- 8 Mart 2020
- 6.182
- 29.685
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayağına sağlık göklercecim yarasın. Ama kurallar var kanıt gerekir. Yoksa yapacak bir şey yok yaptığın sana yarıyor. Boşa giden bir durum yok zaten. Ama hep söylediğim gibi akıllı saat dışında telefona da bir adım sayar yüklerseniz her şey kaydolacakSelam kızlar ya ben günde 1 kez girebiliyorum, telefona hala yukleyemedim diğerinden girmeye çalışıyorum, bugün denge egzersizi için yürüyüş yaptım 1 saat kadar ama akıllı saatimi de yeni telefona eslestiremedim en azından adım Sayar çalışır dedim ama çalışmamış, şuan nasıl kanitlarim bilmiyorum ama vallahi billahi bir saat yürüdüm bacaklarım ağrıdi![]()
Chocolita
espressoc
Günaydın gronolam şekersiz fistik ezmemGünaydınn ballı yulaf ezmelerim![]()
Fit kurabiyem nasılsınnGünaydın gronolam şekersiz fistik ezmem
![]()
İyiyim iyiyim stur......sa uğramış gibi dağınıkFit kurabiyem nasılsınn
Bu bilgiler çok kıymetliEvet canım.
Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.
Ben hep buradayım![]()
Boşluğu hayal gücümle doldurdum ne olduğunu bilmediğimden içim çok fesatmış onu fark ettimİyiyim iyiyim stur......sa uğramış gibi dağınık![]()
İyi Geceler
1 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
10.30 10 badem, 1 nesfit bar
16.00 1 cennet hurması, 1 elma
18.00 1 kase tarhana çorbası, 5 yk sarımsaklı yoğurtlu makarna, salata
20.00 diyet dışı tatlı
2,5 litre su
Yarın itibariyle 42 günlük eliminasyon diyetine başlıyorum. Ruhuma ve bedenime şifa olur inşallah.
7000 adım![]()
Chocolita
![]()
espressoc
Aslıcım bu adımların görüntüsünü almam gerekiyor. Bunlar geldiği durumda 1 günlük egzersizin kalmış oluyor
Sen bana kurabiye dediğin için ben daha masum hayal kurdumBoşluğu hayal gücümle doldurdum ne olduğunu bilmediğimden içim çok fesatmış onu fark ettim![]()
Bakayim inşallah faydası olur. Kilo verdirmese de motive olurum en azından pilates e incecik kızlar gidiyorEvet canım.
Canım gece yatmadan önce tekrar ettir. Hatta olmadı ses kaydı yapın telefonla. Gece uyumadan önce tel i uçak moduna al. Ses kaydı devamlı dönsün o şekilde uyusun. Sabah kalktığında tamamen ezberlemiş olur. Bir gün 6’lar, bir gün 7’ ler için vs yap. Dikkat için evde ders çalışma süresini belirleyin. İlk 15 dk saatini kur. 15 dakika asla masadan kalkmadan ödevini yapsın. Etrafında dikkat dağıtıcı şeyler olmasın. Sonra kısa bir mola. Yine ders. Ders süresince ayağa kalkmamasını, soru sormamasını, çeşitli bahanelerle yanına gelmemesini sağla. Ve her gün düzenli kitap okusun. İnan çok fark edecek.
Ben hep buradayım![]()
Aynen canım pes etmek yokBu sabah tam pes etmek üzereydim . Desim gruptan da çıkayım yeter veremicem dedim . Biraz da adetten dolayı ruh halim berbat
Hepinizin azmi ayrı ayrı geldi gözümün önüne. Dedim bir haftan gitse bile kalan günler senin . Kötü de olsan devam et
Dut ben haftalardır düzen tutturamadim ama ara vermek istemiyorum çünkü gidince tamamen uzaklaşıyorsun hedefimize ulaşana kadar burdayiz belki de yıllar alacakbBu sabah tam pes etmek üzereydim . Desim gruptan da çıkayım yeter veremicem dedim . Biraz da adetten dolayı ruh halim berbat
Hepinizin azmi ayrı ayrı geldi gözümün önüne. Dedim bir haftan gitse bile kalan günler senin . Kötü de olsan devam et
Aynen canım pes etmek yok
Dün kızımın dersleri ile sınavım
Bir haftadır çocuklarla hasta oluşum hasta olsamda yatıp dinlenemeyisim ama yinede pes etmiyorum etmeyeceğim dörtlük yapamasamda bu süreçlerde en azından geriye doğru büyük bir adım atmiyorum ileriye doğru minik adimlar atmaya çalışıyorum![]()
Çok haklısınız kızlarDut ben haftalardır düzen tutturamadim ama ara vermek istemiyorum çünkü gidince tamamen uzaklaşıyorsun hedefimize ulaşana kadar burdayiz belki de yıllar alacakb![]()
Hepimiz çok yakınız inşallah veririz yılbaşına kadar 3 4 kg hadi gayret edelim![]()
Canım ben bugün inşallah bitireceğim çünkü Spor yapacağım birazdan ❤Bu haftaki denge egzersizlerinde kalan gün sayısı.
Cuma akşamına kadar tamamlanmalı. Normalde perşembe son gün olması gerekir çünkü cuma tartı günümüz. Yeni denge egzersizi başlar. Ama ben cumayı da dahil ettim
Aslıcım bu adımların görüntüsünü almam gerekiyor. Bunlar geldiği durumda 1 günlük egzersizin kalmış oluyor