• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Haftalık Denge Egzersizi
3 gün 6.000 adım / 20 dk egzersiz
 Tartı
yiitee yiitee +
espressoc espressoc +
D u t D u t ️️+
E Esmusum +

Acquaa Acquaa Aylık sonuç -0.70 👏
Güzel sonuç canım. Ama sınırın altında kaldı. Yine 3 gün adım var. 8000 adım veya 40 dk egzersiz yapalım

Kızlar enerjimiz düşmesin. Her hafta olmayabilir. Kötü giden bir şey yok. Biraz ödem topladık

G Goklerce Geçen haftadan 2 gün denge egzersizi vardı. Tamamlanmadığı için 1 uyarı geldi.

Ben bugüüüün denge egzersizini tamamladım 1 saat leslie yaptım görsele ekliyorum ama öldüm bittim öğle arası da 30 dk yürüdüm onu da ekliyorum. 🌸🌸🌸 adım sayısını öğlen ekran görüntüsü aldım öğlen 4500 adım attım
D Drdentist Canım buradaki 1 saatlik leslie süre görünecek şekilde ekran görüntüsü olmalı. Burada 5 dk lık bir görüntü var. Akıllı saat de 1 saatlik aktitive kaydı da olur. Varsa bekliyorum. 3 günlük egzersiz yerine geçer evet. Ama bu şekilde gelmeli. Adımın geçerli olması içinde en az 6000 olmalı
Ayağına sağlık

Son düzenleme:
Haftalık Denge Egzersizi
3 gün 6.000 adım / 20 dk egzersiz
 Tartı
yiitee yiitee +
espressoc espressoc +
D u t D u t ️️+
E Esmusum +

Acquaa Acquaa Aylık sonuç -0.70 👏
Güzel sonuç canım. Ama sınırın altında kaldı. Yine 3 gün adım var. 8000 adım veya 40 dk egzersiz yapalım

Kızlar enerjimiz düşmesin. Her hafta olmayabilir. Kötü giden bir şey yok. Biraz ödem topladık

G Goklerce Geçen haftadan 2 gün denge egzersizi vardı. Tamamlanmadığı için 1 uyarı geldi.

D Drdentist Canım buradaki 1 saatlik leslie süre görünecek şekilde ekran görüntüsü olmalı. Burada 5 dk lık bir görüntü var. Akıllı saat de 1 saatlik aktitive kaydı da olur. Varsa bekliyorum. 3 günlük egzersiz yerine geçer evet. Ama bu şekilde gelmeli. Adımın geçerli olması içinde en az 6000 olmalı
Ayağına sağlık
Sen hiç merak etme sayın başkanım fazlasıyla yapacağım denge egzersizlerimi 😍

12 Aralık Yıldızlar Ligi

⭐ marmelad01 marmelad01 (-1.361) ⭐
⚔️
⭐ Acquaa Acquaa (-1.145) ⭐

Kızlarrr maşallah bu hafta süpersiniz 🔥😍
İnşallah devamı olsun. Darısı da bize ❤️
3. En yüksek yüzde TheDandelion TheDandelion -0.910 yaptı 🫡 Bu grupta uyarısı olan yok o yüzden sildirme de yok. Ayrıca bundan dolayı tebrik ediyorum 🌟
Sonra da G Goklerce ve asliogretmen asliogretmen takip ediyor. Harika kilo verdiniz 🎉
Emeğine sağlık çokom, herkesi tebrik ediyorum. Harikayız. 🧿♥️

Kişiler
Sıfır Şeker Haftası
Sonuçları

(1 ✅️ = 1 puan)
Egzersiz
Kendi Egzersizim

(1 🏋=
Yarım puan)
Toplam
TheDandelion TheDandelion 011
Acquaa Acquaa 527
yiitee yiitee 41.55.5
Pembe Lotus Pembe Lotus 51.56.5
D u t D u t 43.57.5
espressoc espressoc 21.53.5
asliogretmen asliogretmen 516
E Esmusum 303
D Drdentist 516
G Goklerce 606
marmelad01 marmelad01 707

Sıfır şeker haftasına uyum sağlayarak uyarı sildirenler
G Goklerce 1 vardı silindi 🎁
asliogretmen asliogretmen 1 vardı silindi 🎁
D Drdentist 2 vardı 1'i silindi 🎁
🙏🥰😘

50gr yapma etme eyleme 🙈 utanıyorum 😂😂
Yarın serbest gün yapacağım bide diyetisyen dönüşü pazar tam gaz devam ins akşam motivasyon için gelirim akşam yemeği için salata yapmam lazım şimdi
Kız valla küçümseme 😂 bak ben artı ile geldim

Back
X