde tartılıp atsam olur mu 🌸🌸🐣 perşembe tartılayım ama cuma atayım nasıl olur öyle çünkü başkasının evinde tartılırken kıyafetsiz de olamam bir de yer farkı olabili bilemedim

Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
Ben ailemin yanında tartıldım ne oldu anlamadım verdim mi aldım mi

Selam kızlar ya ben günde 1 kez girebiliyorum, telefona hala yukleyemedim diğerinden girmeye çalışıyorum, bugün denge egzersizi için yürüyüş yaptım 1 saat kadar ama akıllı saatimi de yeni telefona eslestiremedim en azından adım Sayar çalışır dedim ama çalışmamış, şuan nasıl kanitlarim bilmiyorum ama vallahi billahi bir saat yürüdüm bacaklarım ağrıdi 🤣🤣🤣 Chocolita Chocolita espressoc espressoc

03.12.25
12.00
3 YK menemen, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 1 tk labne ve bal, 1 parça tahin helvası, 1 dilim ekmek ,maydanoz salatalık

16.00 sade kahve, hurma
17.00
1 küçük muz, 1 ceviz

18.30
1 kase tarhana çorbası, 4 YK makarna, haşlanmış brokoli, yoğurt

Bir tane diyet dışı 🙈😔 of bunu yemesem çok iyiydi gerçekten
Şu:2.5 lt. Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Sıkılaşma mi yani
Evet canım.
Kendiside söyledi kalktığını ama hazırlık olsun 5.sinifta bocalamasinlar diye yapıyorum diyor
Çekingen ilk iki sene bir öğretmen okuttu 3.sinifta başka öğretmen 4 . sınıfta şimdi ki öğretmen sağolsun ilgili çocuklarda dikkatsizlik var diyor okuduğunu anlama fln yarı yıl tatilinden önce yapmak istedim toplantıyı dedi

Çarpım tablosunu karışık sorduğumda çoğu öğrenci bilmiyor diyor ezberletiyorum kızıma ertesi gün yine takılıyor heyecandan
Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.
Ben hep buradayım ♥️

Evet canım.

Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.
Ben hep buradayım ♥️
Çok tşk ederim ❤️
Bugünden itibaren başlıyorum 🥰

Back
X