- 10 Kasım 2010
- 5.492
- 6.052
- 723
79.5Sen kaçsın aqua
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
79.5Sen kaçsın aqua
Ben de eşim nöbetteyken yemek yapmıyorum kendime üşeniyorum tek işi olduğum için ama tek kişi bile olsan yapmak lazım ya yoksa ne yediğin belli olmuyorDoğru diyorsun evet fırsatım olmamıştı yemek yapmaya ama yarınki menümü şimdiden hazırladım![]()
Hepimiz çok yakınız inşallah veririz yılbaşına kadar 3 4 kg hadi gayret edelim
Daralma kesin oluyor.Psikolojik olarak çok iyi gelecek eminim ama zayıflamama pek etkisi olur mu ki ya
Sıkılaşma mi yaniDaralma kesin oluyor.
Ay evet sonra düzensiz yiyince birden başka şeylere (abur cuburlara) saldırış olabilirBen de eşim nöbetteyken yemek yapmıyorum kendime üşeniyorum tek işi olduğum için ama tek kişi bile olsan yapmak lazım ya yoksa ne yediğin belli olmuyor
Evet bu yüzden benim insülin direncim yükseldi biliyor musun düzensiz ve arada atıştırmakla oluyormuş galibaEvet bu yüzden benim insülin direncim yükseldi biliyor musun düzensiz ve arada atıştırmakla oluyormuş galibaAy evet sonra düzensiz yiyince birden başka şeylere (abur cuburlara) saldırış olabilir
Kendiside söyledi kalktığını ama hazırlık olsun 5.sinifta bocalamasinlar diye yapıyorum diyorBende 4. sınıf öğretmeniyim. Sınavdan kastettiği ne acaba zümremin? 4. Sınıfta sınav yok ama seneye hazırlık mı olsun demek istiyor. Evet temeli önemli gerçekten. Ama 5’e geçmeden okuma anlama ve dört işlemde çok iyi olursa yeterli.
Canım inan öğretmeni anlayamadım. Sınav ilkokulda kalktı. Deneme mi yapıyor ona göre mi diyor? Normalde nasıl bir öğrenci? Çekingen mi? Ona göre bir yol haritası çizelim.
Evet canım bence de iyi olur
Ben ailemin yanında tartıldım ne oldu anlamadım verdim mi aldım mi
Ay ben de en az 3 kg vermek istiyorum,79 göreyim istiyorumYilbasina kadar hepimiz hedef koyalım miben en az 3 kg vermek istiyorum
Geçmiş olsun canım![]()
Sağolun kızlarGeçmiş olsun dut benimde kapıda 5 6 günüm var
Evet canım.Sıkılaşma mi yani
Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.Kendiside söyledi kalktığını ama hazırlık olsun 5.sinifta bocalamasinlar diye yapıyorum diyor
Çekingen ilk iki sene bir öğretmen okuttu 3.sinifta başka öğretmen 4 . sınıfta şimdi ki öğretmen sağolsun ilgili çocuklarda dikkatsizlik var diyor okuduğunu anlama fln yarı yıl tatilinden önce yapmak istedim toplantıyı dedi
Çarpım tablosunu karışık sorduğumda çoğu öğrenci bilmiyor diyor ezberletiyorum kızıma ertesi gün yine takılıyor heyecandan
Çok tşk ederimEvet canım.
Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.
Ben hep buradayım![]()