• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben çok yürüyorum valla ama ispatlıyamiyorum kendime bi saat alıcam galiba telefon her an yanımda olmuyor
Saat çok iyi olurdu valla. Temizlik yaparken bile yaktığın kaloriyi gördüğün zaman o seni çok motive ediyor. Efor harcadığın her şey ne gitmiş gösteriyor.
Adım fotolarında 6.000 Adım olmamış canım. O yüzden sayılmaz. 1 uyarı gelip 2. Uyarı oluyordu ki silindi. Çünkü grup yıldızı oldun 🩷 henüz geçmedim ilk sayfaya. Bir yere yemeğe davetliyiz

Yaşandı bitti saygısızca 🤭
Yo hakkımızdı bayram geçirdik. Tatillerden dönüldü. Sen ev taşıdın misafir ağırladın. Şimdi işimize bakalım 💪
Ben yoruldukca çok yiyorum bu sorunu atlatsam aslında kendime hakkim olmalıyım bu konuda

Saat çok iyi olurdu valla. Temizlik yaparken bile yaktığın kaloriyi gördüğün zaman o seni çok motive ediyor. Efor harcadığın her şey ne gitmiş gösteriyor.
Adım fotolarında 6.000 Adım olmamış canım. O yüzden sayılmaz. 1 uyarı gelip 2. Uyarı oluyordu ki silindi. Çünkü grup yıldızı oldun 🩷 henüz geçmedim ilk sayfaya. Bir yere yemeğe davetliyiz
Pek alışverişe falan çıkamıyorum güzel bir saat bulsam sipariş edeceğim 🌹 afiyet olsun 🌹

İyi geceler kızlar 🦋

Sabah
Omlet, domates, havuç, 2 kare peynir, 5-6 tane kadar zeytin 2 dilin çiyalı ekmek yedim.

Ara öğün
Bir avuç kaju 4-5 kare çikolata yedim 🥲

Akşam
10-15 tane küçük ince sarma yedim yanında bir kase yoğurt ve şekersiz limonata ile.

Adım 10 k
Şu miktarı 1.5 lt

Chocolita Chocolita

Bugün güzel bir spor yaptım çünkü yarın ve sonraki gün spor yapamıycam. Yarın anneme gıtcem. Pazartesi doktora gidip ordan gelince temizlik yapacağım ☺

Eklentiler

• 1000033102.webp
    1000033102.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 0
Back
X