• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Geleceğim choco o zamana atlatmış olurum .dün gruba yazdım sonra bir baş ağrısı burun akıntısı felaket oldum böyle giderse bizimkileri de doyasiya ugurlayamayacafgim sanırım:( sırf onun için izin almıştım burdan
Oy geçmiş olsun miniğim ❤

Hangisini istersen. Egzersiz yapılacaksa 20 dk görünecek şekilde görüntü gerekiyor. YouTube ya da akıllı saat olabilir. 6000 adım da sayılır
Tamamdır
Karbonhidrat yemiyorum ya aşırı mutsuzum 😅
İki ay bir gecseydi 😅

Eklentiler

• 1000224526.webp
    1000224526.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000224539.webp
    1000224539.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000224558.webp
    1000224558.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 13
Allah razı olsunn canım .Vallahi bende anlamadım ben vaskülit hastasıyım atak döneminde böbrekteki damarlardan birine tutulum yapmıs oda pıhtı olusturmus dediler .
Sagol canım asliogretmen asliogretmen 🌸

Geleceğim choco o zamana atlatmış olurum .dün gruba yazdım sonra bir baş ağrısı burun akıntısı felaket oldum böyle giderse bizimkileri de doyasiya ugurlayamayacafgim sanırım:( sırf onun için izin almıştım burdan
Çok geçmiş olsun kızlar 🩷

Selam mis gibi bi gün oldu
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Tek öğün yaptım
Sabah sirkeli su
10.0 tarçınlı kahve + soda
13.0 himdiba kahve
16.0 yeşilçay
18.0 son öğün ek olarak 2 tane daha balık yedim
2,5 lt su

Eklentiler

• IMG_2370.webp
    IMG_2370.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 15
Valla helal olsun canım 2 ay yapabilirsen hem komple bir içsel temizlik olur hem süper eksilirsin. Allah kolaylaştırsın inşallah
Hiç kendime güveniyorum
Ama yapmak da zorundayım
Bilmiyorum Allah irade versin amin

Güne kahve ile başladım
8.00
Duble sade kahve ve su
9.00
Sade adaçayı ve su
10.00
Sade Ihlamur ve su

10.30 kahvaltı
2 yumurta az yağda bol baharatlı
4 çeri domates

12.00
111 gram ton balikli salata marul ve havuctan oluşan
Ama hala açım.
Gözüm doymuyor sanırsam

15.00
Antep fıstık
Sade kahve
Greyfurt

16.00
Karnabahar köftesi yoğurt

19.00
Tantuni ve turşu lavassiz

Su bolca içtim
Spor yok

Allah razı olsunn canım .Vallahi bende anlamadım ben vaskülit hastasıyım atak döneminde böbrekteki damarlardan birine tutulum yapmıs oda pıhtı olusturmus dediler .
Sagol canım asliogretmen asliogretmen 🌸
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.🙏💐💕 Denp Denp

20 Aralık cumartesi
11.00 - 1 bardak süt, 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, biraz tereyağ 1 kaşık fındık ezmesi şekerliymiş ama yemiş bulundum.
Ara Türk kahvesi sonrasinda muz mandalina
18.30 - 2 kase tavuk suyu çorba, yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği.
2 litre su.
Leslie ve growwith çalıştım.
espressoc espressoc Chocolita Chocolita
20251220_220453.webp
20251220_224212.webp

Birinin gebelik haberi hiçbir kadını Üzmez diye düşünüyorum çevremde sürekli birileri gebe kalıyor hiç birinde de demedim ah neden onların oldu benim olmadı. İnsan istiyor ama bu başkalarının mutluluğuyla üzülecek bir konu değil bilmiyorum anlatabildim mi biraz nasip meselesi 🥰
Evet o konuda haklısın aslında gebelik haberine değilde böyle heveslenmek dlyelim, ilk kızım belli bir surecle oldu, hormonal sıkıntılarım var olmadı kolayca, o zamanlar aslında üzülmek değil ama gizlenince benden garip hissediyordum, sonra ikinci bu hormon dengesizliğinde nasıl oldu anlamadım, çünkü adet bile olmuyordum ama nasip işi işte olacak olan oluyor herşeyin başı stres aslında, ilkinde çok stres yapardım...kimin ne düşündüğünü bilmiyoruz boşver yoluna bak, bana da başkasına söylememek garip gelir ben hemen söylerim ama ikinci de kendim bile adapte olamadım, beklenmedik zamandı kabullenmem zaman aldı, aslında engel bir durum yoktu ama psikoloji hazırlanmayinca zaman alıyor kabullenmek, hayırlısı olsun inşallah ❤️
Çokom şuan eşim tahlillerime bakıyor benim ciddi kilo vermem lazım
Ya benm kardeşim de çok kiloluydu ama çok fazla yani, fonksiyonel tıp uyguladi hormonal dengeyi, insülin direncini falan normale çevirmek için, onda pcos da vardı, diyetisyen bir dünya vitamin verdi ve gluteni ve süt ürünleribi kesti 4 veya 6 ay yaptı bu diyeti nerdeyse 40 kilo verdi tamamen sağlığına kavuştu ve süreç bitti 1 ay gecmedi gebe kaldı kendiliğinden, ben de hasimato için başlayacaktım fonksiyonel tıpa gebe kaldigimi öğrendik baslamadim

İyi Geceler 🌙
20 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

10.30 2 yumurtadan omlet, 5 zeytin, 1 dilim karabuğday ekmeği
13.00 1 elma
17.30 6 yk Soğanlı kıymalı yumurta, 1 haşlanmış patates, 1 dilim karabuğday ekmeği, 2 hurma
2 litre su
7800 adım 🏃‍♀️ Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc

Selam kızlar dünkü menüyü yazayım
19.12.25
12.30
Patatesli yumurta, 7 zeytin, 1 tk bal, biraz lor peynir, 1 dilim ekmek

17.00
Kivi, mandalina
19.00
Az tarhana çorbası, bezelye yemeği, 4 YK mantı,yoğurt ,salata

Çay ile hurma yedim

Şu:3 lt. Chocolita Chocolita espressoc espressoc