- 2 Temmuz 2024
- 4.960
- 11.082
- 128
Amaan boşver bazen hiç muhatap olmamak gerekiyorNe bırakacam kendime yaptığım en büyük iyilik. Kahve 1-2 tane içiyorum. Kendi kendine bahane çıkmasın diye bende bişey aradı eline geçmedi. Düştü yattı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan boşver bazen hiç muhatap olmamak gerekiyorNe bırakacam kendime yaptığım en büyük iyilik. Kahve 1-2 tane içiyorum. Kendi kendine bahane çıkmasın diye bende bişey aradı eline geçmedi. Düştü yattı![]()
Geçen günler de bende çok delirdim ama şuan sakinleştim arada yine kinleniyorumNe bırakacam kendime yaptığım en büyük iyilik. Kahve 1-2 tane içiyorum. Kendi kendine bahane çıkmasın diye bende bişey aradı eline geçmedi. Düştü yattı![]()
Çok kötü musun miden özellikle. Diyetini birkaç gün genisletebilirsin
Yaa sen deyince baktım ilk sayfaya önümüzdeki hafta yeşil tabak haftasıymış zaten. Bu kadar olurBir hafta da yeşil hafta mi yapsak var mıydı akşam yemeği ful sebze olsm
Hiçbir şeyi içinde tutma canım. Çözüme ulaşsın ulaşmasın bir şeye üzülürsen düşünürsen eşine arkadaşına mutlaka söyle. Kanda stresi gösteren bir değer varmış. Ben bunu bilmiyordum. Bu değer de her şeyin başı. Yükselmesiyle damarlar daralıp pıhtılaşmaya sebep oluyor. Yani stres sadece psikolojik değil aslında fiziksel de. Egzama dedin aynı sebepten. Hiç içine atma. Bir tane hayatımız var. 3 günlük ömrümüz. Rabbim hepimize ailelerimizle uzun sağlıklı huzurlu ömürler versinNe bilim çokom inan burdan bi kere kopunca herşey mahvoluyor. Dediğin gibi enerjisel olarak birebir iletişim halindeyiz. Birbirimizi öyle yada böyle bi şekilde destekleyip güzel bi sonuca ulaşıyoruz. Ben biraz da herşeyden yoruldum sanırım bu hafta da onun acısı çıkıyor. Burdan başka bi yerde ya kimsede herhangi bi konuda herhangi bir destek yok.
En basiti sabah sabah midem çok bulandı kustum. Gün boyu da hep bulantı şişkinlik ve ağrı vardı akşam anlatıyorum eşime “e çok kilo verdin kendine dikkat etmiyorsun ondan oluyor “ dedi
Yani yorgun musun üzgün müsün ya da gerçekten hasta mısın değil . Ya vücudum tepki veriyor artık herşeye . Ne kilo vermesi. Saçlarım yumak yumak dökülüyor. Yüzümde ellerimde egzama oluşmaya başladı . Kaldı ki sağlıksız bi şekilde vermedim kilomu çok bi kilo da vermedim
Belim ağrıyor bacaklarıma vuruyor o da mı zayıfladığım için![]()
Aa gerçekten mii nasıl Mutlu oldumYaa sen deyince baktım ilk sayfaya önümüzdeki hafta yeşil tabak haftasıymış zaten. Bu kadar olur
Hiçbir şeyi içinde tutma canım. Çözüme ulaşsın ulaşmasın bir şeye üzülürsen düşünürsen eşine arkadaşına mutlaka söyle. Kanda stresi gösteren bir değer varmış. Ben bunu bilmiyordum. Bu değer de her şeyin başı. Yükselmesiyle damarlar daralıp pıhtılaşmaya sebep oluyor. Yani stres sadece psikolojik değil aslında fiziksel de. Egzama dedin aynı sebepten. Hiç içine atma. Bir tane hayatımız var. 3 günlük ömrümüz. Rabbim hepimize ailelerimizle uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin
Ay evet insülin direncini kırmakta ayrı bir mesele oluyor sonraEvet bu yüzden benim insülin direncim yükseldi biliyor musun düzensiz ve arada atıştırmakla oluyormuş galibaEvet bu yüzden benim insülin direncim yükseldi biliyor musun düzensiz ve arada atıştırmakla oluyormuş galiba
Eveet ya tartıyı başka odaya bile koyunca kilo farkedebiliyorBen ailemin yanında tartıldım ne oldu anlamadım verdim mi aldım mi
Ben bugüüüün denge egzersizini tamamladım 1 saat leslie yaptım görsele ekliyorum ama öldüm bittim öğle arası da 30 dk yürüdüm onu da ekliyorum.Bu haftaki denge egzersizlerinde kalan gün sayısı.
Cuma akşamına kadar tamamlanmalı. Normalde perşembe son gün olması gerekir çünkü cuma tartı günümüz. Yeni denge egzersizi başlar. Ama ben cumayı da dahil ettim
3 Günlük Haftalık Denge Egzersizi Kalan @Acquaa 1 @asliogretmen 1 @Goklerce 2 D Drdentist 1
Aslıcım bu adımların görüntüsünü almam gerekiyor. Bunlar geldiği durumda 1 günlük egzersizin kalmış oluyor
Canım dukan birası tarifi car iki tane sallama yeşil çay bir litre su ile demle sonra bir şişe soda sonra da yarım limon sık gün boyu iç ayrıca içimi de zor değil bende kendime hazırladım şimdi yarın içicem ama regliyken içilmiyor haberin olsunKızlar hızlıca ödem artıran bildiğiniz tarif var mi
Geçen cuma izinden döndü canım. Düzenli menü paylaşıyorMarmelat sen izinli mıydın benim listemde göremedim de aeni
Ah kaçırmışım bende diyorum neden eklememisimGeçen cuma izinden döndü canım. Düzenli menü paylaşıyor
Düzen bozunca ne doyuyorsun ne de zayıflıyosun tek öğün çok riskli o açıdanBen dün ne yediğimi yazdım mı hatırlamıyorum ama, tek öğün yedim oda makarna ve çorba. Pek sağlıklı olmadı makarnadan dolayı. Porsiyon fazla oldu. Yoğurt.
Bugünde malesef diyet dışıyım. Ama açım daespressoc
8000 adım
Gebelikte içiliyor mu acaba benim hep bir gebelik şüphem var da riske atmak istemiyorumCanım dukan birası tarifi car iki tane sallama yeşil çay bir litre su ile demle sonra bir şişe soda sonra da yarım limon sık gün boyu iç ayrıca içimi de zor değil bende kendime hazırladım şimdi yarın içicem ama regliyken içilmiyor haberin olsun![]()
Bunu daha önce de görmüştüm ama bugün tarifini bulamadım ismini unutmuşum soda falan da hazırladım hattaCanım dukan birası tarifi car iki tane sallama yeşil çay bir litre su ile demle sonra bir şişe soda sonra da yarım limon sık gün boyu iç ayrıca içimi de zor değil bende kendime hazırladım şimdi yarın içicem ama regliyken içilmiyor haberin olsun![]()
Afiyet olsun salata çok güzel görünüyorBugünün menüsü
Sabah menüm 10 gibi bir bardak kefir 4 kayısı ve 10 tane badem yedim
Öğlen nohutlu ve yarım avokadolu salata yedim görsele eklicem
Akşam yemek yapmaya çok üşendim kahvaltı hazırladım yumurta peynir zeytin saat 18:00 gibi yendi akşam yemeği
Kahve yanına yine 4-5 badem yedim
Sporlarım öğle arası 30 dk yürüdüm 4500 adım
Ve akşam 8 de 1 saat leslie yaptım
Suyum 3 oldu çok yoruldum umarım yarına uyanabilirimbir de tek korkum umarım bu sporlar yarın vücuduma ödem olarak dönmez
Chocolita
espressoc
1 saat miiiii helal olsunBen bugüüüün denge egzersizini tamamladım 1 saat leslie yaptım görsele ekliyorum ama öldüm bittim öğle arası da 30 dk yürüdüm onu da ekliyorum.adım sayısını öğlen ekran görüntüsü aldım öğlen 4500 adım attım
Evet ya aylar geçti hala düzelmedi ilac kullandim o dönem iyiydi iştahımı da kapatıyorduAy evet insülin direncini kırmakta ayrı bir mesele oluyor sonra
Eveet ya tartıyı başka odaya bile koyunca kilo farkedebiliyor![]()
Evet tartı değiştirmek de çok doğru değil işteAy evet insülin direncini kırmakta ayrı bir mesele oluyor sonra
Eveet ya tartıyı başka odaya bile koyunca kilo farkedebiliyor![]()