• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar ben cuma il dışında olacağım yine hastane işlerim var tartımı perşembe kendi evimde tartılıp atsam olur mu 🌸🌸🐣 perşembe tartılayım ama cuma atayım nasıl olur öyle çünkü başkasının evinde tartılırken kıyafetsiz de olamam bir de yer farkı olabili bilemedim

Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
Olur canım 👍

Selam kızlar ya ben günde 1 kez girebiliyorum, telefona hala yukleyemedim diğerinden girmeye çalışıyorum, bugün denge egzersizi için yürüyüş yaptım 1 saat kadar ama akıllı saatimi de yeni telefona eslestiremedim en azından adım Sayar çalışır dedim ama çalışmamış, şuan nasıl kanitlarim bilmiyorum ama vallahi billahi bir saat yürüdüm bacaklarım ağrıdi 🤣🤣🤣 Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Ayağına sağlık göklercecim yarasın. Ama kurallar var kanıt gerekir. Yoksa yapacak bir şey yok yaptığın sana yarıyor. Boşa giden bir durum yok zaten. Ama hep söylediğim gibi akıllı saat dışında telefona da bir adım sayar yüklerseniz her şey kaydolacak

Evet canım.

Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.
Ben hep buradayım ♥️
Bu bilgiler çok kıymetli ❤️ iyi ki varsın canım
Öğrencilerin ne şanslı

Bu haftaki denge egzersizlerinde kalan gün sayısı.
Cuma akşamına kadar tamamlanmalı. Normalde perşembe son gün olması gerekir çünkü cuma tartı günümüz. Yeni denge egzersizi başlar. Ama ben cumayı da dahil ettim

3 Günlük Haftalık Denge EgzersiziKalan
Acquaa Acquaa 1
asliogretmen asliogretmen 1
G Goklerce 2
D Drdentist 1

İyi Geceler 🌙
1 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

10.30 10 badem, 1 nesfit bar
16.00 1 cennet hurması, 1 elma
18.00 1 kase tarhana çorbası, 5 yk sarımsaklı yoğurtlu makarna, salata
20.00 diyet dışı tatlı
2,5 litre su
Yarın itibariyle 42 günlük eliminasyon diyetine başlıyorum. Ruhuma ve bedenime şifa olur inşallah. 🤲
7000 adım 🏃‍♀️ Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc
İyi Geceler 🌙
2 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

12.30 2 yumurta+kıvırcık+kırmızı lahana+havuç salatası
18.00 6 yk taze fasülye yemeği, bol salata
19.00 1 cennet hurması
2,5 litre su
1 saat pilates
7000 adım 🏃‍♀️ Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc
Aslıcım bu adımların görüntüsünü almam gerekiyor. Bunlar geldiği durumda 1 günlük egzersizin kalmış oluyor

Evet canım.

Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.
Ben hep buradayım ♥️
Bakayim inşallah faydası olur. Kilo verdirmese de motive olurum en azından pilates e incecik kızlar gidiyor 😂

Bu sabah tam pes etmek üzereydim . Desim gruptan da çıkayım yeter veremicem dedim . Biraz da adetten dolayı ruh halim berbat 🥲
Hepinizin azmi ayrı ayrı geldi gözümün önüne. Dedim bir haftan gitse bile kalan günler senin . Kötü de olsan devam et
Aynen canım pes etmek yok
Dün kızımın dersleri ile sınavım
Bir haftadır çocuklarla hasta oluşum hasta olsamda yatıp dinlenemeyisim ama yinede pes etmiyorum etmeyeceğim dörtlük yapamasamda bu süreçlerde en azından geriye doğru büyük bir adım atmiyorum ileriye doğru minik adimlar atmaya çalışıyorum 💪

Bu sabah tam pes etmek üzereydim . Desim gruptan da çıkayım yeter veremicem dedim . Biraz da adetten dolayı ruh halim berbat 🥲
Hepinizin azmi ayrı ayrı geldi gözümün önüne. Dedim bir haftan gitse bile kalan günler senin . Kötü de olsan devam et
Dut ben haftalardır düzen tutturamadim ama ara vermek istemiyorum çünkü gidince tamamen uzaklaşıyorsun hedefimize ulaşana kadar burdayiz belki de yıllar alacakb🥰

Aynen canım pes etmek yok
Dün kızımın dersleri ile sınavım
Bir haftadır çocuklarla hasta oluşum hasta olsamda yatıp dinlenemeyisim ama yinede pes etmiyorum etmeyeceğim dörtlük yapamasamda bu süreçlerde en azından geriye doğru büyük bir adım atmiyorum ileriye doğru minik adimlar atmaya çalışıyorum 💪

Dut ben haftalardır düzen tutturamadim ama ara vermek istemiyorum çünkü gidince tamamen uzaklaşıyorsun hedefimize ulaşana kadar burdayiz belki de yıllar alacakb🥰
Çok haklısınız kızlar 🥲😘 bende pes etmek istemiyorum zaten. Gr gr da olsa ille verilecek

Bu haftaki denge egzersizlerinde kalan gün sayısı.
Cuma akşamına kadar tamamlanmalı. Normalde perşembe son gün olması gerekir çünkü cuma tartı günümüz. Yeni denge egzersizi başlar. Ama ben cumayı da dahil ettim

3 Günlük Haftalık Denge EgzersiziKalan
Acquaa Acquaa 1
asliogretmen asliogretmen 1
G Goklerce 2
D Drdentist 1

Aslıcım bu adımların görüntüsünü almam gerekiyor. Bunlar geldiği durumda 1 günlük egzersizin kalmış oluyor
Canım ben bugün inşallah bitireceğim çünkü Spor yapacağım birazdan ❤

Back
X